-
July 25th, 2016, 23:20
عضو جدید
پاسخ : درخواست کمک در رابطه با اینترنت در مناطق محروم
کدوم استان و شهر هستین؟ های وب 4g داره ولی بسته حجمیش خیلی کمه 3 گیگ
-
تعداد تشکر ها از Riko به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2016 23:20
# ADS
-
July 25th, 2016, 23:25
عضو انجمن
با سلام
نزدیکترین شهر به شما کدوم شهره و کدوم ارائه دهنده اونجا آنتن داره؟ فاصله رو چک کنید به ازای هر دو یا 5 کیلومتر یک آنتن نصب کنید. هزینه ی نانو همونطور که دوستان گفتن حدود سیصد تومنه و آنتن قویتر حدود 500 الی 900 تومن. نحوه ی کارش هم اینجوریه که در شهری که مثلاً شاتل نمایندگی داره روی یکی از آنتن هاشون یک آنت قوی نصب می کنن که به آنتن دوم شما و هر آنتن دیگه ای که اون سمت باشه اینترنت به صورت پوینت تو پوینت ارائه میده. البته من شنیدم یک شرکت دیگه ای هم یه کارایی داره می کنه.. فردا میپرسم و اطلاع میدم.
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
-
تعداد تشکر ها از toltek به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2016, 00:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام.
دوست من اگر میتونید سرویس سیمی تهیه کنید شدیدا پیشنهاد میشه بگیرید! (حتی از مخابرات)
سرویس های بیسیم خوب هستن. منتها متاسفانه ثبات ندارن...
بنده جایی هستم که 2 کیلومتر از هر طرف بری ، اینترنت همه جوری هست ولی ما نه
خوب محابرات هم اینترنت نمیده!!!
ضمن اینکه خیلی از مناطق کلا انحصار دست مخابرات به دلیل زیرساخت خاصی که داره و سرویس دهنده های دیگه نمیتونن سرویس بدن (مثل فیبر نوری بودن و اینجور چیزا)
ابتدا از هر 3 اپراتور تلفن همراه تست بگیرید ببینید هیچ کدوم 3جی نیست در منطقتون؟ (سرعت رو بسنجید)
اگر مشکلتون برطرف نشد و حتما نیاز به اینترنت قوی دارید ، نیازی نیست از آی اس پی خاصی بگیرید
P2P جواز خاصی نمیخواد. شما میتونید آنتن Sender رو منزل یکی از آشناهاتون قرار بدید که اینترنت دارن (و نزدیک هستن به شما) و سپس یه آنتن هم به عنوان Receiver روی پشت بام خودتون قرار بدید و شبکه برقرار کنید.
به صرفه تر هست از اینکه وایرلس از شرکت ها بگیرید.
لطفا بیشتر در رابطه با سرویس سیمی توضیح میدید ؟

نوشته اصلی توسط
Riko
کدوم استان و شهر هستین؟ های وب 4g داره ولی بسته حجمیش خیلی کمه 3 گیگ
متاسفانه ارائه نمیشه .

نوشته اصلی توسط
toltek
با سلام
نزدیکترین شهر به شما کدوم شهره و کدوم ارائه دهنده اونجا آنتن داره؟ فاصله رو چک کنید به ازای هر دو یا 5 کیلومتر یک آنتن نصب کنید. هزینه ی نانو همونطور که دوستان گفتن حدود سیصد تومنه و آنتن قویتر حدود 500 الی 900 تومن. نحوه ی کارش هم اینجوریه که در شهری که مثلاً شاتل نمایندگی داره روی یکی از آنتن هاشون یک آنت قوی نصب می کنن که به آنتن دوم شما و هر آنتن دیگه ای که اون سمت باشه اینترنت به صورت پوینت تو پوینت ارائه میده. البته من شنیدم یک شرکت دیگه ای هم یه کارایی داره می کنه.. فردا میپرسم و اطلاع میدم.
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
بله با تشکر از شما ، راستش بنده از پس ی همچین هزینه هایی بر نمیام .
==============
اینطور که معلوم هست این سرویس ها شامل هزینه های زیادی میشن .
