نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
وردپرس راحت و ساده س،نصب میکنید و استفاده میکنید.
اما دروپال حرفه ای و پیچیده!علاوه بر cms بودن،یک فریمورک قدرتمند هم هست،خط فرمان داره،تو وردپرس خبری از کلاسها و فانکشن های پیچیده ی دروپال نیست.
دروپال مناسب کساییه که به php مسلط هستن و با کمکش میتونن هرچیزی که میخوان رو از توش در بیارن.دروپال میتونه یک سیستم وبلاگ ساده بشه،میتونه یه انجمن حرفه ای بشه میتونه یه اتوماسیون اداری بشه میتونه یک وبلاگدهی بشه ،میتونه فروشگاه بشه و..و..و...و...بستگی به برنامه نویس داره.
انعطاف و توانمندی ای که داره رو وردپرس نداره.
من شخصا دروپال رو کنار جوملا و وردپرس نمیذارم.
میذارمش کنار yii و‌ zend و cakephp و laravel
اگر وقت و حوصلشو ندارید،وردپرس استفاده کنید
درود
تشکر از شرکت شما در پاسخ
ببینید، چون شش ماهی تقریبا با دروپال سر و کله زدم تا یادش بگیرم چی به چیه (به هیچ وجه منظورم برنامه نویسی و این ها نیست! صرفا یادگیری کار با دروپال هست) و چون شدیدا معتقد به آزمون و خطا هستم، تقریبا با تمامی تنظیمات ظاهریش آشنایی دارم
من باب وقت و حوصله اش هیچ مشکلی نیست، چون برای هر دو سیستم، هم پشتیبان دارم (با هزینه) و هم میدونم فرضا اگر دروپال باشه چه تنظیماتی رو اعمال خواهم کرد و چه قالبی نصب خواهد شد و اگرم وردپرس باشه، چه تنظیماتی و چه قالبی (در هر دو مورد، تمامی تنظیمات انجام شدن و برای هر دو هم قالب پریمیوم زیبا و پیشرفته ای انتخاب شدند)
بذارید این جوری بگم: میدونم چی به چیه و میدونم چی باید باشه و بشه، اما نمیدونم خودم چی میخوام
مشکل این خود من هست که نمیدونه چی میخواد