-
July 30th, 2016, 20:31
عضو جدید
پاسخ : کاهش قیمت شاتل ؟!!!

نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
یک نکته جالب دیگر نیز ان است که isp هایی که کاهش قیمت داشتند حداکثر قیمت ممکن را قرار دادند حتی گاهی کم فروشی هم داشتند
فکر کنم درجریان هستید نرخ هر گیگابایت حداقل ۱۸۰۰ و حداکثر ۳۰۰۰ تومان است حال ان که همه قیمت را ۳۰۰۰ تومان قرار دادند!
درمورد کم فروشی هم به زودی همین جا توضیح میدهم
پست تکراری ارسال نکنید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
delta
بله ولی کمی دقت کنید از وقتی ارزون شده حجم ها اینترنتتون حجم رو سریعتر خالی میکنه!! خداشاده الان تو یک هفته اخیر 6 بار حجم خریدم...اولش فکر کردم شاید استفاده ای چیزی دارم نمیدونم اما دقت کردم دیدم مشکل از من نیست کلا حجمها سریع خالی میشن
متاسفانه سرعت مصرف حجم : سرعت نور x ثانیه برای شرکت شاتل شده. :D
بنده 10گیگ تو آفری که گذاشته بودن خریدم 5 روزه بدون هیچ استفاده زیادی خالی شد
با اینکه حجم ماهانه هم شارژ شد.
بنده که شکایت کردم
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
-
-
July 30th, 2016 20:31
# ADS
-
July 30th, 2016, 20:33

نوشته اصلی توسط
delta
بله ولی کمی دقت کنید از وقتی ارزون شده حجم ها اینترنتتون حجم رو سریعتر خالی میکنه!! خداشاده الان تو یک هفته اخیر 6 بار حجم خریدم...اولش فکر کردم شاید استفاده ای چیزی دارم نمیدونم اما دقت کردم دیدم مشکل از من نیست کلا حجمها سریع خالی میشن
اگر مایلید به صورت زیر عمل کنید ...
یک عدد نرم افزار مدیریت پهنای باند نصب کنید تا جزعیات ریز و درشت رو ذخیره کنه سپس بعد از مصرف 1 گیگ ترافیک به پنل شاتل برید و ببینید هماهنگی بین شمارش نرم افزار و شمارش شاتل وجود دارد یا خیر ؟!
در صورت عدم همخوانی یک گذارش به سازمان مقررات رادیویی ارسال کنید تا مورد برسی قرار بگیره ... این موارد رو جدیدا خیلی سریع پیگیری میکنن ...
همچنین برسی کنید ترافیک 1 به 3 که باید به مصارف داخل شبکه شما تعلق بگیره بهتون داده میشه یا خیر ؟!
برای مثال اگه از P30Download یک بازی دانلود کنید با حجم 3 گیگ فقط و فقط باید 1 گیگ از ترافیک شما کم بشه در غیر این صورت در حال کلاه برداری هستن ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2016, 20:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اگر مایلید به صورت زیر عمل کنید ...
یک عدد نرم افزار مدیریت پهنای باند نصب کنید تا جزعیات ریز و درشت رو ذخیره کنه سپس بعد از مصرف 1 گیگ ترافیک به پنل شاتل برید و ببینید هماهنگی بین شمارش نرم افزار و شمارش شاتل وجود دارد یا خیر ؟!
در صورت عدم همخوانی یک گذارش به سازمان مقررات رادیویی ارسال کنید تا مورد برسی قرار بگیره ... این موارد رو جدیدا خیلی سریع پیگیری میکنن ...
همچنین برسی کنید ترافیک 1 به 3 که باید به مصارف داخل شبکه شما تعلق بگیره بهتون داده میشه یا خیر ؟!
برای مثال اگه از P30Download یک بازی دانلود کنید با حجم 3 گیگ فقط و فقط باید 1 گیگ از ترافیک شما کم بشه در غیر این صورت در حال کلاه برداری هستن ...
نرم افزار مناسب مدیریت پهنای باند معرفی کنید ممنون میشم
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
-
-
July 30th, 2016, 20:42

نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
نرم افزار مناسب مدیریت پهنای باند معرفی کنید ممنون میشم
از دو برنامه زیر میتونید استفاده کنید
http://soft98.ir/internet/14984-NetBalancer.html
http://soft98.ir/internet/512-networx.html
من NetWorx رو از نظر سادگی بیشتر قبول دارم
-
-
July 30th, 2016, 21:49
عضو انجمن
آقا من همه اینارو خوندم برداشتی که دارم اینه که اینا می خوان کلاً اینترنت رو حجمی کنن (کلاً همه رو مخابرات و شرکت هم نداره)
بعد اینطوری فیلم در بیارن که داریم ترافیک زیاد میدیدم و ارزون می کنیم.
یه سوال دارم که خیلی برام مهمه : آیا این کارو می کنن به نظر شما یا نه؟؟؟
الان من مخابرات 1 مگ نامحدود دارم (به نداشتنش راضیم) اما باز هم باهاش دارم سر می کنم.سوالی که هست اینا می خوان همه چی رو به صورت یلخی و خیاری بدون قانون و همینطوری کشکی (مثل بقیه کارها)
حجمی کنن؟؟؟؟دوستانی که اطلاع دقیق دارن بگن.
ویرایش توسط ColdWorld : July 30th, 2016 در ساعت 21:50
-
-
July 30th, 2016, 22:15
من خودم والا از سرویس های شاتل راضی هستم یک اینترنت 128 نامحدود دارد و یک اینترنت 16 مگ محدود یک ساله دارم ولی خیلی گرون کردند سرویس های محدود رو حتما در زمان تمدید سرویس اینترنت محدود ام رو از شرکت دیگری تهیه خواهم کرد خوشبختانه 10 ماه از سرویس محدود ام مونده
-
تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2016, 22:49
عضو انجمن
دوستان یک سوال
آیا مبیننت هم که وایمکس هست به حساب میاد؟ چون حتی 1 ریال هم ارزونتر نکردند و حتی به روی خودشون هم نیاوردن ...
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
-
July 30th, 2016, 23:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
مقدار سرعتی که در بخش سرویس ها همه شرکت ها ذکر میکنن بر اساس بیت است و سرعتی که شما مشاهده میکنید بر اساس بایت ! شرکت ها میان جلوی سرویس میزنن kb برای مثال 128kb اما مشخض نمیکنن که این حرف b بایت هست یا بیت ...
به صورت عادی اینترنت 128 کیلو بیت به شما باید حداکثر 16 و حداقل 0.5 کیلوبایت سرعت دهد ... با حل معادله زیر میتونید به پاسخ برسید :
هر 8 بیت = 1 بایت است
در نتیجه 128 بیت برابر با 16 بایت است (8*16=128)
پس در نتیجه شما به سرعت دانلود 16 کیلو بایت دسترسی دارید ...
حال طبق قانون 1 به 8 حداقل سرعتی که شما باید داشته باشید در بد ترین شرایط 0.5 کیلو بایت است ...
اگر سرعت شما از مقادیر نهایی کمتر است یا دارای قطعی های متداول هستین میتونید شکایت کنید و برسی صورت گیرد
16 تقسیم بر 8 میشه 2 طبق 1 به 8
حداکثر 16 و حداقل 2 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود
همچنین برای تفاوت بیت و بایت:
bit => b
Byte => B
در همه جا برای نمایش بیت از حرف b کوچک استفاده می شود و برای نمایس بایت از B بزرگ
معمولا برای انتقال سرعت از واحد بیت بر ثانیه و برای ذخیره سازی از بایت استفاده میشه.
b/s = bps = bit per seccond
Kbps = Kb/s = kilo bit per seccond
B/s = Bps = Byte per seccond
KBps = KB/s = kilo byte per seccond
ویرایش توسط HyperServer : July 31st, 2016 در ساعت 01:31
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2016, 00:02

