صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: سوال پیرامون تغییر دامین مسدود شده و ریدایرکت 301 به آدرس جدید

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض سوال پیرامون تغییر دامین مسدود شده و ریدایرکت 301 به آدرس جدید

با سلام و خسته نباشید
    دوستان عزیز امیدوارم جواب داده بشه چون بسیار مهم هست این مورد!
    ببینید بنده سایت فیلم دارم بعد از 1 ماه فعالیت کم سایت مسدود شد و همان روز بنده دامین جدید خرید کرده و در cpanel دامین را پارک کرده و آدرس سایتم (مثلاً site.com) را به آدرس جدید (site1.in) ریدایرکت 301 همراه با wildcard کردم.و از طریق پنل وردپرس هم ادرس جدید رو وارد کردم و سایت بدون مشکل در ادرس جدید بالا اومد.روز بعد دیدم که تمامی ایندکس ها به صورت - در اومده و همگی در وضعیت submit هستن.بعد از چند روز ایندکس ها داره دوباره برمیگرده و حدود 300 ایندکس در این 3 روز داشتم (کل ایندکس سابمیتی من 450 تاست)
    خب سوالی که دارم اینه که از طریق google webmaster tools اقدامی باید انجام بدم؟؟؟ (بعد از مسدود شدن سایت کاری انجام ندادم)
    سوال دیگه هم اینه که در صورتی که آدرس جدید هم مسدود بشه باید چه آدرسی رو به آدرس جدید مجدد ریدایرکت کنم؟(آدرس ثابت : site.com و یا آدرس جدید : site1.in)؟؟؟؟؟؟
    یه سوال هم دارم اون هم این که بنده می خوام که آدرس ثابت سایتم که مسدود شده در هنگامی که کاربر مستیم سایت رو باز کرد به آدرس جدید به صورت اتوماتیک ریدایرکت بشه.به عنوان مثال شما روی لینک روبه رو کلیک کنید (می بینید که اتوماتیک ریدایرکت میشه به آدرس جدید)
    http://iranfilm.net
    دوستان عزیز خیلی خیلی ممنون میشم در این مورد به بنده راهنمایی بکنید یک دنیا ممنون میشم خیلی کارم گیر کرده متاسفانه سر این موضوع.
    ویرایش توسط ColdWorld : July 21st, 2016 در ساعت 16:32

2. # ADS

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

پیش فرض پاسخ : سوال پیرامون تغییر دامین مسدود شده و ریدایرکت 301 به آدرس جدید

اصولا بیس اصلی شما دامنه اولیه هست در وبمسترتولز. یعنی دامنه بعدی که با مشکل مواجه شد. میرید دامنه اصلی رو ریدایرکت میکنید به دامنه جدید. حالا میتونید دامنه های قبلی هم ریدایرکت کنید(بهتره چون گوگل فکر نکنه دارید کلاه سرش میزارید.) اما مهم دامنه اوله و نیازی نیست سالی 12 دامنه جدید رو تمدید کنید بزارید اونا باطل بشند.

- - - Updated - - -

برای قسمت دامنه اصلی ثابت سایت هم فایل index.php بسازید و محتویات زیرا بعد از شخصی سازی در اون قرار بدین یعنی برای ایندکس دامنه iranfilm.net
    کد PHP:
    <?
    Header( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" );
    Header( "Location: http://domain145.in" );
    ?>
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

4. تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    اصولا بیس اصلی شما دامنه اولیه هست در وبمسترتولز. یعنی دامنه بعدی که با مشکل مواجه شد. میرید دامنه اصلی رو ریدایرکت میکنید به دامنه جدید. حالا میتونید دامنه های قبلی هم ریدایرکت کنید(بهتره چون گوگل فکر نکنه دارید کلاه سرش میزارید.) اما مهم دامنه اوله و نیازی نیست سالی 12 دامنه جدید رو تمدید کنید بزارید اونا باطل بشند.
    ممنون دوست عزیز که همیشه جواب درست میدید.پس کاری که بنده کردم مشکلی از نظر گوگل نداره؟
    بله درسته هین کارو کردم و می دونم که نباید دامین هایی که میخرم رو تمدید کنم (اصولاً نهایت تا 2 ماه بعد مسدود میشن)
    پس پیشنهاد شما اینه که وقتی دامین جدید بر فرض مثال site1.in هم مسدود شد وقتی دامین جدید گرفتم (site2.in) باید دامین قبلی (site1.in) رو به دامین جدیدتر (site2.in) ریدایرکت 301 بکنم؟
    همینطور دامین اصلی (site.com) رو به دامین جدید (site2.in) باید ریدایرکت 301 وایلدکارت انجام بدم؟
    این سوال زیرهم که در بالا اومده هم اگر جواب بدید خیلی ممنون میشم.

