نقل قول نوشته اصلی توسط farshid17 نمایش پست ها
اگر انجام بدن فقط برای حجم داخلی که باعث از دست دادن سود کلان هست که به نظر من احتمالش یک به هزار هست و برای شرکت مثل hostdl یک خبر بسیار بد هست چون سودمندترین سرویس ان حجمی بود که بصورت اسپانسر میده که دیگه از طرف اسیاتک پشتیبانی نخواهد شد و شرکت کوچ می کنند

ولی احتمالش بسیار کم هست
درود. بعيد ميدونم دولت بخواد در تصميمي كه ميگيره سود يا زيان شركت هايي مثل هاست دي ال اصلا در نظر بگيره. مملكت بايد رو به جلو پيش بره به نظر من و هرگز هيچ بشري به خاطر سود يا زيان يك يا چند شركت حاظر نخواهد بود كه درجا بزنه ( به نظر من كه كار عقلاني نيست اين كه انسان و يا مملكت درجا بزنه )

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط blackz نمایش پست ها
سلام

درسته ، میخوایی 5 گیگ اینترنت بخری نوشته 19 تومن بعد میزنی صفحه بعد میره تو یه صفحه نوشته 20 تومن بعد تایید رو میزنی میری صفحه پرداخت نوشته 21 !!!

- - - Updated - - -

البته این 2 هزار تومن چیزی نیست بحث انصافیه که دارن !
البته ببخشين جسارت ميكنم ولي تا جايي كه بنده حضور ذهن دارم ، تو خبر اعلام شده براي كاهش هزينه فقط هزينه ي خود ترافيك رو اعلام كرده بودن ( بازم شايد اشتباه يادم باشه ) ، و اون ١٠٪‏ ماليات از زماني كه بنده يادم هست بوده ( كه من خودم كاملا مخالفم با ماليات ولي قانوني هست كه هست ) و با خريد ١٩ هزار تومان ١٩٠٠ تومان ماليات مياد كه هزينه ي ماليات هستش