-
July 20th, 2016, 20:49
فروش سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب ovh فرانسه - امکان نصب کلیه سیستم عامل ها و کانفیگ ها - دارای گارانتی عودت وجه
ویرایش توسط imostafa : August 9th, 2016 در ساعت 13:45
دلیل: تاپیک جدید فروش
-
-
July 20th, 2016 20:49
# ADS
-
July 22nd, 2016, 19:30
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب ovh فرانسه - رم 1 فقط 6000 به صورت دائمی - امکان نصب کلیه سیستم عامل ها و کانفیگ ها - دارای گارانتی عودت و

نوشته اصلی توسط
imostafa
با سلام خدمت شما دوست عزیز
ببینید ما کلا نال کار نمیکنیم
دایرکت ادمین با لایسنس انجام میشه
اما نصب و کانفیگ رایگان انجام میدیم
منظور لایسنس نال نبود عزیز ! ما اهل کلاهبرداری نیستیم منظور لایسنس اصل رایگان هست در کنار سرور
جدا اگر موارد رو قبول می کنید می تونیم همکاری کنیم
-
-
July 22nd, 2016, 19:35
پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب ovh فرانسه - رم 1 فقط 6000 به صورت دائمی - امکان نصب کلیه سیستم عامل ها و کانفیگ ها - دارای گارانتی عودت و

نوشته اصلی توسط
bahra
منظور لایسنس نال نبود عزیز ! ما اهل کلاهبرداری نیستیم منظور لایسنس اصل رایگان هست در کنار سرور
لایسنس ها از خود سایت direct admin گرفته میشه و برای هر لایسنس مبلغ 14500 ما هزینه پرداخت میکنیم که همین هزینه را بدون دریافت 1 ریال سود از کاربر میگیریم
در خصوص سرور مجازی در خدمتتون هستم هر تعداد بخواید با کانفیگ درخواستی تقدیم میشه
-
-
July 22nd, 2016, 19:36

نوشته اصلی توسط
bahra
درود
پیشنهاد میکنم قوانین یکبار دیگه مطالعه کنید:
29-2: هر گونه تقاضای اسپانسر ، سرویس های رایگان ، مبادلات کالا به کالا و نیز اعلام آمادگی جهت ارائه سرویس ها و خدمات فوق ، پیشنهاد فروش سرویس ها و خدمات و کالا های رایگان به هر نحو در انجمن اکیدا ممنوع می باشد .
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
July 22nd, 2016, 19:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
imostafa
لایسنس ها از خود سایت direct admin گرفته میشه و برای هر لایسنس مبلغ 14500 ما هزینه پرداخت میکنیم که همین هزینه را بدون دریافت 1 ریال سود از کاربر میگیریم
در خصوص سرور مجازی در خدمتتون هستم هر تعداد بخواید با کانفیگ درخواستی تقدیم میشه
واقعا 14500؟ من که می تونم اصل از دایرکت ادمین بهتون 13000بدم البته خودم 8000ثبت می کنم !!
- - - Updated - - -
خواستید با برند شما ثبت می کنیم با قیمت 13
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mizban97
درود
پیشنهاد میکنم قوانین یکبار دیگه مطالعه کنید:
29-2: هر گونه تقاضای اسپانسر ، سرویس های رایگان ، مبادلات کالا به کالا و نیز اعلام آمادگی جهت ارائه سرویس ها و خدمات فوق ، پیشنهاد فروش سرویس ها و خدمات و کالا های رایگان به هر نحو در انجمن اکیدا ممنوع می باشد .
بهتره شما هم قدرت تجزیه و تحلیل و کمی تفکر داشته باشید
منظور آفر در کنار سرور هست نه جداگانه به صورت رایگان
آفر هم در انجمن منع قانونی ندارد
شما بهتره قوانین رو بخونید و تفکر کنید
ویرایش توسط bahra : July 22nd, 2016 در ساعت 19:41
دلیل: حذف لینک
-
تعداد تشکر ها از bahra به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2016, 20:11

نوشته اصلی توسط
bahra
سیاست کاری هر شرکتی فرق دارد.
لطفا از طریق سایت اقدام به تیکت کنید و در این تاپیک لینک به سایت خودتون ندهید .
ممنونم
فروش همچنان ادامه دارد ... .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
bahra
واقعا 14500؟ من که می تونم اصل از دایرکت ادمین بهتون 13000بدم البته خودم 8000ثبت می کنم !!
- - - Updated - - -
خواستید با برند شما ثبت می کنیم با قیمت 13
- - - Updated - - -
بهتره شما هم قدرت تجزیه و تحلیل و کمی تفکر داشته باشید
منظور آفر در کنار سرور هست نه جداگانه به صورت رایگان
آفر هم در انجمن منع قانونی ندارد
شما بهتره قوانین رو بخونید و تفکر کنید
با سلام مجدد خدمت شما
دوست عزیز من سایت شما رو انالیز کردم و شما خودت برای سایت خودتون از جای دیگه سرویس میگیرید
مدرک : http://intodns.com/zarinhost.net
از مدیران خواهش میکنم کسای که بدون جهت در تاپیک بنده حقیر اسپم میکنن اخطار بدهند و پست های اسپم رو پاک کنن
تعداد 4 سرور مجازی با موفقیت تحویل مشتری گردید.
-
-
July 22nd, 2016, 22:53
عضو جدید
با سلام
بنده یک سرور از ایشون گرفتم
فعلا که مشکلی نبوده
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از ehsanembo به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2016, 23:35

نوشته اصلی توسط
ehsanembo
با سلام
بنده یک سرور از ایشون گرفتم
فعلا که مشکلی نبوده
با سپاس
تشکر از نظر شما
انشالله که رضایت بخش باشه
-
-
July 23rd, 2016, 01:21
عضو انجمن
سلام استارتر گرامی
لطفا آی دی یاهو و یا تلگرام برای ارتباط در اختیارم بذارید
موفق باشید
-
-
July 23rd, 2016, 01:32

نوشته اصلی توسط
w.h.t
سلام استارتر گرامی
لطفا آی دی یاهو و یا تلگرام برای ارتباط در اختیارم بذارید
موفق باشید
آی دی تلگرام خدمت شما : @atooshe
https://telegram.me/atooshe
راه های ارتباط با میزبان نیک : http://mizbannic.com/support/
-
-
July 23rd, 2016, 01:37
عضو انجمن
درود
استارتر گرامی اصلا بحث اصلی دوستان ارزان فروش و ..... نیست !
به فرض مثال اگر بنده به شخص یک فرد مبتدی باشم و وارد این تاپیک بشم و قیمت های شما رو با سایر همکاران مقایسه کنم طرز فکر غلطی به وجود میاد و شخصا در اینده انتظار دارم که همه سرویس دهنده ها با این قیمت به ما سرویس بدن!
-