صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: چگونگی راه اندازی هاست دانلود

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

پیش فرض چگونگی راه اندازی هاست دانلود

با سلام

من در حال راه اندازی یه سایت وردپرسی موسیقی هستم و میخوام براش هاست دانلود بگیرم، میخواستم بدونم که کانفیگ هاست دانلود به چه شکلیه و آیا تنظیمات خاصی داره یا نه؟

آیا آموزش خاصی در این زمینه وجود داره که بتونم طبق اون پیش برم و آیا سرویس دهنده ای که ازش هاست رو میخرم برای راه اندازی کمک میکنه یا نه؟

2. تعداد تشکر ها ازParticella به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

پیش فرض پاسخ : چگونگی راه اندازی هاست دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط Particella نمایش پست ها
    با سلام

من در حال راه اندازی یه سایت وردپرسی موسیقی هستم و میخوام براش هاست دانلود بگیرم، میخواستم بدونم که کانفیگ هاست دانلود به چه شکلیه و آیا تنظیمات خاصی داره یا نه؟

آیا آموزش خاصی در این زمینه وجود داره که بتونم طبق اون پیش برم و آیا سرویس دهنده ای که ازش هاست رو میخرم برای راه اندازی کمک میکنه یا نه؟
    سلام
    میتونید سرور ویندوز خریداری کنید کانفیگ iis روش انجام بدید تبدیل به هاست دانلود میشه.
    خب اگر کنترل پنل دایرکت ادمین یا سی پنل خریداری کنید نیاز به کانفیگ خاصی ندارد.
    بعد از خرید قابل استفاده هست.
    سوالی بود در خدمتم
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

5. تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید

عضو انجمن Z.eus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Particella نمایش پست ها
    با سلام

شما اگر از سرور ویندوز استفاده میکنید با نصب وب سرور IIS میتوانید برای قسمت دانلود سایتتان استفاده کنید.
    اگر از Linux و توزیع های لینوکسی استفاده میکنید وب سرور Nginx پیشنهاد می‌شود.

برای اتصال dl.yoursite.ir به آیپی سرور، یک a record داخل کنترل پنل هاستتان بزنید به آیپی سرورتان.
    ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
    24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
    Join us on Telegram | Live Chat

7. تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

سلام
    میتونید سرور ویندوز خریداری کنید کانفیگ iis روش انجام بدید تبدیل به هاست دانلود میشه.
    خب اگر کنترل پنل دایرکت ادمین یا سی پنل خریداری کنید نیاز به کانفیگ خاصی ندارد.
    بعد از خرید قابل استفاده هست.
    سوالی بود در خدمتم
    شما اگر از سرور ویندوز استفاده میکنید با نصب وب سرور IIS میتوانید برای قسمت دانلود سایتتان استفاده کنید.
    اگر از Linux و توزیع های لینوکسی استفاده میکنید وب سرور Nginx پیشنهاد می‌شود.
    راستش من کاربر حرفه ای نیستم و تا حالا اینا رو نصب نکردم، برای استفاده از هاست دانلود حتما باید ISS و یا Nginx رو نصب کنم؟

و اینکه برای نصب ISS حتما باید ویندوز سروری مثل ویندوز سرور 2008 و یا 2012 نصب کنم یا روی ویندوز معمولی (من از ویندوز 7 استفاده میکنم) قابل نصبه؟

برای اتصال dl.yoursite.ir به آیپی سرور، یک a record داخل کنترل پنل هاستتان بزنید به آیپی سرورتان.
    یعنی از طریق سی پنل براحتی میشه اینکار رو انجام داد؟

عضو انجمن Z.eus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

اگر آشنایی با توزیع های لینوکسی ندارید از ویندوز سرور ها استفاده کنید.
    هر ورژنی 2008 یا 2012 مایل باشید میتوانید نصب کنید. اکثرا (کاربران) با 2008 کار می‌کنند.

بله از طریق cPanel میتوانید انجام دهید. کلا شما هر کنترل پنلی که داشته باشید میتوانید از قسمت تنظیمات مربوطه، رکورد ها را مدیریت کنید.

یا حتی اگر از کنترل پنل هم استفاده نکنید اگر سرویسی مثل named نصب باشد داخل DNS ZONE file مربوطه رکورد مورد نظر را اضافه می‌کنید و..

معمولا این موارد را شرکت میزبان انجام می‌دهد.

اگر نیاز به راهنمایی داشتید میتوانید در ارتباط باشید..