-
-
July 26th, 2016, 00:44
سلام.
اینترنت سیمی منظور اینکه هر اینترنتی که روی بستر سیم تلفن به شما ارائه میشه
چون گفتید مخابرت ADSL میده
همونو ثبت نام کنید...
اما اگر بخواین بی سیم استفاده کنید ، پیشنهاد من به ترتیب:
1- ایرانسل
2- همراه اول
3- رایتل
اگر هیچ کدام از این اپراتور ها 3 جی با ثبات نداشتند در منطقه شما
4- اینترنت بر روی بستر وایرلس از یک سرویس دهنده:
نزدیکای خودتون بگردید دنبال ISP ها ، ازشون بپرسید بر روی بستر Wireless اینترنت ارائه میکنن یا نه؟ (عمدتا ارائه میکنن) اگر بله ، شما نیاز به یک آنتن گیرنده خواهید داشت. حد اقل هزینه 200 هزار تومان هست برای راه اندازی
5- اینترنت بر روی وایرلس از جای دیگری که اینترنت پر سرعت دارد (مثل منزل اقوام و..) که بهتون نزدیک هست
تجهیزاتی که میخواین حداقل 2 انتن وایرلس هست. یکی منزل فامیلتون ، یکی منزل خودتون
اونی که منزل فاپمیلتون هست میشه سندر و شما میشید ریسیور
حد اقل هزینه: 600-700 هزار تومان
6- وایمکس. سمت این گزینه نرید... اگر 3جی ساپورت نمیکنه ، احتمالش خیلی کمه که وایمکس هم بهتون سیگنال خوب بده! مگر اینکه انتن خارجی بذارید که هزینه هاش زیاده
7- دستگاه های تقویت سیگنال 3G بخرید و ازش استفاده کنید. قیمتش رو اصلا اطلاعی ندارم... (زیاد برای سلامتی هم مناسب نیست البته!)
8- نقل مکان کنید :D
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2016, 00:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Cr0w
عرض ادب ، متاسفانه در جایی که بنده زندگی میکنم جز مخابرات هیچ سرویس دهنده اینترنتی نیست
میتونید کمکم کنید چطور بتونم از دیگر شرکت ها بگیرم ؟ در شهری که فاصله 3 - 4 کیلومتری هست های وب ، اسیاتک ، صبانت نمایده دارن .
سلام شرکت های ارائه دهنده اینترنت برای شما اینترنت ماهواره ای با دکل می زنند که هزینه زیادی نداره میان می زنند
-
-
July 26th, 2016, 01:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام.
اینترنت سیمی منظور اینکه هر اینترنتی که روی بستر سیم تلفن به شما ارائه میشه
چون گفتید مخابرت adsl میده
همونو ثبت نام کنید...
اما اگر بخواین بی سیم استفاده کنید ، پیشنهاد من به ترتیب:
1- ایرانسل
2- همراه اول
3- رایتل
اگر هیچ کدام از این اپراتور ها 3 جی با ثبات نداشتند در منطقه شما
4- اینترنت بر روی بستر وایرلس از یک سرویس دهنده:
نزدیکای خودتون بگردید دنبال isp ها ، ازشون بپرسید بر روی بستر wireless اینترنت ارائه میکنن یا نه؟ (عمدتا ارائه میکنن) اگر بله ، شما نیاز به یک آنتن گیرنده خواهید داشت. حد اقل هزینه 200 هزار تومان هست برای راه اندازی
5- اینترنت بر روی وایرلس از جای دیگری که اینترنت پر سرعت دارد (مثل منزل اقوام و..) که بهتون نزدیک هست
تجهیزاتی که میخواین حداقل 2 انتن وایرلس هست. یکی منزل فامیلتون ، یکی منزل خودتون
اونی که منزل فاپمیلتون هست میشه سندر و شما میشید ریسیور
حد اقل هزینه: 600-700 هزار تومان
6- وایمکس. سمت این گزینه نرید... اگر 3جی ساپورت نمیکنه ، احتمالش خیلی کمه که وایمکس هم بهتون سیگنال خوب بده! مگر اینکه انتن خارجی بذارید که هزینه هاش زیاده
7- دستگاه های تقویت سیگنال 3g بخرید و ازش استفاده کنید. قیمتش رو اصلا اطلاعی ندارم... (زیاد برای سلامتی هم مناسب نیست البته!)
