بنده سرعت 10 تا 30 کیلوبایت سرعت دانلود دارم که خیلی وقت ها 20 هست .. ♥مقدار سرعتی که در بخش سرویس ها همه شرکت ها ذکر میکنن بر اساس بیت است و سرعتی که شما مشاهده میکنید بر اساس بایت ! شرکت ها میان جلوی سرویس میزنن kb برای مثال 128kb اما مشخض نمیکنن که این حرف b بایت هست یا بیت ...
به صورت عادی اینترنت 128 کیلو بیت به شما باید حداکثر 16 و حداقل 0.5 کیلوبایت سرعت دهد ... با حل معادله زیر میتونید به پاسخ برسید :
هر 8 بیت = 1 بایت است
در نتیجه 128 بیت برابر با 16 بایت است (8*16=128)
پس در نتیجه شما به سرعت دانلود 16 کیلو بایت دسترسی دارید ...
حال طبق قانون 1 به 8 حداقل سرعتی که شما باید داشته باشید در بد ترین شرایط 0.5 کیلو بایت است ...
اگر سرعت شما از مقادیر نهایی کمتر است یا دارای قطعی های متداول هستین میتونید شکایت کنید و برسی صورت گیرد
- - - Updated - - -
درسته امید عزیز اما باید اینو هم مد نظر بگیرین که شاتل قانون 1 به 3 ترافیک را حساب نمیکند ! و همرو 1 به 1 میزنه ! ( من آرت 6 هستم )
شما حداقل 50 درصد دانلودیتون از داخل کشور هست ( نرم افزار + فیلم + و از این جور چیزا که همشون بر روی سرور های ایران پیدا میشه و همه سایت های بزرگ هم سروراشون ایران هست ) پس شرکت شاتل به جای اینکه به شما 200 گیگ حق دانلود بده باید بسته به دانلود شما که ما فقط 100 گیگ را داخلی حساب کنیم و 100 گیگ را ترافیک خارج کشور در نتیجه شاتل باید به شما 400 گیگ ترافیک بده !
طبق قانون و مصوبه جدید هر 3 گیگ مصرف ترافیک در داخل کشور فقط 1 گیگ حساب میشود ! و ترافیک خارج کشور همون ترافیک 1 به 1 هست ...