-
August 3rd, 2016, 02:17
عضو جدید
پاسخ : معرفی درگاه واسطه پرداخت بدون کارمزد فری پی

نوشته اصلی توسط
saleh.king
آفرین !
حالا شما برو تحقیق کن تا حالا چند بار بانک ملت حساب دارنده درگاه رو بلوکه کرده ؟
نمی خواد تحقیق کنی من اطلاع دقیق دارم و به شما میگم = 0 بار
چون از نظر قانونی همچین حقی رو نداره ! و فقط می تونه قطع همکاری بکنه ! هیچ حق یا مجوزی برای مصادر اموال شخص نداره !!!!
اما شما داری برای خودت قانون درست می کنی که اموال مردم رو بکشی بالا رسما !
این خودش مصداق بی قانونی هست !
شما هیچ حقی نداری پول کسی رو چه با فعالیت مجاز چه غیر مجاز بلوکه کنی ! قوه قضاییه هستی مگه شما ؟؟؟؟؟
وقتی درگاه برای بنده هست و میگم آقایی که شما به طور مثال سایت شرط بندی داری من به شما خدمات نمیدم ولی میرن از یه سایت دیگه ثبت می کنن و کلیه مسئولیتش به عهده بنده هست بله قانون وضع می کنم و کلیه مبالغ رو بلوکه می کنم نه اینکه کلیه مبالغ به نفع کسی یا جایی مصادره بشه بلکه تا تعیین تکلیف بلوکه میشه حالا شماهم لطف بفرمایید انقد جوش نزنیدما خط قرمزامون مشخص هست هرکسی خواست کار میکنه هرکسی هم نخواست کار نمی کنه زور نکردیم کسی رو بیاد از فری پی استفاده کنه و این چیز کاملا شخصی هست...
ما میگیم بر اساس شرایط به هیچ وجه نمی تونیم با سایت خلاف قوانین کار کنیم وقتی کاربری برای درگیر کردن ما با مسائل قضایی و فیــــلتر شدن سایت ما میاد و عمدا سایت خلاف قوانینی ثبت می کنه ما قطعا هم سایتش رو گزارش می کنیم هم تا زمانی که ایشون موارد مشکل رو برطرف نکنه از مبالغش خبری نخواهد بود...
درضمن شما اگر میدونید ما اموال مردم رو بالا می کشیم همین فردا به نزدیکترین دادسرای محل سکونتتون مراجعه کنید برای طرح شکایت در غیر این صورت اطلاعاتتون رو بزارید تا ما به خاطر اهانت و تهمت از شما به مراجع قانونی شکایت کنیم...
کاربر وقتی از سرویس ما استفاده میکنه ملزم به رعایت قوانین هست وقتی در ایران فعالیت می کنه قطعا ملزم به رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران هست و قوانین داخلی فری پی هم به همین شکل هست پس هرکسی نمیخواد قوانین جمهوری اسلامی ایران رو استفاده کنه آزاده به هرکشوری در دنیا بره این هم درمورد فری پی صدق می کنه اگر نمیخواید از قوانین فری پی تبعیت کنید میتونید یک درگاه واسط دیگه رو انتخاب کنید و یا نماد بگیرید و با خیال راحت از همون بانک ملت که میگید استفاده کنید...
صرفا جهت اطلاع شما دوست عزیز هم عرض کنم که یکی از درگاه ها که اسم نمی برم مدارکش موجود هست که حسابش از طرف مقام قضایی به دلیل ارائه خدمات غیر قانونی مسدود شده آیا درگاه مورد نظر الان مبالغش بلوکه هست نباید پولای مردم رو تسویه کنه؟؟؟
قطعا باید تسویه کنه پول کسانی رو که تخلفی مرتکب نشدن چون طبق تعهداتش مبنی بر انجام دقیق واریزی ها باید این ضرر رو متحمل بشه...
