نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

موضوع: معرفی درگاه واسطه پرداخت بدون کارمزد فری پی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی درگاه واسطه پرداخت بدون کارمزد فری پی

نقل قول نوشته اصلی توسط freepay نمایش پست ها
    درود بر شما برای فعالیت های کاملا قانونی مجاز هستیم به اشتراک گذاری درگاهمون...

کسی که ما از ابتدا ذکر کردیم وی پــــــــــی ان نفروشه وقتی میفروشه و ما پیداش می کنیم حقشه که مبالغش مسدود بشه ما کل تلاشمون بر این هست که کسی این وسط حقش پایمال نشه و برای همین شیوه ثبت درگاهمون متفاوت هست که کسی نتونه سایت های خلاف قوانین ثبت کنه (به طور مثال وی پــــــــی ان فروشان در ستاد ساماندهی ثبت نمی کنن سایتشون رو پس تایید نمیشه) و یا از هر آدرسی کاربر اقدام به زدن تراکنش کنه توسط ما قابل شناسایی هست و اتفاقا آدرسی غیر از درگاه تایید شدش باشه درگاه از کار میوفته و باید اون آدرس جدیدشون تایید بشه اما به صورت شفاف عرض می کنم هرکس حکمی از مقام قضایی بیاره صد در صد ما کلیه مبالغش رو تسویه می کنیم یا اگر مقامی قضایی دستور به انسداد حساب کاربری بده ما قطعا این کار رو انجام خواهیم داد...

بله خوب همونطوری که گفتم شخصیت ها فرق می کنه

اگه خود بنده مدیر یک درگاه بودم تا زمانی که طرف مشکلی نداشت بهش حال می دادم تازه اگه نامه قضایی هم میومد اطلاعات فیک رد می کردم بره تا برند توی دیوار دوستای عزیزمون !
    چون می دونم چیز زیاد حساسی نیست و شما و امثال شما بی خوردی می ترسید !
    مبلغش رو هم تسویه می کردم
    و نهایت اگه مشکل زیادی پیش اومد قطع همکاری می کردم

نه اینکه هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده علنن پولش رو بخورم !!!!!!!!!! بعد بگم برو شکایت کن که پولت رو بگیری ؟ که معلومه اون هم شکایت نمی کنه و من پولش رو بخورم !!!!!!!!

البته صحبت من در مورد وبمستر های کاسب بود نه بچه های خورده هایی که نرم افراز ایکس ری دوربین می فروشند که فیک هست و کار اونا هم رسما ***ی هست ! و کاملا اشتباه

در کل با این شخصیت و سیستم برخوردی که شما دارید فکر نکنم کسی پولش رو دست شما بده !

بهتر یکم مشتری مداری هم یاد بگیریم

2. تعداد تشکر ها ازsaleh.king به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)