-
July 18th, 2016, 20:51
پاسخ : لیست برترین شرکت های هاستینگ و اینترنت از 500 سایت برتر ایران

نوشته اصلی توسط
chaishpish
شما مطمعا باشید ما اول متنو با تایتل مچ میکنیم
- - - Updated - - -
این تائید میشه
باشه آقا نمی دونم من مشکل دارم که اینطوری باهام رفتار میشه یا کاربرای این انجمن مشکل دارن اما هر چیزی که هست زندگی به من یاد داده که حتی در بدترین شرایط هم خودم رو کوچک کنم اما به کسی توهین نکنم.
پس قبول میکنم آقا من بلد نیستم عنوان درست با محتوای مطلب بزنم خوبه؟ دیگه دست خودم نیست که بلد نیستم می دونم صلاحیت ندارم شرمنده حالا شما تو عنوان به بزرگی خودتون یه کلمه "الکسا" فرض کن خیر از جوونیت ببینی.
-
تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016 20:51
# ADS
-
July 18th, 2016, 20:56
عضو دائم
به نظر بنده تاپیک خبری هست
بهتربودخیلی باپست همراهنمی شد
جهتبررسیگزارش شد
شب خوبی داشتهباشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 20:57
عضو جدید
حالا دوستمون یک تاپیکی زدن جهت اطلاع عمومی نگفتن خدمات هاستینگ شما بده که. بحث بی مورد نکنید. از تاپیک زدنش پشیمونش کردین بنده خدا
-
تعداد تشکر ها از Riko به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 21:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Riko
حالا دوستمون یک تاپیکی زدن جهت اطلاع عمومی نگفتن خدمات هاستینگ شما بده که. بحث بی مورد نکنید. از تاپیک زدنش پشیمونش کردین بنده خدا
مگه ما چی گفتیم فقط میخواستیم بگیم یک مشکل کوچیک داره پست زدنش ولی بحث طولانی شد ، اگر معیار ایشونم مثل سایت http://webhosting.info/web-hosting-s...cs/country/IRN بنده هم میگفتم دمت گرم
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
-
تعداد تشکر ها از chaishpish به دلیل پست مفید