ارسال تیکت
    ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
    24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
    Join us on Telegram | Live Chat

10. تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید

عضو انجمن Majiiid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    221
    تشکر شده در
    155 پست

سلام
    برای هاست دانلود باید یک سرور مجازی بگیرید سعی کنید رم 2 یا بیشتر باشه هارد هم که هر چقدر نیاز دارید و میگید براتون ویندوز سرور 2008 یا 2008R2 نصب کنند
    بعد از اون برای اینکه تبدیل به هاست دانلود بشه باید وب سرور iis نصب بشه روی ویندوز و انجام تنظیمات و فعال کردن مواردی ک مانع دانلود میشن و همینطور ایجاد سایت در iis و آخرین گزینه تعریف record a در هاستی که سایت اصلی شما روی اون هست
    اگر بخواین خودتون کانفیگ کنید زیاد سخت نیست طبق آموزش قابل انجامه ولی نه همه مواردی که گفتم،اگر خواستین خودتون انجام بدین اطلاع بدین تا لینک آموزش رو بفرستم

12. تعداد تشکر ها از Majiiid به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,435
    تشکر تشکر شده 
    1,898
    تشکر شده در
    1,328 پست

یک سرویس هاست دانلود خریداری کنید ، فایل هاتون رو لیج کنید داخل هاست دانلود
    و یا در صورت نیاز یک سرور مجازی 2008 خرید کنید ، براتون نصب و راه اندازی میشه رایگان ، فایل هارو برروی ساب دامین به راحتی برای دانلود قرار بدید
    بدون مشکل ، نیاز به دانش هم نیست سوالی بود در خدمتیم

14. تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    8 پست

دوستان این سوال منم هست اتفاقا....

اول اینکه آموزش تصویری تبدیل سرور مجازی ویندوز به هاست دانلود رو اینجا توضیح داده

بعدش اینکه من فکر می کردم که هاست های دانلود تنها توسط میزبان انجام و ارائه میشه و اینطور نیست که بخواد توسط خود شخص با خریداری هاست های ویندوز و غیره انجام بشه. مشکلی هم که وجود داره اینه که هاست های دانلود آماده، از لحاظ قیمت هم تفاوت نسبتا زیادی با هاست های ویندوز و غیره دارن و خیلی ارزون ترن. کسی از دوستان می دونه که فرقشون چیه ؟

از طرف دیگه بعد اینکه هاست دانلود خریداری و یا کانفیک شد و subdomain مربوطه هم ایجاد شد اونوقت ارتباط بین هاست دانلود و subdomain رو چطور در هاست اصلی برقرار کنیم. این قسمتش برام کمی نا مفهومه... آموزشی تو این زمینه وجود نداره.... ؟

16. تعداد تشکر ها از S.T.A.R.S به دلیل پست مفید

عضو انجمن Majiiid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    221
    تشکر شده در
    155 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط S.T.A.R.S نمایش پست ها
    دوستان این سوال منم هست اتفاقا....

اول اینکه آموزش تصویری تبدیل سرور مجازی ویندوز به هاست دانلود رو اینجا توضیح داده

بعدش اینکه من فکر می کردم که هاست های دانلود تنها توسط میزبان انجام و ارائه میشه و اینطور نیست که بخواد توسط خود شخص با خریداری هاست های ویندوز و غیره انجام بشه. مشکلی هم که وجود داره اینه که هاست های دانلود آماده، از لحاظ قیمت هم تفاوت نسبتا زیادی با هاست های ویندوز و غیره دارن و خیلی ارزون ترن. کسی از دوستان می دونه که فرقشون چیه ؟

از طرف دیگه بعد اینکه هاست دانلود خریداری و یا کانفیک شد و subdomain مربوطه هم ایجاد شد اونوقت ارتباط بین هاست دانلود و subdomain رو چطور در هاست اصلی برقرار کنیم. این قسمتش برام کمی نا مفهومه... آموزشی تو این زمینه وجود نداره.... ؟
    باید در هاست سایت اصلی برای آی پی سرور مجازی(هاست دانلود) یک
    a record تعریف کنید
    آموزش ایجاد
    a record را برای کنترل پنلی که دارین در گوگل سرچ کنید

18. تعداد تشکر ها ازMajiiid به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    8 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majiiid نمایش پست ها
    باید در هاست سایت اصلی برای آی پی سرور مجازی(هاست دانلود) یک
    a record تعریف کنید
    آموزش ایجاد
    a record را برای کنترل پنلی که دارین در گوگل سرچ کنید
    دو تا سوال دیگه هم داشتم و ممنون میشم که راهنمایی کنید

1. چرا بین هاست های دانلود آماده و هاستی که خودمون اونو تبدیل به هاست دانلود می کنیم تفاوت قیمت آنچنانی وجود داره. (یه چند جایی رو چک کردم که به این صورت بوده)

2. چه عاملی باعث میشه که یه هاست تبدیل به هاست دانلود شه... منظورم اینه که اگه قرار باشه تو هاست دانلود فعالیتی غیر از دانلود شکل نگیره کافیه که فقط فایل ها رو واسه دانلود توش قرار بدیم و cms و یا هر وب سایت دیگه ای رو نصب نکنیم. چه نیازی به این هستش که کار های اینچنی صورت بگیره.. یعنی بیشتر مشکلاتی که برای یه هاست و یا سرور اون پیش میاد (مثل کمبود منابع و مشکلات پهنای باند و سی پی یو و غیره) صرفا به خاطر نصب وب سایت و بازدید های افراد و یا ارسال ایمیل و غیره هستش ؟ اونوقت چطور خود دانلود شدن فایل از سرور نمی تونه چنین مشکلاتی رو به وجود بیاره ؟ حالت منطقی ش اینه که هر دوشون تو یه هاست باشن حالا چه عاملی باعث و بانی اصلی این کار بوده هنوز برام جای تعجبه !

20. تعداد تشکر ها از S.T.A.R.S به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)