-
July 21st, 2016, 13:57
عضو جدید
پاسخ : چه سایتی کم هست؟؟؟

نوشته اصلی توسط
hegza
برید دنیا رو بگردید ببینید چه خدماتی میدن ولی تو ایران نیست.(برای جهان سومی همین راه بهترینه ماباقیش بدرد اونبر آبی ها میخوره)
آپارات==>یوتیوپ
کلوپ==>فیس بوک
فیلیمو==>نت فلیکس
همین انجمن ==> .com
دی جی کالا و امثالهم==>آمازون محدودتر
و................
ممنون دیگه کسی نبود؟
-
-
July 21st, 2016 13:57
# ADS
-
July 21st, 2016, 14:49
سایت فروش گیم سرور خوبه....مثلا کانتر،gta و....
الان فک کنم 3-4 تا سایت فروش گیم سرور هستش....اگه کارتون خوب باشه و کیفیت خوبی ارائه بدین مطمئنن موفق میشین.
-
-
July 21st, 2016, 14:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
st3205
سایت فروش گیم سرور خوبه....مثلا کانتر،gta و....
الان فک کنم 3-4 تا سایت فروش گیم سرور هستش....اگه کارتون خوب باشه و کیفیت خوبی ارائه بدین مطمئنن موفق میشین.
یه چیز راحتر بگید گیم سرور سخته و اینکه دشمن زیاد داره به خاطر رقبای قدرتمند
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
-
July 21st, 2016, 14:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
chaishpish
یه چیز راحتر بگید گیم سرور سخته و اینکه دشمن زیاد داره به خاطر رقبای قدرتمند
درسته
-
-
July 21st, 2016, 14:59
عضو انجمن
درود. به نظر من وبسايت هايي مثل وبگذر ميتونن نتيجه خوبي داشته باشن ( البته بعد از يك مدت طولاني ) ، موفق باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
July 21st, 2016, 15:03
در تمام موضوعات سایت درست و حسابی کمه! در هر زمینه که بتونی سایت خوب بالا بیاری موفقی!
-
تعداد تشکر ها ازa.bakhshi به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2016, 15:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
a.bakhshi
در تمام موضوعات سایت درست و حسابی کمه! در هر زمینه که بتونی سایت خوب بالا بیاری موفقی!
درسته ولی کدوم موضوعات؟؟؟
این سوال منه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
درود. به نظر من وبسايت هايي مثل وبگذر ميتونن نتيجه خوبي داشته باشن ( البته بعد از يك مدت طولاني ) ، موفق باشيد
درسته ولی نیاز به تیم و ... داره
-
-
July 21st, 2016, 15:18

نوشته اصلی توسط
programmer6811
درسته ولی کدوم موضوعات؟؟؟
این سوال منه
- - - Updated - - -
درسته ولی نیاز به تیم و ... داره
هر موضوعی که در اون موضوع مهارت یا علاقه داری!
-
-
July 21st, 2016, 15:25
ببینید ، اگر شما بتونید یه سیستم هوشمند رو پیاده سازی کنید ، اتفاقا مدیریت تعداد زیادی وب سایت هم کار راحتی خواهد بود ...
من همین الان افرادی رو میشناسم که ممکنه 3 تا سایت در موضوعات مختلف داشته باشن که خدمات ارائه میده . خودشون هم به صورت تک نفره کار میکنن . پس ببینید ، کار نشد نداره . اون سایت هایی که نیاز به تیم داره ، سایت هایی مثل : سایت های تفریحی ، سایت ها نقد و بررسی ، خبر گذاری و سایت های دانلود هستن . نه سایت هایی که اسکریپت دارن و خود سیستم اتوماتیک هست . کاربرا میان و فعالیت هاشون رو انجام میدن و اگر سیستم پولی باشه ، پول رو میدن . مدیریت سختی هم نداره . مثلا یک نمومه ، شبکه های اجتماعی هست . مدیریت خیلی سختی هم نداره . ملت میان کارشون رو میکنن ، شما هم این وسط فقط کافیه گزارش های تخلف رو نگاه کنی و سرور ها رو چک کنی و خلاص ...
این مورد رو هم قبلا گفتم ، ایده هایی که پیاده سازی شده رو گیر بیارید ( تقریبا همه جور ایده ای پیاده سازی شده الان ) بعد بیاید یه سری ایده هم خودتون بهش اضافه کنید . اینطوری بدون شک موفق خواهید شد ...
-
-
July 21st, 2016, 15:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ldda company
ببینید ، اگر شما بتونید یه سیستم هوشمند رو پیاده سازی کنید ، اتفاقا مدیریت تعداد زیادی وب سایت هم کار راحتی خواهد بود ...
من همین الان افرادی رو میشناسم که ممکنه 3 تا سایت در موضوعات مختلف داشته باشن که خدمات ارائه میده . خودشون هم به صورت تک نفره کار میکنن . پس ببینید ، کار نشد نداره . اون سایت هایی که نیاز به تیم داره ، سایت هایی مثل : سایت های تفریحی ، سایت ها نقد و بررسی ، خبر گذاری و سایت های دانلود هستن . نه سایت هایی که اسکریپت دارن و خود سیستم اتوماتیک هست . کاربرا میان و فعالیت هاشون رو انجام میدن و اگر سیستم پولی باشه ، پول رو میدن . مدیریت سختی هم نداره . مثلا یک نمومه ، شبکه های اجتماعی هست . مدیریت خیلی سختی هم نداره . ملت میان کارشون رو میکنن ، شما هم این وسط فقط کافیه گزارش های تخلف رو نگاه کنی و سرور ها رو چک کنی و خلاص ...
این مورد رو هم قبلا گفتم ، ایده هایی که پیاده سازی شده رو گیر بیارید ( تقریبا همه جور ایده ای پیاده سازی شده الان ) بعد بیاید یه سری ایده هم خودتون بهش اضافه کنید . اینطوری بدون شک موفق خواهید شد ...
میشه چند نمونه سایت رو بگید؟
-