8- نقل مکان کنید

همه مواردی که گفتین هزینه بر هستند حتی نقل مکان راستش میدونستم که فقط دارم خودم و گول میزنم
بچه های وب هاستینگ تالک هم نمیتونن کاری کنن . به هر حال ما در اینجا خیلی رنج میکشیم و در حقمون توسط مخابرات ظلم میشه من شیش ماه اینترنت با 30 گیگ ترافیک رو خریدم 145 هزار تومن این 30 گیگ رو هر جای دنیا بگید خدا شاهده به حال بنده گریه میکنند ، حال پول هم مهم نیست پشتیبانی خیلی ضعیف متاسفانه خیلی بخش پشتیبانی بی سواد هستند بار ها مشکلات شبکه ای داشتیم که خب ی اشنا داشتیم حل شده تنها راه حل اپراتور ها ( یک بار مودم رو خاموش روشن کن ) ، حتی پشتیبانی را هم نادیده بگیریم اینترنت بی ثبات حداقل در هفته یک بار قطعی بازی های انلاین کلا تعطیل و..... . کسی هم به فکرمون نیست صحبت های زیادی کردیم اما میدونید دیتاسنتر ها دنبال ریسک نیستن و به اندازه کافی سیر هستند . اهمیتی هم به مردم نمیدن . از دوستان اگر دستشون تو کار هست
با من هماهنگ کنن به روشی مارو نجات بدن . این شهرستان خیلی نیازمند اینترنت هست که در کنار اون تعداد زیادی روستا هستند بین 5 الی 10 روستا که به راحتی میشه بهشون اینترنت داد . برای کسب اطلاعات بیشتر هم پ.خ بدید .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
negarnovin
سلام شرکت های ارائه دهنده اینترنت برای شما اینترنت ماهواره ای با دکل می زنند که هزینه زیادی نداره میان می زنند
بفرمایید شرایط و هزینه به چه صورت هست ؟
-
-
July 26th, 2016, 16:32
عضو انجمن
سلام
همانطور که دیروز عرض کردم با اون شرکت صحبت کردم و مشکلی توی پیاده سازی نداشتند
برای رفع این مشکل شما می توانید از محصولی به نام Neptulink شرکت MVG فرانسه استفاده کنید . پیشنهاد می کنم با خودشون مکالمه تلفنی داشته باشید . حتی اگر خرید نکردید مطمئناً راهنمایی های خوبی به شما خواهند داشت
02188327995 شرکت فاوامجد
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
-
تعداد تشکر ها از toltek به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2016, 21:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
toltek
سلام
همانطور که دیروز عرض کردم با اون شرکت صحبت کردم و مشکلی توی پیاده سازی نداشتند
برای رفع این مشکل شما می توانید از محصولی به نام Neptulink شرکت MVG فرانسه استفاده کنید . پیشنهاد می کنم با خودشون مکالمه تلفنی داشته باشید . حتی اگر خرید نکردید مطمئناً راهنمایی های خوبی به شما خواهند داشت
02188327995 شرکت فاوامجد
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
با تشکر از پیگیری و صداقت شما ، دوست عزیز برای بنده مقدور نیست . همچین هزینه ای .
من قبلا هم درخواست کردم ، هریک از دوستان که در هریک از دیتاسنتر ها و یا سرویس دهنده های اینترنت نفوذ دارند به بنده پ.خ بدن تا اطلاعا بیشتری در اختیارشون بزارم .
