سلام دوستان
یه سوال دارم
الان چه سایتی کم هست؟
![]()
سلام دوستان
یه سوال دارم
الان چه سایتی کم هست؟
![]()
درود بر شما ...
لطفا به ما بگید که آیا قصد راه اندازی یک سایت جدید رو دارید ؟
در حال حاضر تقریبا تمامی ایده هایی که قابلیت اجرا دارن به مرحله اجرا در اومدن در سطح نت . اما شما میتونید سایت هایی که الان هستن رو با روش های جدید به مرحله اجرا در بیارید ...
اون سایت هایی که کم اند، همون سایت هایی هستند که ایدۀ اصلی شون چندان پول ساز نبودند!
چون اگر غیر از این بود، تا الان هزار نمونه از اونها ساخته می شدند.
حالا شما میخاید برید دنبال سایت هایی که کم اند؟
اصولاً باید دنبال ایده هایی بود که اصلاً پیاده نشدند. اگر هم اونقدر خلاق نیستید که چنین ایده هایی رو کشف کنید، باید از دیگران کپی کنید و اونها رو بهبود بدید. البته این کار زیاد جالب نیست.
طرح ویدیوهای رایگان آموزش کامپیوتر جمال
JamalTV.ir
دوستدار کتاببلیان
ممنون دوستان
درسته همه نوع ایده ها پیاده شده اند
ولی ایده هایی که کم هستند چیا هستند؟
و اونایی که هیلتر هستند دردسر داره !!!
خب این مورد نیاز به بررسی دقیق تری داره ...
ببینید ، نمیشه گقت که مثلا یک دسته از سایت هایی که در مورد عکاسی مطلاب میزارن کم هستن یا سایت نقد بیس بال کم هست پس بریم تو این کار . نه ، اتفاقا تعداد مهم نیست . الان ما کلی سایت دانلود فیلم داریم ، اما خب شما نگاه کن ، تقریبا همشون در آمد خودشون رو دارن . اصل کار این هست که شما ایده هایی که اجرا شده رو گیر بیارید و با اضافه کردن ایده های خودتون به اون ایده ها ، یه کار جامع تر رو تحویل کاربرا بدید . اطمینان داشته باشید کاربرا همیشه به سمت و سوی سایت هایی کشیده میشن که دارای محتوای ترغیب کننده تری باشن . حالا این محتوا میتونه دسته خاصی از جامعه و کاربرا رو هدف قرار داده باشه و به قول معروف تخصصی تر از سایر رقباش باشه که اینطوری حس ترغیب شدن کاربرانش بیشتر و بیشتر از قبل هم خواهد شد ...
امیدوارم توسنته باشم خوب توضیح بدم ...
تا حالا سایتی برای اعلام کاربرا برای رضایت از یک سایت و یا سیستم زده نشده البته باید روش کار بشه که با شماره ملی باشه تا رای گیری بدون تقلب باشه و سایت برتر ایرانی مشخص بشه
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
برید دنیا رو بگردید ببینید چه خدماتی میدن ولی تو ایران نیست.(برای جهان سومی همین راه بهترینه ماباقیش بدرد اونبر آبی ها میخوره)
آپارات==>یوتیوپ
کلوپ==>فیس بوک
فیلیمو==>نت فلیکس
همین انجمن ==> .com
دی جی کالا و امثالهم==>آمازون محدودتر
و................
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)