-
August 4th, 2016, 17:30
عضو دائم
پاسخ : حرکت عجیب از پی پال
نکته جالب
بنده تمام موارد خواسته شده و به دقت بررسی کردم و مدارک مورد نیاز وارسال کردم
تماس تلفنی هم گرفتم
به یک مشکل برخوردم که فعلا در حال پاس کاری هستند....
Provide proof of delivery
بنده اصلا محصولی ارسال نمی کنم!
از من یک نمونه از Tracking Number و Shipping Company و.... این چنین موارد خواسته که امکان رد کردن و یا چشم پوشی هم نیست
باید حتما کامل بشه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
August 4th, 2016 17:30
# ADS
-
August 4th, 2016, 18:18
شما ارائه دهنده "سرویس" هستید
فکر نمیکنم این مورد اونقدر سخت باشه درکش برای پیپال!
احتمالا هنگام فعال سازی مرچنت ، نوع مرچنت رو ازتون خواسته ، فروش کالایی چیزی انتخاب نکردید؟ (که مربوط به رسته کاریتون نباشه)
قاعدتا با یک توضیح مختصر این مورد قابل رفع هست! بگید ما سرویس هاستینگ ارائه میکنیم کالایی نمیفروشیم که Tr Number و این چیزا داشته باشه!
-
-
August 4th, 2016, 18:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
نکته جالب
بنده تمام موارد خواسته شده و به دقت بررسی کردم و مدارک مورد نیاز وارسال کردم
تماس تلفنی هم گرفتم
به یک مشکل برخوردم که فعلا در حال پاس کاری هستند....
Provide proof of delivery
بنده اصلا محصولی ارسال نمی کنم!
از من یک نمونه از Tracking Number و Shipping Company و.... این چنین موارد خواسته که امکان رد کردن و یا چشم پوشی هم نیست
باید حتما کامل بشه
درود. پيشنهاد ميكنم دوباره تماس بگيرين و بگين كارتون هاستينگ هست و محصولى ارسال نميشه
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
August 4th, 2016, 18:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
شما ارائه دهنده "سرویس" هستید
فکر نمیکنم این مورد اونقدر سخت باشه درکش برای پیپال!
احتمالا هنگام فعال سازی مرچنت ، نوع مرچنت رو ازتون خواسته ، فروش کالایی چیزی انتخاب نکردید؟ (که مربوط به رسته کاریتون نباشه)
قاعدتا با یک توضیح مختصر این مورد قابل رفع هست! بگید ما سرویس هاستینگ ارائه میکنیم کالایی نمیفروشیم که Tr Number و این چیزا داشته باشه!
بله تماس گرفته شد
ایمیل هم زدن
فرمودند درحال بررسی
بنده هم منتظر هستم فقط
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
August 4th, 2016, 20:49
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2016, 21:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
خداروشکر مشکل حل شد
مدارک شرکت و اطلاعات مورد نیازشون ارسال شد و پس از تماس پی در پی حساب مجدد باز شد
سپاس از همراهی همه دوستان
به دليل تماس هاى پياپى مثل اينكه اشتباه كردن نوشتن we appreciate your patience گويا 
خدا رو شكر كه مشكلتون حل شد. با اميد موفقيت
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2016, 21:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
به دليل تماس هاى پياپى مثل اينكه اشتباه كردن نوشتن we appreciate your patience گويا

خدا رو شكر كه مشكلتون حل شد. با اميد موفقيت
بله متاسفانه و البته اختلال بزرگی ایجاد کرد
حساب بنده دقیقا ۴ دقیقه بعد از پرداخت هزار یورویسبه او وی اچ مسدود شد ، اونم هنوز تایید نکرده
ظاهرا یک بررسی هم اونجا در انتظار بنده هست...
-
-
August 4th, 2016, 21:27
حسابتون تحت بررسی هست لذا بهتر هست تراکنش های مبالغ کمتر رو تبادل کنید. بدلیل تبادل ارقام بالا حسابتون رو دارن فول وریفای میکنن. دفتر بررسی اکانت های اروپا پی پال در لوگزامبورگ قرارداره
-
تعداد تشکر ها از Dictator_ به دلیل پست مفید