با سلام اطلاعات سایتم روی یک هاستینگ بود و متاسفانه کلیه سرور های اونا فرمت شد و از بین رفت اطلاعاتم که نزدیک به دو سال زحمتشونو کشیدم .
حالا برای جبران خسارت پاسخگو نیستند.
لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم؟؟
با سلام اطلاعات سایتم روی یک هاستینگ بود و متاسفانه کلیه سرور های اونا فرمت شد و از بین رفت اطلاعاتم که نزدیک به دو سال زحمتشونو کشیدم .
حالا برای جبران خسارت پاسخگو نیستند.
لطفا راهنماییم کنید که چیکار کنم؟؟
باسلام
متاسفانه درخواست شما اصلا مفهوم نیست
روند شکایت که مشخص هست
متوجه پاسخ مورد نیاز شما نشدم
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
درود. از قوانين اونها و تيكت ها اسكرين شات بگيريد و به پليس فتا ارايه داده و شكايت كنيد. موفق باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
سلام کجاش نامفهمه فرضا از شما من هاست خریدم اطلاعاتم روشه بعد سرور شما فرمت میشه اطلاعات همه کاربران میپره بعد من میخوام از شما شکایت کنم...
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
Shared ♦ Reseller ♦ KVM VPS ♦ DL host ♦ Backup ♦ Dedicated
021-28425715 📞
https://shetabanhost.com 🌎
شورای حل اختلاف
جرایم رایانه ای
و ادامه
Telegram : @DrThC42
میدونم کدوم شرکت رو میگید
خیلی عجیب غریبه اتفاقشون.
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
متاسفانه این موارد از بین رفتن اطلاعات مشتری روز به روز در انجمن بیشتر دیده میشه ولی بهتر همیشه از کل وب سایت بک آپ تهیه کنید، اینطوری خیال خودتون هم راحت تره.
جناب شما چی رو متوجه نمیشید؟
ایشون با مراحل شکایت و ... آشنا نیستند
نمیدونن از کجا باید اقدام کنن
شما هی میگید متوجه نمیشید؟:|
از طرفی خود دوستان که دارند راهنمایی می کنن
شما حالا هی بگو متوجه نمیشم :|
__________________________________________________ __________________
برای شکایت باید از پلیس فتا یا دادسرا اقدام کنید
البته خوب از طریق پلیس فتا زمان زیادی می بره و ممکن هست رسیدگی نشه
در کل شکایت دردسر و رفت و امد زیادی داره
سعی کنید اگر دوستانی هستند که چنین مشکلی رو داشتند جمع بشید و همه با هم پیگیری کنید
بهتر و سریعتر انجام میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)