-
August 1st, 2016, 21:54
ارتباط بین resellerclub با realtimeregisterباresello
دوستان من چندتا سوال دارم
1-resello زیرمجموعه ی resellerclub هست یا realtimeregister ؟ چون اگه زیرمجموعه resellerclub هست که هیچ .ولی اگه زیرمجموعه realtimeregister باشه (که اگه از resello.com هویز بگیرین میبینین realtimeregister رو به عنوان رجیستر زده)چرا ملت از resello دامین میگیرن؟ازهمون realtimeregister بگیرن دیگه که ایران رو جزو لیستش داره
2-resello چرا خودش دامنه خودش رو ثبت نکرده؟اگه شرکت مهمیه مگه خودش نباید ثبت کنه؟
3-اگه از این سایت ها به اسم و مشخصات و آدرس خودم دامنه بخرم ولی با مسترکارت و یا پی پاله یه نفر دیگه هزینش رو پرداخت کنم.ممکنه برام بعدا مشکلی پیش بیاد مثلا تو مالکیت دامنه؟
-
-
August 1st, 2016 21:54
# ADS
-
August 1st, 2016, 21:57
عضو دائم
پاسخ : ارتباط بین resellerclub با realtimeregisterباresello

نوشته اصلی توسط
alirad
1-resello زیرمجموعه ی resellerclub هست یا realtimeregister ؟ چون اگه زیرمجموعه resellerclub هست که هیچ .ولی اگه زیرمجموعه realtimeregister باشه (که اگه از resello.com هویز بگیرین میبینین realtimeregister رو به عنوان رجیستر زده)چرا ملت از resello دامین میگیرن؟ازهمون realtimeregister بگیرن دیگه که ایران رو جزو لیستش داره
2-resello چرا خودش دامنه خودش رو ثبت نکرده؟اگه شرکت مهمیه مگه خودش نباید ثبت کنه؟
3-اگه از این سایت ها به اسم و مشخصات و آدرس خودم دامنه بخرم ولی با مسترکارت و یا پی پاله یه نفر دیگه هزینش رو پرداخت کنم.ممکنه برام بعدا مشکلی پیش بیاد مثلا تو مالکیت دامنه؟
سلام
اول resellerclub ربطي به resello نداره ويه شركت ديگه هست
دوم resello برند ساخته شده خود realtimeregister هست شركت جدايي نيست
سوم مالكيت دامين به نام كسي هست كه مشخصات به نامش هست كاري به پرداختش ندارند مگر اينكه دلار هكي باشه
-
تعداد تشکر ها از iwpanel به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2016, 21:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alirad
درود. اينجا ٩٩٪ دوستان از ريسلو اكانت خريدن. پس قاعدتا راجع به شركت هاى ديگه يا اطلاعى ندارن و يا اطلاعات ناقص دارند. ايميل بزنيد از خود شركت بپرسيد معتبر تر و بهتر هست.
ارادتمند. موفق باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2016, 21:59
resello و realtimeregister تا جایی که من می دونم تقریبا یکی هستند
ریسلر کلاب هم بعد از این که شرکتش تابعیت آمریکایی پیدا کرد مشتری ها که جز OFAC بودند به resello منتقل کرد ، که من فکر میکنم به نوعی برای خودشون هست یا حداقل درصدی از سود سهیم هستند
در خصوص پرداخت هم اگر سورس سالم باشه مشکلی پیش نمیاد ولی ممکن هست دفعه اول درخواست پاسپورت بکنند
ویرایش توسط a970 : August 1st, 2016 در ساعت 22:00
-
تعداد تشکر ها ازa970 به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2016, 22:19

نوشته اصلی توسط
iwpanel
سلام
اول resellerclub ربطي به resello نداره ويه شركت ديگه هست
دوم resello برند ساخته شده خود realtimeregister هست شركت جدايي نيست
سوم مالكيت دامين به نام كسي هست كه مشخصات به نامش هست كاري به پرداختش ندارند مگر اينكه دلار هكي باشه
باتوجه به اینکه میفرمایید resello زیر مجموعه ی realtimeregister هست دامنه رو از realtimeregister بخرم بهتر نیست؟یا از resello بخرم؟
-
-
August 1st, 2016, 22:25
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alirad
باتوجه به اینکه میفرمایید resello زیر مجموعه ی realtimeregister هست دامنه رو از realtimeregister بخرم بهتر نیست؟یا از resello بخرم؟
Resello بگيريد
-
-
August 1st, 2016, 22:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alirad
کلا رسلو اومده که مشتریهای رانده شده از رسلرکلاب رو ساپورت کنه و به نوعی بیشتر مشتریاشم ایرانیه. در کل تنها مزیتش مشکل نداشتن با آدرس ایرانه یعنی شما اگر آدرس غیره ایران دارید از هر جا عشقت میکشه خرید کن
یعنی این شرکت به نوعی جز ایران خریداری نداره
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
August 1st, 2016, 22:37

نوشته اصلی توسط
iwpanel
Resello بگيريد
دلیله اینکه resello بگیرمو میفرمایید؟چرا از صاحب اون یعنی realtimeregister نگیرم؟اصلا وقتی realtime خودش به ایرانیا سرویس میده چرا resello رو درست کرده؟
-
-
August 1st, 2016, 22:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alirad
دلیله اینکه resello بگیرمو میفرمایید؟چرا از صاحب اون یعنی realtimeregister نگیرم؟اصلا وقتی realtime خودش به ایرانیا سرویس میده چرا resello رو درست کرده؟
Resello موقع تاييد آدرس ايران مشكلي با ارائه ندادن توضيحات تكميلي نداره و دو صورت حتي مشكلات گوناگون دامين ها راحت تر راهنمايي ميكنه
-
-
August 1st, 2016, 22:53

نوشته اصلی توسط
iwpanel
Resello موقع تاييد آدرس ايران مشكلي با ارائه ندادن توضيحات تكميلي نداره و دو صورت حتي مشكلات گوناگون دامين ها راحت تر راهنمايي ميكنه
ممنون نظر بقیه دوستان چی هست؟
resello یا realtimeregister ؟ کدوم بهتره؟
چرا؟
ویرایش توسط alirad : August 1st, 2016 در ساعت 22:55
-