-
July 20th, 2016, 20:49
فروش سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب ovh فرانسه - امکان نصب کلیه سیستم عامل ها و کانفیگ ها - دارای گارانتی عودت وجه
ویرایش توسط imostafa : August 9th, 2016 در ساعت 13:45
دلیل: تاپیک جدید فروش
-
-
July 20th, 2016 20:49
# ADS
-
July 22nd, 2016, 02:12
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب ovh فرانسه - رم 1 فقط 6000 به صورت دائمی - امکان نصب کلیه سیستم عامل ها و کانفیگ ها - دارای گارانتی عودت و

نوشته اصلی توسط
Hi Data
درسته اگه ایشون بخواد آتش بزنه به مالش به خودش مربوطه، ولی از اونور به بازار هم ضرر میزنه.
شمت پول رو آتش بزنی چقدر به خزانه کشور ضرر میزنی؟!
دوست عزیز ایشون میتونن آف میزنن تو دنیای اینترنت زدن آف جرمه !!!!؟ - اگر اینجوریه برن جلوی فروش فصلی کل ایران بگیرن
اگر میتونید شما هم بیارید و آف بزنید
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
تعداد تشکر ها از chaishpish به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2016, 02:32
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب ovh فرانسه - رم 1 فقط 6000 به صورت دائمی - امکان نصب کلیه سیستم عامل ها و کانفیگ ها - دارای گارانتی عودت و

نوشته اصلی توسط
chaishpish
دوست عزیز ایشون میتونن آف میزنن تو دنیای اینترنت زدن آف جرمه !!!!؟ - اگر اینجوریه برن جلوی فروش فصلی کل ایران بگیرن
اگر میتونید شما هم بیارید و آف بزنید
من هیچوقت آفر سرور 6 تومنی نمیزنم. ایشون هم اومدن این انجمن اینطوری آفر زدن، صدای همکاران این انجمن در اومده.
این آقا بره هر جایی که میخواد اینطوری آفر بزنه. اما وب هاستینگ تالک جای اینجور آفر ها نیست. چون به بازار ضرر میزنه.
-
-
July 22nd, 2016, 02:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Hi Data
من هیچوقت آفر سرور 6 تومنی نمیزنم. ایشون هم اومدن این انجمن اینطوری آفر زدن، صدای همکاران این انجمن در اومده.
این آقا بره هر جایی که میخواد اینطوری آفر بزنه. اما وب هاستینگ تالک جای اینجور آفر ها نیست. چون به بازار ضرر میزنه.
پس زحمت بکش بیا شهر ما به لباس فروشا بگو آفر تابستونشونم جمع کنن پدر من فروشش کم شده به خاطر این آفر ها - چون شما دستور جمع کردنت خوبه
دوست عزیز طبق قوانین انجمن ایشون پستش بالای 100 عدد هست- سرویس رایگان هم نمیدن پس هیچ تخلفی از ایشون سر نزده شما میخواید اخراجشون کنید
لطفا قوانین انجمن رو با دقت بیشتری بخونید http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=1591
سرو دانلود
-
تعداد تشکر ها ازchaishpish به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2016, 03:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
chaishpish
پس زحمت بکش بیا شهر ما به لباس فروشا بگو آفر تابستونشونم جمع کنن پدر من فروشش کم شده به خاطر این آفر ها - چون شما دستور جمع کردنت خوبه
دوست عزیز طبق قوانین انجمن ایشون پستش بالای 100 عدد هست- سرویس رایگان هم نمیدن پس هیچ تخلفی از ایشون سر نزده شما میخواید اخراجشون کنید
لطفا قوانین انجمن رو با دقت بیشتری بخونید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=1591
شما کلا داری پراکنده حرف میزنی.
لباس فروش محدود به فروختن 20 تا لباس نیست. پس هر چقدر بخواد میفروشه و پول مغازه رو در میاره.
الان مسئله اینجاست این آقا با 6 تومن و ساخت 20 تا سرور چطور میخواد پول تمدید سرور رو بده؟! از جیب خودش میخواد بده؟!
-
تعداد تشکر ها از Hi Data به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2016, 03:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Hi Data
لباس فروش محدود به فروختن 20 تا لباس نیست. پس هر چقدر بخواد میفروشه و پول مغازه رو در میاره.
الان مسئله اینجاست این آقا با 6 تومن و ساخت 20 تا سرور چطور میخواد پول تمدید سرور رو بده؟! از جیب خودش میخواد بده؟!
بله - شما الان مشکلتون اینه ایشون چرا پول سرور از جیبشون میدن؟!!!!!!!!!!!!!!!
سرو دانلود
-
-
July 22nd, 2016, 03:22

