-
October 7th, 2010, 17:10
پاسخ : نیاز به هاستینگ معتبر ...
ای کاش تو بخش درخواست تاپیک زده بودید
ما هم اگه خدا قبول کنه هاستینگ می فروشیم با کیفیت عالی پشتیبانی هم داریم چند تا سایت معتبر را هم ما میزبانی میکنیم که اگه بخواهید براتون لیستش را بفرستم کنترل پنل هم سی پنل و دایرکت ادمین داریم سرور ها هم در آمریکا هست 3 روز اکانت تست رایگان داریم 1 ماه هم گارانتی بازگشت وجه بهتر از این جایی دیدید خبر بدید قیمتش را هم عالی میدیم ارزون تر از همه جا
این هم لیست پلان هامون:
.: SabaData :. Persian Web Hosting - Hosting
-
-
October 7th, 2010 17:10
# ADS
-
October 7th, 2010, 19:02
هاست سرویس
هاست سرويس | ميزباني هاست و فروش دامين
*میزبان فعلی چندین خبرگذاری
*میزبانی چندین پرتال شهردار های شهرهای مختلف
*میزبانی سایتهای بزرگ چون پارس تولز
مقایسه کنید
(( پاسخگویی در انجمن انجام نمیشود سوالات و... تنها و تنها در سایت تیکت)
-
-
October 8th, 2010, 19:24
عضو جدید
ممنون از لطف دوستان.
راهنمایی خوبی دوستان کردند.
ببینید شاید به نظرتون بیاد که من یه آدم تازه کار هستم که.... ولی نه من سایتهای بزرگی داشتم و با شرکت های مختلفی کار کردم.
خودم میدونم چی دارم میگم و اونی که هم گفتم معتبر و کاربلد باشه خودم راحت میتونم با چند دقیقه کار بفهمم که وافعا هست یا نه که با رض معذرت هستند کسانی که در این تاپیک پست دادند و چیزی از پشتیبانی نمی دونند.(با عرض معذرت دوباره)
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
دوستان خواهشا به این 2 نکته هم توجه کنید:
1- امکان پرداخت آنلاین
2-پرداخت ماهیانه
-
-
October 8th, 2010, 19:43
عضو انجمن
بر روی سرور های ایرانی میتونیم میزبانی کنیم
سرویس های میزبانی وب
نمونه ای از وبسایت های میزبانی شد
http://ebtekarnews.ir
خبر گزاری وارنا
بابل بازتاب نیوز
http://baboli.ir
و....
ویرایش توسط akbari : October 8th, 2010 در ساعت 19:46
-
-
October 8th, 2010, 19:56
همانطور که دوستان گفتن با توجه به اینکه سایتتون بزودی آماربالایی رو قراره بگیره! به نظر من شما یک سرور مجازی بگیرید خیلی بهتر هست...چون شرکت های هاستینگ مسلما سایتتونو تا یه حدی ساپورت میکنن و شما ممکنه برای انتقال روی سرور مجازی تو دردسر بیوفتید از یه طرف سایتتون واسه یه مدت زمانی کوتاه بسته میشه و بسته شدن سایت برای سایتی که داره آمار بالایی میگیره زیاد خوش آیند نیست...به نظر من شما یه سرور مجازی بگیرید بهتره! در هر حال در خدمتیم!فاکتورفروش شرکتی هم ارائه میشه! در صورتی که قصد استعلام دارید پیغام خصوصی فرمایید تا اطلاعات شرکت و سابقه امور کاری رو براتون پ.خ کنم!
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
این لینک کمکتون میکنه!
http://www.webhostingtalk.ir/f129/7044/
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2010, 19:56

نوشته اصلی توسط
itjavani
همانطور که دوستان گفتن با توجه به اینکه سایتتون بزودی آماربالایی رو قراره بگیره! به نظر من شما یک سرور مجازی بگیرید خیلی بهتر هست...چون شرکت های هاستینگ مسلما سایتتونو تا یه حدی ساپورت میکنن و شما ممکنه برای انتقال روی سرور مجازی تو دردسر بیوفتید از یه طرف سایتتون واسه یه مدت زمانی کوتاه بسته میشه و بسته شدن سایت برای سایتی که داره آمار بالایی میگیره زیاد خوش آیند نیست...به نظر من شما یه سرور مجازی بگیرید بهتره! در هر حال در خدمتیم!فاکتورفروش شرکتی هم ارائه میشه! در صورتی که قصد استعلام دارید پیغام خصوصی فرمایید تا اطلاعات شرکت و سابقه امور کاری رو براتون پ.خ کنم!
مسئله این هست که تا یه سایت بخواد آمار بگیره راه طولانی را باید طی کنه و تا اون موقع مدیر سایت ضرر میده
اگه تازه می خوایید سایت را تاسیس کنید یا سایتتون فعلا بازدید کمتر از 4000 داره بهتره از هاستینگ اشتراکی استفاده کنید
البته این نظر من بود
-
تعداد تشکر ها از nimapendar به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2010, 20:01
عضو جدید
درسته تازه راه میفته ولی ان شاالله با تیم خوبی که داریم و با تلاش پیشرفت می کنیم.
قصد خاصی ندارم ولی من سایتهای بزرگی داشتم که مطمئنم چندین بار سر زدید به سایت های گروه ما.
-
-
October 8th, 2010, 20:05

نوشته اصلی توسط
nimapendar
مسئله این هست که تا یه سایت بخواد آمار بگیره راه طولانی را باید طی کنه و تا اون موقع مدیر سایت ضرر میده
اگه تازه می خوایید سایت را تاسیس کنید یا سایتتون فعلا بازدید کمتر از 4000 داره بهتره از هاستینگ اشتراکی استفاده کنید
البته این نظر من بود
بله حرف شما درسته! ولی این دوست عزیز همچینی گفتند گفتیم آمارشون تو ماه اول یه 10-20 هزارتایی میره!!!
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

نوشته اصلی توسط
bps
درسته تازه راه میفته ولی ان شاالله با تیم خوبی که داریم و با تلاش پیشرفت می کنیم.
قصد خاصی ندارم ولی من سایتهای بزرگی داشتم که مطمئنم چندین بار سر زدید به سایت های گروه ما.
شما بودجه ماهیانه خودتونو بفرمایید تا دوستان آفر بدن!!
-
-
October 8th, 2010, 20:08
عضو جدید
هزینه در وهله اول مهم نیست.
2 فاکتور اعتبار و تخصص از همه چیز مهم تره.
شاید بگی اگه اینجوریه برو شرکت های مثل پارس دیتا یا .... که من به دلایل شخصی نمیخوام از اون 20 تا شرکت بزرگ سرویس بگیرم ! همین !
-
-
October 8th, 2010, 20:15
به نظر من شما تحقیق بکنید خودتون در مورد افراد بهتره!چون اینجوری هیچ کس نمیتونه بیاد استغفرالله خدای هاستینگ هستم! اعتبارم فلان و فلان هست...
هیچ بقالی هم نمیگه ماستم ترشه!!!
لینک معرفی شرکت های فروم رو هم خدمتتون دادم!
-