یه سوال هم دارم اون هم این که بنده می خوام که آدرس ثابت سایتم که مسدود شده در هنگامی که کاربر مستیم سایت رو باز کرد به آدرس جدید به صورت اتوماتیک ریدایرکت بشه.به عنوان مثال شما روی لینک روبه رو کلیک کنید (می بینید که اتوماتیک ریدایرکت میشه به آدرس جدید)

- - - Updated - - -

upppppppppppppppppppppppp,
    ویرایش توسط ColdWorld : July 21st, 2016 در ساعت 16:43

تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز که همیشه جواب درست میدید.پس کاری که بنده کردم مشکلی از نظر گوگل نداره؟
    بله درسته هین کارو کردم و می دونم که نباید دامین هایی که میخرم رو تمدید کنم (اصولاً نهایت تا 2 ماه بعد مسدود میشن)
    پس پیشنهاد شما اینه که وقتی دامین جدید بر فرض مثال site1.in هم مسدود شد وقتی دامین جدید گرفتم (site2.in) باید دامین قبلی (site1.in) رو به دامین جدیدتر (site2.in) ریدایرکت 301 بکنم؟
    همینطور دامین اصلی (site.com) رو به دامین جدید (site2.in) باید ریدایرکت 301 وایلدکارت انجام بدم؟
    این سوال زیرهم که در بالا اومده هم اگر جواب بدید خیلی ممنون میشم.

- - - Updated - - -

upppppppppppppppppppppppp,
    بله دقیقا + شما بک لینک رو همیشه برای دامنه اصلی خریداری نمائید.

- - - Updated - - -

در کل شما سایتی که مسدود میشه رو برو پارکش کن رو همون هاست دامنه ثابت. و .htaccess اصلی رو در اون قرار بدین. نیازی بود با همون کد فایل های دیگه که لازمه مثل search.php و غیره رو بسازید.
    با اینکار همیشه و در هر شرایطی هر دامنه ای که روی اون پارک میشه اتوماتیک تمام لینکها میرند روی دامنه جدید + مدیرت کردنشونم راحت میشه.
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

7. تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

htaccess اصلی رو در اون قرار بدین. نیازی بود با همون کد فایل های دیگه که لازمه مثل search.php و غیره رو بسازید.
    با اینکار همیشه و در هر شرایطی هر دامنه ای که روی اون پارک میشه اتوماتیک تمام لینکها میرند روی دامنه جدید + مدیرت کردنشونم راحت میشه.
    دوست من فقط یه تیکه که در بالا نقل قول کردم رو دقیق متوجه نشدم.میشه دقیق بگید این موارد چطوری انجام میشه؟
    می بخشید من قبلاً این کارو انجام نداده بودم.

تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

دوست من فقط یه تیکه که در بالا نقل قول کردم رو دقیق متوجه نشدم.میشه دقیق بگید این موارد چطوری انجام میشه؟
    می بخشید من قبلاً این کارو انجام نداده بودم.
    برید در سایت اصلیتون که الان سایت باهاش آپ هست. یک فایل هست به نام .htaccess محتویات اونو اینجا قرار بدین ویرایش کنم بردارید.

10. تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

برید در سایت اصلیتون که الان سایت باهاش آپ هست. یک فایل هست به نام .htaccess محتویات اونو اینجا قرار بدین ویرایش کنم بردارید.
    خدمت شما (البته site رو به جای ادرس سایت قرار دادم)

# BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

# END WordPress

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^site\.net$ [OR]
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.site\.net$
    RewriteRule ^(.*)$ "http\:\/\/site1\.in\/$1" [R=301,L]

تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

خدمت شما (البته site رو به جای ادرس سایت قرار دادم)
    پس دقیقا همین کد رو بدون قسمت بعد از اند وردپرس در اون هاست ریدایرکت بگذارید. بهمراه همون فایل index.php که در بالا محتویاتش رو دادم. بعد همه چی ریدایرکت میشه بدون تعریف دامنه

تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

پس دقیقا همین کد رو بدون قسمت بعد از اند وردپرس در اون هاست ریدایرکت بگذارید. بهمراه همون فایل index.php که در بالا محتویاتش رو دادم. بعد همه چی ریدایرکت میشه بدون تعریف دامنه
    با این حال باید کد زیر باشه؟

# BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

# END WordPress
    بعد این که در ریشه سایت یه فابل index.php هست! باید باز یه فایل بسازم یا این که باید همون رو ویرایش بکنم؟
    اگر چیزی لازمه در اچ تی اکسس اضافه بشه رو بزارید تا در فایل واردش کنم.

- - - Updated - - -

.................................اپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپ

تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

دوست عزیز این قسمت آخر هم یه توضیح بدید جوری که بتونم انجامش بدم خیلی ممنون میشم و مشکلم حل میشه.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)