EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
http://www.aparat.com/v/HRAOE
حتما ببینید!
برا قیمت های نامحدود که گفتن همینی که هست و حجم بالا بردیم
برای سرویس های Art-base هم گفتن تنظیم مقررات تا برج 11 بهمون وقت دادن که اجراش کنیم... و هنوز ارائه نمیشه
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
اگه پاسخشون براتون راضی کننده نیست درخواست برسی مجدد رو بزنید فک کنم اگه دوبار این کارو انجام بدید بعدش به معاونت ارجاع داده میشه ...
- - - Updated - - -
فک نکنم هزنیه ها جدا بشه هزینه ها یکی هست اما نوع مصرف فرق میکنه ... ( اینو تو تاپیک های قبلی هم گفتم )
تا جایی که به من گفتن ارائه میشه و این گفته ای که به شما گفتن یه دوگانگی رو میرسونه !
بقیه کاربران که شکایت کردن به چه نتیجه ای رسیدین لطفا اعلام کنید
سرعت شبانه من امده پایین...زنگ زدم بهشون میگن زیادی استفاده کردید! میگم خوب جریمش چه قدره پرداخت میکنم.میگن نمیشه!!میگم خوب دوباره تمدید کنم سرویسو سرعت خوب میشه؟ میگن نه نمیشه باید تا ته زمان سرویست بمونی بعد دوباره تمدید کنی! فقط تو این مدت میتونی حجم بخری!!
چی بگم؟ 25 روز با سرعت شبانه پایین بمونم تا بتونم تمدید کنم؟![]()
زمانى كه من شاتل داشتم سرعت رو تا مثلا ٣-٤ روز نهايتا محدود ميكرد و بعدش باز اوكى ميشد. باز زياد مصرف ميكردم ، ٣-٤ روز محدود ميشد و ادامه ...
شما خوبه ميخواستى خسارت بدى قبول نكردن. من گفتم مصرفم تو طول روز هم همينقدره كه شبا هست ، اصلا كلا شبانه رو حذف كنين نميخوام بازم گفت نميشه !
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
سلام دوستان
این همش الکی هست و اصلا به هیچ نتیجه ای نمیشه رسید.
خلاصه حرفشون : همینی که هست نمیخواید ؟ برید به درک.
این فرمالیته هست که نشون بده دولت پیگیره اگر واقعا پیگیر بود خود دولت قیمت تصویب میکرد و میگفت این هارو ارائه بدین به مردم
تا جایی که من میدونم این کار سیستمی هست !
شاتل یه سیستم داره که خودش لیمیت میکنه ...
برای دور زدنش هم 2 راه وجود داره !
1 - اگه شبا از سرور های داخلی مثلا سایت p30download سرعت دریافت اطلاعاتتون خوب هست میتونید یه حساب تبدیل اینترانت به اینترنت خریداری کنید فک کنم هر 10 گیگ رو میدن 3 تومن ( سایت هایی که در نت موجود هست و کاهش پینگ میفروشن باید خرید کنید ) یبعد از اونکانکشن استفاده کنید مشکلتون حل میشه ....
2- اگه روش بالا جواب نداد میتونید سرویستون رو تغیر بدید مثلا اگه از eco1 برید به eco2 یا برعکس فرقی نداره اطلاعات سیستمی شما پاک میشه و مجدد سرعت دانلود شبانه تا وقتی زیاد مصرف نکنید به حالت اولیه بر میگرده ...
دولت یک نرخ پایه قرار داده و گفته حداقل و حداکثر قیمت باید این باشه که خوب همه دارن اجرایی میکنن ...
من یادمه سال 87 از شرکتی به نام گیتی نت که نماینده پیشگامان بود هر گیگ رو به قیمت 6 تومان خریداری میکردم ! الان هر گیگ رو دارن 3 تومان میفروشن ! و این یعنی کاهش قیمت ...( شاتل هم قبلا 5500 میداد بعد شد 3600 الانم داره میده 3000 تومان ...)
Mr.Pouria من اسیاتک هستم و دیدم سرویس ها قیمت ها عوض شده خوب اما بنظرم ارزون نشده امده سرویس ها و حجم ها را تغییر داده و تایم رایگان شبانه را زیاد و یکپارچه کرده مثال میزنم که میگم ارزون نشده من قبلا 36 گیگ حجم در 6 ماه میگرفتم که یعنی ماهی 6 گیگ 5 تا 8 صبح رایگان با کامزد اینا میشد 110 تومان حالا این سرویس حذف شده امدند این کارا کرده
اینترنت پرسرعت حامی 18 گیگ در 6 ماه ( 2 تا 8 صبح نامحدود)
92400 تومان + 5000 هزینه نامحدود شبانه + کامزد یعنی میشه همون نزدیک 110 تومان
حالا مقایسه :
من سرویس قدیم را 36 گیگ میگرفتم 6 ماهه 110 تومان با همه چیز اما الان باس ماهی 3 گیگ بگیرم که میشه نزدیک 110 تومان در صورتی سرویس قبلی ماهی 6 گیگ بود خوب این بنظر شما ارزون شده ؟!!!! حرفی اصلا دیگه برای گفتن ندارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)