بله برای منم عجیب بود..من شاتل دارم..ماهانه 256 اکو میدادم ماهی 23000 تومان.. این ماه امدم تمدید کنم گفتم ارزونتر شده دیدم فاکتورم شده 25000 تومان!! تازه سرعت رو هم پایین اوردند!![]()
بله برای منم عجیب بود..من شاتل دارم..ماهانه 256 اکو میدادم ماهی 23000 تومان.. این ماه امدم تمدید کنم گفتم ارزونتر شده دیدم فاکتورم شده 25000 تومان!! تازه سرعت رو هم پایین اوردند!![]()
طبق تعرفه قانونی این حق رو ندارن اما بسته به شرایط مکانی میتونن هزینه را تا 20-30 درصد افزایش بدن ... میتونید از خود 2020 بپرسید و اگه به نتیجه نرسیدی از سامانه 195 شکایت کنید ...
درسته بر روی سرویس های اکو 1 الی 2 گیگ ترافیک قرار دادن بعد اومدن هزینه رو بالاتر بردن ! خوب شاید مصرف شخص در حدی نباشه که ترافیک رو اصلا نیاز به مصرف داشته باشه این کار باید با هماهنگی با یوزر های مجموعه انجام میشد که یوزر ها درخواست کاهش قمیت دارن یا افزایش ترافیک ...
دوست عزیز هر 8 بیت 1 بایت است. 128 کیلوبیت رو باید تقسیم بر 8 کنید تا سرعت واقعی بدست بیاد.
-------------------------------------------
ما که الحمدلله از مخابرات زنجان راضی هستیم، 15 گیگ با مالیات 32 تومن ارائه میشه که تا حدود 10 مگ پورت بسته میشه. پشتیبانی هم دست خودمون هست. کاربران این شهر از اینترنت راضی اند.
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)