یکی از دوستان گفت سایت چت آنلاین که سرویسی مثل Zopim ارائه بده . خب منم باهاشون موافق هستم اما اگر کسی میخواد موفق بشه ، باید یه سری امکاناتی رو در چنین سرویسی تعبیه بکنه که کمی اونو متمایز از رقبای دیگه کنه .
این رو تو پست های قبلی هم گفتم اما سعی کنید اگر سایتی رو بالا میارید ، چیز هایی رو داشته باشه که بقیه رقبا حتی از ایجاد اون ویژگی ها عاجز باشن . باید جوری کار کنید که توی میدان رقابت جوری بالا بیاید که بقیه خیلی سخت بتونن به شما برسن . همیشه باید نلاشتون برای بهترین شدن باشه تا کاربران هم جذب بشن ...
بدون شک ایده زیاد هست اما به شخصه اگر من ایده های فرآوانی رو هم داشته باشم ، برای خودم نگهشون میدارم و خودم عملیشون میکنم و هیچوقت نمیام اونا رو به کس دیگه ای بدم . در حال حاضر حتی افرادی هستن که بخاطر ایده پردازی هاشون پول دریافت میکنن . بنابراین خودتون باید برید دنبال این کار . مشورت بد نیست اما برید مطالعه و تحقیق کنید . اینقدر با عشق و علاقه مطالعه کنید که جذب کار هاتون بشید . اونوقت به همون ایده های سازنده و مفید خواهید رسید ...
- - - Updated - - -
من کاملا با نظر این دوستمون موافق هستم ...
خیلی از سایت ها حتی سایت اندروید و فیلم هستن که هنوز سایت خاصی جا نیفتاده تو اون زمینه . برای ساخت یک برند باید ویژگی های بی بدیلی در سیستم شما به کار رفته باشه . خیلی ایده هست که میشه روی سایت موزیک پیاده کرد . شما باید خودتون برید و این ایده ها رو پیدا کنید . همونطور که گفتم اگر کسی چیزی هم داشته باشه ، انحصاری برای خودش نگه میداره ...