حالا این سوال مطرح میشه آیا این ضرری که متحمل شده به خاطر کاربران متخلف براش قابل جبران هست؟؟؟ خب پس وقتی قابل جبران نیست بهترین کار اینه که بقیه درس بگیرن و جلوگیری کنن از ارائه خدمات به متخلفین و قوانین سخت گیرانه هم از جمله بلوکه کردن مبالغ برای این موارد قرار بدن تا کسی جرات ثبت یک سایت خلاف قوانین رو نداشته باشه در هر صورت این بحث رو صد بار دیگه هم ادامه بدید ما اعلام می کنیم که به هیچ وجه به متخلفین خدمات ارائه نمیدیم و درصورت سو استفاده از درگاهمون توسط یک متخلف کلیه مبالغش تا اعلام حکم قضایی و نتیجه شکایت ما از فرد متخلف مسدود خواهد شد...
درنتیجه اگر بازهم به بحث موردنظر ادامه بدید با ابراز تاسف پاسخی به پست های شما نخواهم داد...
باتشکر
ویرایش توسط freepay : August 3rd, 2016 در ساعت 02:24
-
تعداد تشکر ها از freepay به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2016 02:17
# ADS
-
August 3rd, 2016, 02:42

نوشته اصلی توسط
freepay
وقتی درگاه برای بنده هست و میگم آقایی که شما به طور مثال سایت شرط بندی داری من به شما خدمات نمیدم ولی میرن از یه سایت دیگه ثبت می کنن و کلیه مسئولیتش به عهده بنده هست بله قانون وضع می کنم و کلیه مبالغ رو بلوکه می کنم نه اینکه کلیه مبالغ به نفع کسی یا جایی مصادره بشه بلکه تا تعیین تکلیف بلوکه میشه حالا شماهم لطف بفرمایید انقد جوش نزنیدما خط قرمزامون مشخص هست هرکسی خواست کار میکنه هرکسی هم نخواست کار نمی کنه زور نکردیم کسی رو بیاد از فری پی استفاده کنه و این چیز کاملا شخصی هست...
ما میگیم بر اساس شرایط به هیچ وجه نمی تونیم با سایت خلاف قوانین کار کنیم وقتی کاربری برای درگیر کردن ما با مسائل قضایی و فیــــلتر شدن سایت ما میاد و عمدا سایت خلاف قوانینی ثبت می کنه ما قطعا هم سایتش رو گزارش می کنیم هم تا زمانی که ایشون موارد مشکل رو برطرف نکنه از مبالغش خبری نخواهد بود...
درضمن شما اگر میدونید ما اموال مردم رو بالا می کشیم همین فردا به نزدیکترین دادسرای محل سکونتتون مراجعه کنید برای طرح شکایت در غیر این صورت اطلاعاتتون رو بزارید تا ما به خاطر اهانت و تهمت از شما به مراجع قانونی شکایت کنیم...
کاربر وقتی از سرویس ما استفاده میکنه ملزم به رعایت قوانین هست وقتی در ایران فعالیت می کنه قطعا ملزم به رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران هست و قوانین داخلی فری پی هم به همین شکل هست پس هرکسی نمیخواد قوانین جمهوری اسلامی ایران رو استفاده کنه آزاده به هرکشوری در دنیا بره این هم درمورد فری پی صدق می کنه اگر نمیخواید از قوانین فری پی تبعیت کنید میتونید یک درگاه واسط دیگه رو انتخاب کنید و یا نماد بگیرید و با خیال راحت از همون بانک ملت که میگید استفاده کنید...
صرفا جهت اطلاع شما دوست عزیز هم عرض کنم که یکی از درگاه ها که اسم نمی برم مدارکش موجود هست که حسابش از طرف مقام قضایی به دلیل ارائه خدمات غیر قانونی مسدود شده آیا درگاه مورد نظر الان مبالغش بلوکه هست نباید پولای مردم رو تسویه کنه؟؟؟
قطعا باید تسویه کنه پول کسانی رو که تخلفی مرتکب نشدن چون طبق تعهداتش مبنی بر انجام دقیق واریزی ها باید این ضرر رو متحمل بشه...
