خب حتی اگر سایت شما و p30world روی یک سرور هم باشه سایت شما مثلماً دیرتر باز میشه !
یه خورده توضیح میدم ( البته تفاوت آنچنانی هم نداشتند ولی در آینده بیشتر میشه )
ببینید شما تا جائی که من دیدم حدود 670 تالار دارید ( یه چیز بیشتر ) . در صورتی که سایت p30download حدود 300 تالار دارد.
خب مثلماً وقتی یک نفر میاد توی سایت باید همه تالار ها آخرین ارسال ها براش فراخوانی بشه و مثلا یک تالاری که چند زیر مجموعه داشته باشه باید آخرین ارسال این چندید تالار توی صفحه اصلی فراخوانی بشه ! خب این یه دلیل که باید سایت شما در حد چند نانو ثانیه دیرتر لود بشه!
که این امر در صورتی که شما جداول دیتابیستون رو Optimize نکنید به میگرو ثانیه/میلی ثانیه / و حتی ثانیه میرسونه !
شما اولین کاری که میکنید جداول دیتابیستون رو optimize کنید.
از طرف دیگر وفتی با firefox توی سایت ( هر سایتی ) بری و کلیک راست کنی و روی View Page Info کلیک کنی توی قسمت Page Size : یه میزان تقریبی رو برای صفحه مورد نظر اعلام میکنه . که برای سایت p30world عدد : 23.74 رو نشون میده ولی برای سایت شما عدد 32.55 رو نشون میده.
این دو مشکل که من فقط با یک نگاه کلی از سایت شما پیدا کردم و این مشکلات باعث میشه در کل سایت شما نسبت به سایت p30world دیرتر فراخوانی بشه !
حالا مشکلات سرور هم اگر بهش اضافه بشه که مقدار زمان بیشتر میشه !
البته از نظر من بیشتر به سیستم شما بستگی داره تا سرور !
مخصوصا الان که بحث فروم هست . فروم که مثل سایت نیست که عکس توش باشه یا هر چیز دیگه ای . فقط تکست هست ( فوقش چند تا عکس باشه ! که این هم ارزش بحث نداره ) . فقط Optimize کردن مهم هست تو سایت هائی که فروم هستند !
راستی یه پیشنهاد : این فونت های تالار هارو از 10 به 9 تغییر بده و فونت تالار های زیر مجموعه رو از 13 به 10
خیلی بهتر میشه ظاهر سایتت ! الان یه جوریه

موفق باشید.