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
آقا من همه اینارو خوندم برداشتی که دارم اینه که اینا می خوان کلاً اینترنت رو حجمی کنن (کلاً همه رو مخابرات و شرکت هم نداره)
بعد اینطوری فیلم در بیارن که داریم ترافیک زیاد میدیدم و ارزون می کنیم.
یه سوال دارم که خیلی برام مهمه : آیا این کارو می کنن به نظر شما یا نه؟؟؟
الان من مخابرات 1 مگ نامحدود دارم (به نداشتنش راضیم) اما باز هم باهاش دارم سر می کنم.سوالی که هست اینا می خوان همه چی رو به صورت یلخی و خیاری بدون قانون و همینطوری کشکی (مثل بقیه کارها)
حجمی کنن؟؟؟؟دوستانی که اطلاع دقیق دارن بگن.
درصورت خواستن بله میتونن ... اما این کار انجام نمیشه زیرا دلایل زیادی وجود داره ...
سرویس های نامحدود مثل قبل موجود هستن و حذف نمیشن ...
در اصل با این نوع قوانین میخوان سرویس های محدود را از بیین ببرند و مثل تمام دنیا سرویس ها نامحدود شود ... ( نهایی سازی این کار زمان بره و از دولت 7 شروع شد )

نوشته اصلی توسط
hostorder
من خودم والا از سرویس های شاتل راضی هستم یک اینترنت 128 نامحدود دارد و یک اینترنت 16 مگ محدود یک ساله دارم ولی خیلی گرون کردند سرویس های محدود رو حتما در زمان تمدید سرویس اینترنت محدود ام رو از شرکت دیگری تهیه خواهم کرد خوشبختانه 10 ماه از سرویس محدود ام مونده
اگه دقت کرده باشید بحث سر کیفیت سرویس نیت بحت سر عدم کاهش قیمت و ***ی هایی هست که درحال انجام هست ...
همچنین موضوع به شاتل خلاصه نمیشود تمامی سرویس دهنده ها در حال حاظر دارن 3 برابر پول ترافیک از مشتری میگیرن !! که طبق این مصوبه باید اصلاح میشد که شرکتا دارن مقاومت میکنن...
اگر شما هم با شکایتتون فشار بیارید زود تر به نتیجه میرسیم ...

نوشته اصلی توسط
sadecohost
دوستان یک سوال
آیا مبیننت هم که وایمکس هست به حساب میاد؟ چون حتی 1 ریال هم ارزونتر نکردند و حتی به روی خودشون هم نیاوردن ...
مبین نت و ایرانسل که از شبکه WImax ارائه میدن هم شامل این قانون هستن و باید ارزان میکردن اما هزینه سرویس دهیشون نصبت به ADSL گرانتر هست ...
لیست قیمت های تمامی خدمات و سرویس ها و قیمت در نظر گرفته شده که باید اعمال میشد ... ( البته اعمال شده ولی همچنان مالیات و غیره از مشترک گرفته میشه )
http://complaint.cra.ir/Portal/View/...4-f092d36f681f

نوشته اصلی توسط
HyperServer
16 تقسیم بر 8 میشه 2 طبق 1 به 8
حداکثر 16 و حداقل 2 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود
همچنین برای تفاوت بیت و بایت:
bit => b
Byte => B
در همه جا برای نمایa بیت از حرف b کوچک استفاده می شود و برای نمایس بایت از B بزرگ
معمولا برای انتقال سرعت از واحد بیت بر ثانیه و برای ذخیره سازی از بایت استفاده میشه.
b/s = bps = bit per seccond
Kbps = Kb/s = kilo bit per seccond
B/s = Bps = Byte per seccond
KBps = KB/s = kilo byte per seccond
تشکر از شما که اشتباه بنده رو اصلاح نمودید و همچنین اطلاعات کامل تری در اختیار من قرار دادید ♥
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2016, 00:22
عضو انجمن
با سلام
های وب از تاریخی که مقرر شده بود تعرفه هارو کاهش داده ،هر گیگ 3000
-