نوشته اصلی توسط
hegza
اصولا بیس اصلی شما دامنه اولیه هست در وبمسترتولز. یعنی دامنه بعدی که با مشکل مواجه شد. میرید دامنه اصلی رو ریدایرکت میکنید به دامنه جدید. حالا میتونید دامنه های قبلی هم ریدایرکت کنید(بهتره چون گوگل فکر نکنه دارید کلاه سرش میزارید.) اما مهم دامنه اوله و نیازی نیست سالی 12 دامنه جدید رو تمدید کنید بزارید اونا باطل بشند.
ممنون دوست عزیز که همیشه جواب درست میدید.پس کاری که بنده کردم مشکلی از نظر گوگل نداره؟
بله درسته هین کارو کردم و می دونم که نباید دامین هایی که میخرم رو تمدید کنم (اصولاً نهایت تا 2 ماه بعد مسدود میشن)
پس پیشنهاد شما اینه که وقتی دامین جدید بر فرض مثال site1.in هم مسدود شد وقتی دامین جدید گرفتم (site2.in) باید دامین قبلی (site1.in) رو به دامین جدیدتر (site2.in) ریدایرکت 301 بکنم؟
همینطور دامین اصلی (site.com) رو به دامین جدید (site2.in) باید ریدایرکت 301 وایلدکارت انجام بدم؟
این سوال زیرهم که در بالا اومده هم اگر جواب بدید خیلی ممنون میشم.
یه سوال هم دارم اون هم این که بنده می خوام که آدرس ثابت سایتم که مسدود شده در هنگامی که کاربر مستیم سایت رو باز کرد به آدرس جدید به صورت اتوماتیک ریدایرکت بشه.به عنوان مثال شما روی لینک روبه رو کلیک کنید (می بینید که اتوماتیک ریدایرکت میشه به آدرس جدید)
http://iranfilm.net
- - - Updated - - -
upppppppppppppppppppppppp,