حالا این سوال مطرح میشه آیا این ضرری که متحمل شده به خاطر کاربران متخلف براش قابل جبران هست؟؟؟ خب پس وقتی قابل جبران نیست بهترین کار اینه که بقیه درس بگیرن و جلوگیری کنن از ارائه خدمات به متخلفین و قوانین سخت گیرانه هم از جمله بلوکه کردن مبالغ برای این موارد قرار بدن تا کسی جرات ثبت یک سایت خلاف قوانین رو نداشته باشه در هر صورت این بحث رو صد بار دیگه هم ادامه بدید ما اعلام می کنیم که به هیچ وجه به متخلفین خدمات ارائه نمیدیم و درصورت سو استفاده از درگاهمون توسط یک متخلف کلیه مبالغش تا اعلام حکم قضایی و نتیجه شکایت ما از فرد متخلف مسدود خواهد شد...
درنتیجه اگر بازهم به بحث موردنظر ادامه بدید با ابراز تاسف پاسخی به پست های شما نخواهم داد...
باتشکر
بحثی وجود نداره
فقط من چون جدیدا دیدم درگاه های واسط خیلی با افتخار زدند که پول ملت رو بلوکه می کنیم خواستم به سهم خودم ملت رو متوجه کنم که هیچ شخصی حق بلوکه کردن پول شما رو نداره
مگه با حکم قاضی از طرف دادگاه قضایی (حتی پلیس فتا هم حق انجام چنین کاری رو نداره)
در غیر این صورت و بدون حکم مستند و کتبی قضایی انجام این کار به دست شخص صاحب درگاه طبق قوانین رایج کشور کاملا غیر قانونی هست !
حالا شما هزار تا دلیل برای خودت هم اینجا قطار کنی در غیر قانونی بودن این کار هیچ تغییری ایجاد نمی کنه!
موفق باشید و امیدوارم در رفتار خود تجدید نظر کنید.
ویرایش توسط saleh.king : August 3rd, 2016 در ساعت 02:45
-
تعداد تشکر ها ازsaleh.king به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2016, 05:12

نوشته اصلی توسط
freepay
درود بر شما و ممنون از چیزی که اعلام فرمودید...
کاش میشد گفت ولی همکاری ما بسیار بسیار پر رنگ تر هست و نظارت مستقیم هست به طوریکه حتی بناهست که درگاه هارو جدا از تیم خودمون برای تایید به پلیس فتا هم ارسال کنیم تا موارد مشکل دار تایید نشن...
پلیس فتا بیکار نیست شما لیست بدید اون ها چک کنند !
تنها موارد مشکوک رو می تونید گزارش بدید !!
-
تعداد تشکر ها از a970 به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2016, 09:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
a970
پلیس فتا بیکار نیست شما لیست بدید اون ها چک کنند !
تنها موارد مشکوک رو می تونید گزارش بدید !!
درود بر شما ظاهرا دوستان میخوان بدون اطلاع از چیزی اظهار نظر کنن شما اینجوری بهش نگاه کنید که به طور مثال یکی از افرادی که در فری پی سهم داره یک سرهنگ پلیس فتا باشه حالا شما با این وضعیت میتونید بفهمید بیکار هستن یا نه...
باتشکر
ویرایش توسط freepay : August 3rd, 2016 در ساعت 09:25
-
-
August 3rd, 2016, 12:09
یه سوال:
اگه اون پولی که بلوکه کردید تعیین تکلیف نشد یعنی طرف بی خیالش شد پول رو چکار می کنید میندازید صندوق صدقات؟
-
-
August 3rd, 2016, 12:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
parish
یه سوال:
اگه اون پولی که بلوکه کردید تعیین تکلیف نشد یعنی طرف بی خیالش شد پول رو چکار می کنید میندازید صندوق صدقات؟
ما اصلا نمیزاریم کسی که متخلفه ثبت نام کنه تا پولش بلوکه بشه هر پولیم نزد ما بلوکه بشه قطعا ما از کاربر خاطی شکایت میکنیم که سو استفاده کرده از سرویس هامون پس قطعا تعیین تکلیف میشه...
درصورتی که این مورد تا 3 ماه بلوکه بودن مبلغ ادامه پیدا کنه و پرونده ای در محاکم قضایی درجریان نباشه درمورد مبلغ بلوکه شده ما مبلغ رو خودمون به حساب کاربر متخلف واریز می کنیم...
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از freepay به دلیل پست مفید