خودتون موضوع رو بخونید موضوع شما داره میگه برترین ایران شما نوشتید از نظر الکسا ؟!
لیست برترین شرکت های هاستینگ و اینترنت از 500 سایت برتر ایران
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
سرو دانلود
چه ربطی داره شما 200 بارم این سایت ها رو معرفی کنید قرار نیست مشتری من بپره شما داری موضوعی رو میگید که یک نوع تبلیغاتی حساب میشه و این بده اگر قرار معرفی کنید با دلیل بگید ما هم قبول میکنیم مگه یکی از شرکت ها .... شد کسی حرفی زد اومدن تیکت زدن همه هم پشتش بودن ، من دلیل این پست شما رو هنوز متوجه نشدم
- - - Updated - - -
بی ادبی نباشه پس شما عقلتون گذاشتید تو چشمتون
سرو دانلود
دوست عزیز به خدا اگه هاستینگ شما هم بیاد تو لیست معرفی میکنم.
نمی دونم چرا نمی خواید قبول کنید که این هاستینگ ها بین مردم جا افتاده هستن.
شما اصلا برو یه انجمن دیگه مثل پرشین تولز بگو آقا رز وی پی اس چطوره کیفیتش خوبه حتی اگه کیفیت شما عالی باشه اما بین مردم جا افتاده نیستید.
من اگه هدفم سوء استفاده بود هاستینگ پیش پا افتاده خودم که تو امضام هستش رو معرفی میکردم نه اینا رو.
من تازه از بعضی های این لیست حتی بدم میاد اما صرفا بی طرفانه بر طبق رتبه الکسا معرفی کردم.
که بازم میگم الکسا فقط و فقط و فقط و فقط و فقط بازدید رو رتبه بندی میکنه نه تعداد مشتری، نه کیفیت هاست، نه پشتیبانی و نه هیچ چیز دیگه.
حالا شما خودتون باید بدونید که چرا فلان هاستینگ در تمام روز های سال این همه بازدید داره که یکی از دلایلش می تونه کیفیت خوبش باشه.
حالا عقل ما به چشم هست یا نه به خودمون مربوط هست!بی ادبی نباشه پس شما عقلتون گذاشتید تو چشمتون
مشکل شما در فهم و کاربرد ابزار alexa و استفاده درست از آن است و فکر میکنید با یک تومن تبلیغات میتونید تو این لیست جایی بگیرید! و اگر یاد داشته باشید از alexa استفاده کنید یا حداقل انگلیسی بلد باشید میتوانید کسی که با پول رتبه کسب کرده با کسی که ترافیک واقعی دارد تشخیص دهید پس شما را ارجاع میدم به گوگل با موضوع : تحلیل پارامترهای alexa
شما تا یک حدی یا پول و پاپ آپ میتونی رتبه کم کنی، الان بخوای زیر 500 ایران بمونی باید ماهی ثابت چند میلیون تبلیغات بدی.
بنده خودم هم بخوام از جایی سرویس بگیرم ابتدا alexa میبینم ببینیم اصلا این سایت 4 تا بازدید داره که 2 تا مشتری داشته باشه یا نه ! سپس میرم دنبال تحقیق کیفیت و ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)