-
July 20th, 2016, 03:06
پاسخ : سایت خود را با دستان خودتان طراحی کنید + معرفی سرویس

نوشته اصلی توسط
slashflash
سلام دوست عزیز
سیستم شما چه فرقی با این سایت داره ؟
http://1pagesite.net
فقط فارسی سازی شده و پنل کاربری اضافه شده ؟
ضمن تشکر از شرکت شما در تاپیک ...
ببینید گفتم که سیستم های مشابه بدون شک وجود دارن . اما سیستم ما دارای لایسنس هست و با همکاری تیم برنامه نویس اصلی در تایوان و به وسیله برنامه نویس داخل کشور ، فارسی سازی شده و بخش های دیگه به اون اضافه شده . قرار نیست که مثلا اگر یک سیستم مشابه وجود داشته باشه ، ما دیگه وارد اون عرصه برای رقابت نشیم . این مثل این میمونه که بگیم ، چون سایت فیلم به تعداد فرآوان وجود داره ، دیگه کسی هم نباید سراغ زدن این نوع سایت ها بره . یا اگر سایت خبرگذاری و یا نقد و بررسی فیلم های زیاد و بزرگی وجود داره ، دیگه تیم یا شخص دیگه ای نباید وارد اون عرصه بشه . ضمن اینکه سیستم سایت ساز پارسی در داخل ایران فعالیت میکنه و در خارج از کشور قرار نیست فعالیتی صورت بگیره ...
این طرز تفکر از نظر شخص بنده اشتباه هست . ما هم به نوبه خودمون خوشحال میشیم که دوستان عزیز و منتقدی مثل شما از سیستم ما استفاده کنن و امکانتش رو از نزدیک مشاهده و بررسی کنن ...
موفق باشید ...
ویرایش توسط ldda company : July 20th, 2016 در ساعت 03:09
-
-
July 20th, 2016 03:06
# ADS
-
July 20th, 2016, 03:45
عضو انجمن
خیلی عالی هستش دوست عزیز که همچین اسکریپتی رو فارسی کردید ، اما وقتی این همه آب و تاب میدید که سیستم با همکاری تیم برنامه نویسی تایوانی نوشته شده و داخل کشور کلی کار کردیم روش و ...
هر کسی که متن شمارو بخونه فکر میکنه چه خبره و چقدر هزینه و زمان گذاشته شده !!!
اما سیستم ما دارای لایسنس هست و با همکاری تیم برنامه نویس اصلی در تایوان و به وسیله برنامه نویس داخل کشور
بیش از 1000 نسخه فروش رفته از این اسکریپت 28 دلار چیز زیادی نیست ...
موضوع اصلی که من و ناراحت میکنه اینه که وقتی میشه نسخه اصلی رو 28 دلار خرید و نسخه های پایینتر رو که کار همین سایت شمارو انجام میده رایگان تهیه کرد چرا باید کسی براش ماهانه 5000 تومان تا سالانه که زدید 50000 تومان هزینه کنه ؟
اما لطف کنید برای این سیستم که در بالا قیمت هاش رو گفتم ، کمی ایده های جدید به خرج بدهید تا کپی اون اسکریپت نباشه.
فارسی سازی شده و بخش های دیگه به اون اضافه شده . قرار نیست که مثلا اگر یک سیستم مشابه وجود داشته باشه ، ما دیگه وارد اون عرصه برای رقابت نشیم
مجدد تشکر میکنم بابت فارسی سازی ، اما بخش های دیگه منظورتون فقط قسمت آپگرید اکانت ها هستش ؟ و اینکه خیلی عالی هستش که وارد عرصه رقابت شدید اما ای کاش کمی گسترش میدادید ، چند نمونه جدید اضافه میکردید و .... ، بعد شروع به معرفی وبسایت میکردید .
ضمن اینکه سیستم سایت ساز پارسی در داخل ایران فعالیت میکنه و در خارج از کشور قرار نیست فعالیتی صورت بگیره
این مورد هم که برای استفاده کننده فرقی نمیکنه ... خروجی که کار شما میده چه داخل کشور باشه چه خارج تفاوتی نداره ...
http://trybuilder.com/lite/
در کل موفق باشید و خسته نباشید
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
-
تعداد تشکر ها از slashflash به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2016, 04:04

نوشته اصلی توسط
slashflash
هر کسی که متن شمارو بخونه فکر میکنه چه خبره و چقدر هزینه و زمان گذاشته شده !!!
اما لطف کنید برای این سیستم که در بالا قیمت هاش رو گفتم ، کمی ایده های جدید به خرج بدهید تا کپی اون اسکریپت نباشه.
مجدد تشکر میکنم بابت فارسی سازی ، اما بخش های دیگه منظورتون فقط قسمت آپگرید اکانت ها هستش ؟ و اینکه خیلی عالی هستش که وارد عرصه رقابت شدید اما ای کاش کمی گسترش میدادید ، چند نمونه جدید اضافه میکردید و .... ، بعد شروع به معرفی وبسایت میکردید .
در کل موفق باشید و خسته نباشید
خیلی ممنون از نظرات شیوای دوستان ...
اینکه خیلی بر موضوع همکاری با تیم برنامه نویس خارج از کشور تاکید میکنم اینه که ما با کپی رایت و اجازه فعالیت خودمون رو آغاز کردیم . و ادعای خاصی مبنی بر اینکه از صفر تا صد رو کاملا اختصاصی درون کشور نوشتیم ، نداریم . بنابراین خواستم سوء تفاهمی این وسط پیش نیاد ...
بله ، تقریبا میلیونی برای آماده سازی این اسکریپت هزینه شده و وقت هم ، حدودا 1 و ماه و نیم زمان برده . فقط خرید لایسنس اسکریپت از تیم برنامه نویسی خارج از کشور نیست ، آماده سازی که شامل فارسی سازی و اضافه کردن موارد دیگه هست ، شامل هزینه و وقت هست . اینکه اسکریپت هایی با کارایی مشابه در مارکت های خارجی با قیمت هایی مثل آنچه شما گفتید موجود هست ، به کار ما ربط خاصی نداره . اون دوستان برنامه نویس دیگه هم در خارج از کشور که اسکریپت مشابه تولید میکنن ، دارن کار خودشون رو انجام میدن ...
این مورد که برای استفاده کننده فرقی نداره هم مثل این میمونه که بگید چون نت فلیکس در خارج از کشور فعالیت میکنه ، پس نیازی به رسانه استریم ویدئو های 4k در داخل کشور نداریم . چون کاربران میتونن از همون نت فلیکس استفاده کنن . یا اینکه چون سرویس دهنده وبلاگ خارجی وجود دارن ، پس دیگه نیازی به سرویس های وبلاگ دهی ایرانی و بومی نیست . چون کاربرا میتونن از نسخه های خارجی استفاده کنن ...
در مورد ایده های جدید ، لطفا ایده هایی که دارید رو از طریق تیکت درون سایت ( قسمت پشتیبانی ) به اطلاع همکاران برسونید . همه نظرات و پیشنهادات و انتقادات بررسی میشن ...
بازم تشکر از شما ...
ویرایش توسط ldda company : July 20th, 2016 در ساعت 04:05
-