-
August 1st, 2016, 23:02
تازه کار vps کمک کنید :)
با سلام خدمت دوستان
دوستان عزیز من یه تازه کارم و می خوام که یه سرور مجازی بخرم و روش وبسایت ران کنم و روش گیم سرور های ماین کرافت و کال اف دیوتی و غیره ران کنم
اطلاعی به طرز استفاده و اینا ندارم ولی مثلا تو هاست و اینا مشکلی ندارم و دفعه اولم هست که سمت سرور مجازی میرم و می خوام ببینم که باید چیکار کنم
چون می خوام
1) دامنه به سرور وصل کنم
2) رو سرور سایت بزنم
3) تیم اسپیک و گیم سرور بزنم
همچنین پورت دادن و اینکه مثلا ادرس hub.webname.ir بره تو گیم سرور و یا فلان بخش و اینا
کلا یه اموزش کلی و مفید می خوام
مرسی
-
-
August 1st, 2016 23:02
# ADS
-
August 1st, 2016, 23:05
عضو انجمن
پاسخ : تازه کار vps کمک کنید :)
با سلام و احترام،
در بخش درخواست سرورمجازی تاپیک بزنید، تا بتونیم خدمتتون آفر ارائه کنیم.
با تلگرام بنده در ارتباط باشید: hidataco
-
-
August 1st, 2016, 23:16
عضو انجمن
میتونید هنگام خرید از سرویس دهنده خودتون بخواین که براتون کانفیگ کنه
پیشنهاد میشه یک هاست اشتراکی بگیرید برای وبسایت اصلی و هدایت به گیم سرور و همون طوری که میخواید (hub.webname.ir)
{ Live in the moment }
...
-
-
August 1st, 2016, 23:41
عضو انجمن
درود.
فکر کنم هدف اصلیتون فقط ماینکرفت هست ؟
شما که با هاست بیشتر اشنایی دارید یک هاست تهیه کنید سایتو روش بالا بیارید, ساب دامین ست کنید (مثلا برای hub.yourname.ir) و ایپی سرورو بزنید.
سرور ویندوز هم تقریبا مثل سیستم خودتون که ویندوزی هست میمونه! میتونید از سایتهای خارجی دمو بگیرید یه تست بکنید و سپس همینجا در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید آفر ارائه بشه...
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
-
August 1st, 2016, 23:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
GeneralSaeed
با سلام خدمت دوستان
دوستان عزیز من یه تازه کارم و می خوام که یه سرور مجازی بخرم و روش وبسایت ران کنم و روش گیم سرور های ماین کرافت و کال اف دیوتی و غیره ران کنم
اطلاعی به طرز استفاده و اینا ندارم ولی مثلا تو هاست و اینا مشکلی ندارم و دفعه اولم هست که سمت سرور مجازی میرم و می خوام ببینم که باید چیکار کنم
چون می خوام
1) دامنه به سرور وصل کنم
2) رو سرور سایت بزنم
3) تیم اسپیک و گیم سرور بزنم
همچنین پورت دادن و اینکه مثلا ادرس hub.webname.ir بره تو گیم سرور و یا فلان بخش و اینا
کلا یه اموزش کلی و مفید می خوام
مرسی
سرور مجازی رو از جایی که تهیه می کنید نصب و کانفیگ رایگان می شه و تحویل شما می گردد
دامنه وصل کردن هم به سرور کافیه که دامنه رو یه هاست باشه بعد پوینت بدید به آی پی سرور
رو سرور میخواید سایت بسازید مثلا سرور باید سی پنل و یا دایرکت ادمین نصب بشه که جایی که سرور میگیرید نصب می کنند
تیم اسپیک و گیم سرور با این چیزایی که میخواهید دوتا کمه کم باید سرور بگیرید همه رو تویه سرور نمیشه انجام داد.
-
-
August 2nd, 2016, 07:33
عضو انجمن
سلام
اولین مرحله برای شما تهیه سرور خواهد بود
دومین مرحله تهیه دامنه است
سومین مرحله یاد گرفتن اتصال دامنه به سرور
چهارمین مرحله یاد گیری نحوه راه اندازی وب سرور یا lamp
پنچمین مرحله یادگیری راه اندازی سرور بازی ها است
*** این طوری مواردی را که می خواهید راه اندازی کنید را تقسیم بندی کنید تا بتوانید به هدفتون برسید و اصلاً هم کار سختی نیست مواردی که مد نظرتون است فقط کافی یک کم گوگل کنید البته به زبان انگیسی چون منابع فارسی زیاد کامل نیست
-
-
August 2nd, 2016, 09:03
با سلام
جهت راهنمایی به اطلاع می رساند تخصیص کارت های گرافیکی به سرورهای مجازی اغلب با مشکلات زیادی مواجه است و هر کارت گرافیکی به راحتی نمی شود به سرور مجازی تخصیص داد.
جهت خرید VPS سعی کن اول اطمینان پیدا کنی که کارت های گرافیکی نصب شده بر روی سرور های فیزیکی آن مرکز داده از نوع GRID بوده و تکنولوژی GRID و Virtualization را پشتیبانی نماید. خدای ناکرده هزینه می کنی پیش می روی و در نهایت کار متوجه می شوید به خواسته خود نرسیده اید.
با تشکر
-
-
August 5th, 2016, 12:11
با سلام
برای آموزش ایجاد سایت بر روی سرور مجازی به لینک زیر مراجعه نمایید:
http://kandohost.com/blog/%D8%A7%DB%...A%D9%81%D8%A7/
-