نوشته اصلی توسط
Hi Data
بله از جیب خودمون میخوایم بدیم
-
تعداد تشکر ها از imostafa به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2016, 03:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
chaishpish
بله - شما الان مشکلتون اینه ایشون چرا پول سرور از جیبشون میدن؟!!!!!!!!!!!!!!!
ایشون برادر زادتون هستن؟!
چند وقت دیگه اگه ایشون پول سرور رو نریختن و این انجمن پر از تاپیک شد، شما همینطوری که اینجا داری از ایشون دفاع میکنی، اونجا هم دفاع میکنی؟!
-
-
July 22nd, 2016, 03:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Hi Data
چند وقت دیگه اگه ایشون پول سرور رو نریختن و این انجمن پر از تاپیک شد، شما همینطوری که اینجا داری از ایشون دفاع میکنی، اونجا هم دفاع میکنی؟!
طبق قوانین این انجمن هیچ یک تاکید میکنم هیچ یک از سرویس دهنده را معتبر اعلام نمیکنه و مشکل محصول به عهده مشتری و خریداره
زدن تاپیک با موضوع مشکلات و یا تخریب یک شرکت فک کنم ممنوع هستش
پس شما تا به حال 2تا از قوانین زیر پا گذاشتین بازم میگم قوانین رو لطفا بخونید- ایشون سایت دارن -تلفن دارن - آدرس دارن- مشکلی پیش بیاد جوابگو هستن پس لطفا خواهشا برای اینکه مشتری ندارید کسی رو تخریب نکنید دنبال این برید که مشکل شما چیه که مشتری ندارید
سرو دانلود
-
-
July 22nd, 2016, 03:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
chaishpish
طبق قوانین این انجمن هیچ یک تاکید میکنم هیچ یک از سرویس دهنده را معتبر اعلام نمیکنه و مشکل محصول به عهده مشتری و خریداره
زدن تاپیک با موضوع مشکلات و یا تخریب یک شرکت فک کنم ممنوع هستش
پس شما تا به حال 2تا از قوانین زیر پا گذاشتین بازم میگم قوانین رو لطفا بخونید- ایشون سایت دارن -تلفن دارن - آدرس دارن- مشکلی پیش بیاد جوابگو هستن پس لطفا خواهشا برای اینکه مشتری ندارید کسی رو تخریب نکنید دنبال این برید که مشکل شما چیه که مشتری ندارید
تنبیه دیکته از روی قوانین دیگه تموم شده آقا معلم...
و من الله توفیق
-
-
July 22nd, 2016, 03:37

نوشته اصلی توسط
Hi Data
دوست عزیز چرا تهمت و افترا میزنید
میدانید مطابق ماده 697 قانون مدنی اگه دلیلی برای گفته هاتون نداشته باشید و به عنوان افترا زننده شناخته شوید طبق قانون میتونم با شما رفتار کنم ؟
دوست عزیز اخه هر کسی از ما خرید داشته بیاد اینجا بگه ناراضی هستم .
حتی تیکت هم تو سایت نزنه
همینجا بگه من ناراضی هستم تا همه ببینند
مگه هر چیز ارزان دادم یعنی بی کیفیت هست ؟
من نمیخوام زیر قیمت بدم
میخوام بدون سود بدم
-