-
August 2nd, 2016, 15:32
پاسخ : نیومدن ایمیل hostcontrol
استارتر عزیز امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
من چنین مشکلی نداشتم تا به حال اما بعضی مواقع این ایمیل وارد پوشه اسپم ایمیلم میشه.خصوصا اگر تنظیم کرده باشین که پوشه اسپم در فاصله زمانی کوتاه مثلا 24 ساعت به طور خودکار خالی بشه ممکنه این ایمیل وارد پوشه اسپم شده و شما متوجه نشدید و حذف شده.

نوشته اصلی توسط
iwpanel
سلام دامين in بيشتر مواقع تاييديه نميخواد
بنده هر بار دامنه in ثبت کردم تاییدیه خواسته.بیش از 7 بار دامنه in ثبت کردم.ولی برای بعضی از دوستان اینطوری نبوده.چرا؟
-
-
August 2nd, 2016 15:32
# ADS
-
August 2nd, 2016, 15:37
عضو انجمن
الان هم که دارم با شما صحبت میکنم در این تاپیک هنوز هم ایمیل نرسیده به دستم ، ولی سایت در دسترس هستش و بالا میاد بدون هیچ مشکلی
-
-
August 2nd, 2016, 16:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dynabanner.com
استارتر عزیز امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
من چنین مشکلی نداشتم تا به حال اما بعضی مواقع این ایمیل وارد پوشه اسپم ایمیلم میشه.خصوصا اگر تنظیم کرده باشین که پوشه اسپم در فاصله زمانی کوتاه مثلا 24 ساعت به طور خودکار خالی بشه ممکنه این ایمیل وارد پوشه اسپم شده و شما متوجه نشدید و حذف شده.
بنده هر بار دامنه in ثبت کردم تاییدیه خواسته.بیش از 7 بار دامنه in ثبت کردم.ولی برای بعضی از دوستان اینطوری نبوده.چرا؟
تغيير اطلاعات تاييد دامين ميخواد ولي ثبت اوليه روي پنل كه اولين بار ثبت شده تاييد ايميل نميخواد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mtostar
الان هم که دارم با شما صحبت میکنم در این تاپیک هنوز هم ایمیل نرسیده به دستم ، ولی سایت در دسترس هستش و بالا میاد بدون هیچ مشکلی
ایمیلی هم نمیاد اگه قرار به تایید بود کلا سایت بالا نماید تا تایید نشه
-
-
August 4th, 2016, 11:28
از جایی که دامنه را خرید با ایمیلی که در زمان خرید، ثبت کردید مکاتبه کنید و مشکل خود را در میان بگذارید و در خواست پانل مدیریتی نمایید. حتما پاسخ می دهند.
-
-
August 4th, 2016, 13:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majdict
از جایی که دامنه را خرید با ایمیلی که در زمان خرید، ثبت کردید مکاتبه کنید و مشکل خود را در میان بگذارید و در خواست پانل مدیریتی نمایید. حتما پاسخ می دهند.
دوست عزیز سایت با دامنه جدید بالا میاد بدون مشکل ، بعضی از دوستان گفتن که بعضی اوقات دامنه in نیازه به ایمیل تاییده نداره
در امضا بنده ادرس سایت درح شده
-