سلام عذر خواهی بابت انتخاب انجمن نامناسب برای تاپیکم ، دقیقا نمیدونستم این رو کجا مطرح کنم !
لطفا مدیران هرطور صلاح میدونن منتقل کنن ، سفارش دانلود دارم با لینک مستقیم !
100 گیگ فایل هست
لطفا شرایط و قیمت رو ارسال کنید . ممنون
سلام عذر خواهی بابت انتخاب انجمن نامناسب برای تاپیکم ، دقیقا نمیدونستم این رو کجا مطرح کنم !
لطفا مدیران هرطور صلاح میدونن منتقل کنن ، سفارش دانلود دارم با لینک مستقیم !
100 گیگ فایل هست
لطفا شرایط و قیمت رو ارسال کنید . ممنون
درود. قابل انجام هست. براي قيمت از طريق تلگرام در ارتباط باشيد. ١٠٠ گيگ يكجا هست يا چند تا فايل هستن ؟
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
سلام
بیایید تلگرام
آیدی تلگرام من : bbyha
پل های ارتباطی :
سلام
دوستانی که سرور ایران دارن
معمولا میتونن انجام بدن
وب ایده
پرداز ای تی
روبینا سرور
با این همکارا در تماس باشید انجام میدن براتون
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
خودتون در منزل یا محل کار اگر سرعت مناسبی داشته باشید می تونید با نرخ هر گیگ 350 تومان دانلود کنید
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
جناب مهندس آسیاتک در حال حاضر نهایتا تا 30 گیگ داره گیگ باکس
ضمن اینکه قیمت در کمترین مقدار که همون 30 گیگ هست کمتر از گیگی 1600 نیست
البته نمیدونم شاید طرح دیگه ای منظورتون باشه
=============
بسته های ویژه اکسترا گیگ و گیگ باکس
بسته های ویژه اکسترا گیگ
بسته 5 گیگ به قیمت 129000ريال ، که با انتخاب میزان حجم فقط 5 گیگ ازین تخفیف برخودار خواهید شد.
بسته 15 گیگ به قیمت 299000 ريال ، که با انتخاب میزان حجم فقط 15 گیگ ازین تخفیف برخودار خواهید شد.
بسته 30 گیگ به قیمت 499000 ريال ، که با انتخاب میزان حجم فقط 30 گیگ ازین تخفیف برخودار خواهید شد.
بسته ویژه گیگ باکس
طرح گیگ باکس 30 گیگ 30روزه به قیمت 400000 ريال
کلیه طرح های فوق از 27 تیرماه لغایت 15 مرداد ماه قابل استفاده خواهد بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)