نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: چه سایتی کم هست؟؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,237
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    185 پست

پیش فرض پاسخ : چه سایتی کم هست؟؟؟

یکی از دوستان گفت سایت چت آنلاین که سرویسی مثل Zopim ارائه بده . خب منم باهاشون موافق هستم اما اگر کسی میخواد موفق بشه ، باید یه سری امکاناتی رو در چنین سرویسی تعبیه بکنه که کمی اونو متمایز از رقبای دیگه کنه .
    این رو تو پست های قبلی هم گفتم اما سعی کنید اگر سایتی رو بالا میارید ، چیز هایی رو داشته باشه که بقیه رقبا حتی از ایجاد اون ویژگی ها عاجز باشن . باید جوری کار کنید که توی میدان رقابت جوری بالا بیاید که بقیه خیلی سخت بتونن به شما برسن . همیشه باید نلاشتون برای بهترین شدن باشه تا کاربران هم جذب بشن ...

بدون شک ایده زیاد هست اما به شخصه اگر من ایده های فرآوانی رو هم داشته باشم ، برای خودم نگهشون میدارم و خودم عملیشون میکنم و هیچوقت نمیام اونا رو به کس دیگه ای بدم . در حال حاضر حتی افرادی هستن که بخاطر ایده پردازی هاشون پول دریافت میکنن . بنابراین خودتون باید برید دنبال این کار . مشورت بد نیست اما برید مطالعه و تحقیق کنید . اینقدر با عشق و علاقه مطالعه کنید که جذب کار هاتون بشید . اونوقت به همون ایده های سازنده و مفید خواهید رسید ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط keyhan7 نمایش پست ها
    اتفاقا تنها سایتی که خیلی حرفه ای توی ایران وجود نداره همین سایت موزیک هست و فکر میکنم جای پیشرفت توی این کار بسیار زیاده بزرگترین سایتهای موزیک اصلا حرفه ای نیستند و برند خاصی برای موزیک وجود نداره
    من کاملا با نظر این دوستمون موافق هستم ...
    خیلی از سایت ها حتی سایت اندروید و فیلم هستن که هنوز سایت خاصی جا نیفتاده تو اون زمینه . برای ساخت یک برند باید ویژگی های بی بدیلی در سیستم شما به کار رفته باشه . خیلی ایده هست که میشه روی سایت موزیک پیاده کرد . شما باید خودتون برید و این ایده ها رو پیدا کنید . همونطور که گفتم اگر کسی چیزی هم داشته باشه ، انحصاری برای خودش نگه میداره ...

2. تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)