-
October 11th, 2010, 23:19
عضو انجمن
امان از این سایت ها
سلام شاید اصلا جاش نباشه اینجا از این بحث ها بشه مخصوصا اینکه یه فروم تخصصیه ولی یه چیزایی آدم میبینه شاخ در میاره حالا گفتیم فی لم خارجی میزارند کپی رایت نداره بعد شد فیلم و سریال ایرانی حالا هم عکس خصوصی آدم ها رو گذاشتند تو سایتشون
واقعا چه خبره ؟؟؟ انقدر نت بی صاحاب شده؟؟
http://mihan
movie14.com/
این عکس ها همه ایرانیند اصلا آبروی آدما واسشون مهم نیست من تا حالا این جوریشو ندیده بودم واقعا برخورد خیلی باید جدی باشه فردا حتما میخوان از داخل اتاق خونه مردم فیلم بگیرند بذارند تو سایتاشون
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
تعداد تشکر ها از behrooz_iri به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2010 23:19
# ADS
-
October 11th, 2010, 23:24
عضو دائم
پاسخ : امان از این سایت ها
شما بیخیال باش عزیز.. اینجور سایتها زیاد عمر نمیکنند.. ارشاد حسابی ارشادشون میکنه!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2010, 23:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
شما بیخیال باش عزیز.. اینجور سایتها زیاد عمر نمیکنند.. ارشاد حسابی ارشادشون میکنه!!
فعلا که تو ایران تشریف دارند و هیچ کاری به کارشون ندارند
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
October 11th, 2010, 23:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
فعلا که تو ایران تشریف دارند و هیچ کاری به کارشون ندارند
همین دیگه.. اگر قرار بود تا کسی کاری کنی بگیرنش و ... که دیگه همه بیکار میشدند!! من به خاطر یک بازی کم مونده بود دادگاهی بشم!! همچینم فکر نکن بیکار میشینن..کارشون رو خوب بلدند.منتظر اشتباهات جبران ناپذیر میمونند.که این سایت همین کار رو کرده و فکر کرده هر دفعه فیل میشه و.. به زودی خبرش به دستتون میرسه!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2010, 23:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
همین دیگه.. اگر قرار بود تا کسی کاری کنی بگیرنش و ... که دیگه همه بیکار میشدند!! من به خاطر یک بازی کم مونده بود دادگاهی بشم!! همچینم فکر نکن بیکار میشینن..کارشون رو خوب بلدند.منتظر اشتباهات جبران ناپذیر میمونند.که این سایت همین کار رو کرده و فکر کرده هر دفعه فیل میشه و.. به زودی خبرش به دستتون میرسه!!
حتما باید گندش رو بالا بیاره که برن سراغش اگه ولش کنند تا یه هفته دیگه فیلم .... هم میزاره الان چند پست جدیدشو نگا کن داره کم کم به .... کشیده میشه اگه یکی این جوری کنه کاریش نداشته باشند فردا نت کلا میشه + ........... 1.8 شک نکن
-
-
October 11th, 2010, 23:40
عضو انجمن
به موقش دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
-
تعداد تشکر ها از kingoftehran به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2010, 23:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kingoftehran
به موقش دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
میدونم سوخت وسوز نداره ولی کی ؟ وقتی نت پر شد از عکس خصوصی مردم ؟؟؟ فکر کردی اینایی که عکسشون اینجاست چی کار باید بکنند ؟ تو همچین سایتی که تو 10 روز رتبه الکساش شده 300 ایران
-
-
October 11th, 2010, 23:54
عضو انجمن
لینکشونو بدین به ساماندهی ! حالیشون می کنن !
-
-
October 11th, 2010, 23:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
radar
لینکشونو بدین به ساماندهی ! حالیشون می کنن !
13 دامنه ازشون فیل شده فکر کردی نمیشناسنشون شناسنامه کل مدیرانشون تو دستشونه
-
-
October 12th, 2010, 00:30
عضو انجمن

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-