دوم اینکه به نظر پلن سرور مجازی لینوکس من با قابلیت : پهنای باند نامحدود و تعداد هسته سی پیو 3 core و درصد قدرت سی پیو 65 درصد و رم 1536 + 265 رم اضافی + 3072 رم کمکی و پروت 100 مگابیت بر ثانیه واقعا و با پنل دایرکت ادمین طاقت سایت من رو نداره !!! من دارم ماهی 75 تومن پس برای چی میدم
خیر ، خدا پدر این OpenVZ رو نیامرزه !!
اون مقدار 3072 گیگ رم کمکی وقتی قابل استفاده خواهد بود که سرور شما یعنی سرور اختصاصی که از روش وی پی اس به شما دادند 3072 گیگ رم خالی داشته باشه

63 درصد از CPU که به شما دادند همه و همه مثل این رم شما شیر هست و در صورتی که اون مقدار خالی باشه به شما تعلق می گیره

رم اصلی شما 256 هست نهایت به 1 گیگ هم اور کنه !!! این مشخصات که فرمدید جوابگوی سایت شما نیست . اون 75 تومان هم پول الکی دادید

کمی سرچ کنید ، اصلا مفهوم سرور مجازی رو متوجه شدید ؟ عذاب می کشم وقتی به دلیل پایین بودن سطح اطلاعات از یوزر کلاه برداری بشه

اما مقصر اول و آخر خود شما هستی

امضای من رو بخوان در مورد قابل از خرید سرور مجازی !!!

شما نیاد به یک VDS قوی دارید که رم و CPU تضمینی دارد ، و بعد یک کانفیگ درست حسابی و یک بهینه سازی ، پیشنهاد می کنم از LiteSpeed استفاده کنید

و کلی کار دیگه !!

سرور اختصاصی هم بخری وضع بهتر میشه ، اما بعد از مدتی تمام کمال سایت خراب میشه 2 باره . باید کانفیگ درست انجام بشه !!!