-
-
July 26th, 2016, 21:44
عضو دائم
وی پی ان داخلی و امتحان فرمودید؟
- - - Updated - - -
1. احتمالا مشکل از طرف منزل شما باشه
در نتیجه درخواست کنید سرعت شما به صورت محدود شده ارائه بشه
در حالت کلی تا 200 کلوبایت سرعت دانلود داشته باشید مناسب خواهد بود با توجه به شرایطی که فرمودید
مواردی قطعی شما کمتر خواهد شد بدون شک ( خط کشش نداره)
2. یک سرور مجازی ایران مناسب تهیه کنید البته با نرخ پایین ( در مورد دیتاسنتر نیز بهتون مشاوره میدم حتما)
سرویس شما عمدتا با اتصال داخلی مشکلی نداره پس به راحتی به سرور مجازی متصل میشه
شیوه اتصال: L2TP با Sec
پس از اتصال کیفیت اینترنت شما نیز به حالت مطلوبی خواهد رسید (پینگ و تایم اوت)
بهترین راه از نظر بنده پیگیری این موارد می باشد
هزینه زیادی هم نداره
موفق باشید
- - - Updated - - -
قدیم بنده برای کاری به منطقه ای رفته بودم که واقعا محروم بود و هیج امکانتی نداشت
بعضی وقتا ما حتی کسی و نمی دیدیم که از اتوبان رد بشه و خارج از شهر بود
3G و وجود نداشت
بخاطر اینکه همین 2G و داشته باشیم و بنده بتونم به موارد کاری رسیدگی کنم
بسته اینترنت تهیه کرده بود - یک موبایل ساده دارای WIFI تهیه کردم و به عنوان دکل استفاده کردم
با کمترین امکانات اون پشت بان نصب کردم و اینترنت و به اشتراک گذاشتم ( ایرانسل)
از نظر پایداری واقعا از شاتل و پارس آنلاین بهتر بود!
بدون تعارف شما هم یکبار امتحان کنید - اول ببینید کدام اپراتور پوشش بهتری داره از نظر اینترنت و آنتن دهی
همچین طرحی و میشه پیاده کرد
هدف اینه که با هزینه کم به نتیجه برسید
سپاس
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2016, 22:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
viasky
وی پی ان داخلی و امتحان فرمودید؟
- - - Updated - - -
1. احتمالا مشکل از طرف منزل شما باشه
در نتیجه درخواست کنید سرعت شما به صورت محدود شده ارائه بشه
در حالت کلی تا 200 کلوبایت سرعت دانلود داشته باشید مناسب خواهد بود با توجه به شرایطی که فرمودید
مواردی قطعی شما کمتر خواهد شد بدون شک ( خط کشش نداره)
2. یک سرور مجازی ایران مناسب تهیه کنید البته با نرخ پایین ( در مورد دیتاسنتر نیز بهتون مشاوره میدم حتما)
سرویس شما عمدتا با اتصال داخلی مشکلی نداره پس به راحتی به سرور مجازی متصل میشه
شیوه اتصال: L2TP با Sec
پس از اتصال کیفیت اینترنت شما نیز به حالت مطلوبی خواهد رسید (پینگ و تایم اوت)
بهترین راه از نظر بنده پیگیری این موارد می باشد
هزینه زیادی هم نداره
موفق باشید
- - - Updated - - -
قدیم بنده برای کاری به منطقه ای رفته بودم که واقعا محروم بود و هیج امکانتی نداشت
بعضی وقتا ما حتی کسی و نمی دیدیم که از اتوبان رد بشه و خارج از شهر بود
3G و وجود نداشت
بخاطر اینکه همین 2G و داشته باشیم و بنده بتونم به موارد کاری رسیدگی کنم
بسته اینترنت تهیه کرده بود - یک موبایل ساده دارای WIFI تهیه کردم و به عنوان دکل استفاده کردم
با کمترین امکانات اون پشت بان نصب کردم و اینترنت و به اشتراک گذاشتم ( ایرانسل)
از نظر پایداری واقعا از شاتل و پارس آنلاین بهتر بود!
بدون تعارف شما هم یکبار امتحان کنید - اول ببینید کدام اپراتور پوشش بهتری داره از نظر اینترنت و آنتن دهی
همچین طرحی و میشه پیاده کرد
هدف اینه که با هزینه کم به نتیجه برسید
سپاس
راستش 1 میلیون هزینه واسه ی همچین کاری واقعا ادم دلش نمیاد . تشکر از شما بنده از مشتریان و طرفداران پر و پا قرص شما هستم . بله بابت این موضوع مزاحم شما میشم .
-