-
July 18th, 2016, 14:11
عضو انجمن
پاسخ : یوگیگ

نوشته اصلی توسط
Jai
من هیچ مشکلی مالی ندارم که بخوام درخواست هزینه و.... کنم

توی انجمن هم حتی تاپیک درخاوست هاست فایل معتبر کردم !!
اون 21 گیگ فایل نزدیک به 4000 فایل بود !! که به سختی جمع آوردی شده بود .
شما اگر بزرگواری کنی یک تیم نویسنده بفرستی فایل های پست های بنده که از بین رفته رو سریعتر جبران کنند ممنون میشم
در این باره هم چند دقیقه پیش تیکت دادم
تنها دلیل اعصبانیت من به این خاطره چندین میلیون هزینه اپلیکیشن کردم و تبلیغاتش 4 روزه ارور میده چون لینک های پخش انلاین 404 هستش !
از طرفی من به صورت مستقیم با ارتیست ها در ارتباطم و این چند روزه ضرر زیادی برای پخش آثارشون خوردم
یک تیم یا خودتون زحمت جمع اوری فایل های منو بکشه من ممنون میشم

حق با شماست .
طبق اتفاقی که افتاده ، سرویس شما در 4 ماه گذشته ، این ماه با احتساب فردا 4 روز داون شده است . این بعنی این ماه آپتایم به زیر 90 درصد رسیده . که با تعهدی که داشتیم ، 1 ماه سرویس رایگان میگیرید .
همچنین فایل های شما حذف شده ، اما اعلام کرده بودیم که از هاست های دانلود بکاپ نمیگیریم و بارها هم در جای جای سایت ، تاکید کرده بودیم که کاربر باید بکاپ گیری کند . اگر شما در کنار تیم نویسندگی ، تیم بکاپ گیری هم داشته باشید ، 4 ماه سرویس رایگان ، زمان مناسبی برای ریستور کردن است.
در مجموع ، سرویس شما 5 ماه تمدید میشه .
فردا جهت فعالسازی سرویس با تمامی مشتریان تماس میگیریم .
ویرایش توسط api : July 18th, 2016 در ساعت 15:05
-
تعداد تشکر ها از api به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016 14:11
# ADS
-
July 18th, 2016, 14:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
DANG3R
سلام بابت اسپم عذر میخوام از خسارت دیدگان گرامی
میشه یکی عرض کنه سزار چیه و کیه؟
این حرفتون تهدیده برای این عزیزان؟
دقیقا متوجه نمیشم اینا رو توضیح بدین
در ضمن دوست عزیز انقد مارکتون رو تایپ نکنین بر فرض شما خیلی بزرگ اما هی بیاید سزار سزار کنید زشت هست
امیدوارم موفق باشید
مارک؟
مگه لباسه عزیزم؟
بهش میگن برند!!!
شما سوادتونو کامل کنید بعد بیاین وب هاستینگ تاک
اگرم وبسایتی دارید لینکشو برای بنده بفرستید
-
-
July 18th, 2016, 14:21

نوشته اصلی توسط
api
حق با شماست .
طبق اتفاقی که افتاده ، سرویس شما در 4 ماه گذشته ، این ماه با احتساب فردا 4 روز داون شده است . این بعنی این ماه آپتایم به زیر 90 درصد رسیده . که با تعهدی که داشتیم ، 1 ماه سرویس رایگان میگیرید .
همچنین فایل های شما حذف شده ، اما اعلام کرده بودیم که از هاست های دانلود بکاپ نمیگیریم و بارها هم در جای جای سایت ، تاکید کرده بودیم که کاربر باید بکاپ گیری کند . اگر شما در کنار تیم نویسندگی ، تیم بکاپ گیری هم داشته باشید ، 4 ماه سرویس رایگان ، زمان مناسبی برای ریستور کردن است.
در مجموعه ، سرویس شما 5 ماه تمدید میشه .
فردا جهت فعالسازی سرویس با تمامی مشتریان تماس میگیریم .
تشکر نیازی به تمدید رایگان یا تماس شما نیست
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از Jai به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 14:26
جناب خانی پور گرامی
این مشکلاتی که برای شما پیش آمده نتیجه پول حرامی هست که از طریق درگاه پارسی پی جنابعالی وارد زندگیتان شده و هنوز باید منتظر عواقب دنیوی و اخروی آن باشید.
حساب خیلی از دوستان را قبل از این مشکلات تسویه نکردید و به دلایل کاملا غیر منطقی و غیر قانونی حساب کاربری رو مسدود کردین.
شخص من از شما نخواهد گذشت و انشالله خدا هم از شما نگذرد.
ویرایش توسط naghola : July 18th, 2016 در ساعت 14:29
-
تعداد تشکر ها ازnaghola به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 14:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
naghola
جناب خانی پور گرامی
این مشکلاتی که برای شما پیش آمده نتیجه پول حرامی هست که از طریق درگاه پارسی پی جنابعالی وارد زندگیتون شده و هنوز باید منتظر عواقب دنیوی و اخروی آن باشید.
حساب خیلی از دوستان را قبل از این مشکلات تسویه نکردید و به دلایل کاملا غیر منطقی و غیر قانونی حساب کاربری رو مسدود کردین.
شخص من از شما نخواهد گذشت و انشالله خدا هم از شما نگذرد.
احتمالا ، شما از جمله کاربرانی بودید که با فروختن محصولات fake ، سر کاربران اینترنت را کلاه گذاشتید .
بله ، مبلغی که متعلق به شما نیست و از طریق فروش فایل های fake به دست میاد به حساب شما واریز نمیشه ، بلکه به حساب پرداخت کننده شاکی بازگشت شده است .
شما و امثال شما اگر خداترس بودید یا حلال و حرام میدانستید ، از طریق فروش فایل fake ، فی لت ر شکن ، فیلم های پ و ر ن و کلاه برداری ، امرار معاش نمیکردید .
خوشحال میشم در تاپیکی که ارتباطی با شما ندارد دخالت نکنید . تشکر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Jai
تشکر نیازی به تمدید رایگان یا تماس شما نیست
موفق باشید

به هر حال ما طبق وظیفه مون عمل میکنیم .
در صورتی که مشکلی بود با ما در تماس باشید .
ویرایش توسط api : July 18th, 2016 در ساعت 14:35
-
-
July 18th, 2016, 14:38
آقا لطفا جواب ما رو هم بدین درگاه هم از بین رفته ما را تسویه کنید یا اینجا بگین یا از طریق کانال
Sent from my E6633 using Tapatalk
-
-
July 18th, 2016, 14:38
-
-
July 18th, 2016, 14:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohamad.malekpoor021
آقا لطفا جواب ما رو هم بدین درگاه هم از بین رفته ما را تسویه کنید یا اینجا بگین یا از طریق کانال
روز پنجشنبه تسویه حساب ها انجام شد . اما درگاه بانک سامان که پارسی پی از آن استفاده میکرد در همان روز به دستور دادستان غیر فعال شد ، پارسی پی فقط تا 5 شنبه حدود ظهر تراکنش داشت و مبلغ کمی از کاربران در حساب است . به محض رفع مشکل یوگیگ ، به پارسی پی رسیدگی میکنیم .
ترجیحا شماره موبالتون رو هم برام پخ کنید .
-
تعداد تشکر ها از api به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 14:49
واقعا از کسانی که میان این جا تهمت میزنن ما رو هم گمراه می کنن به ایجاد تاپیک.... ممنون از پشتیبانیتون شمارم رو پ خ کردم آیا قصد ادامه کار پارس پی رو دارید؟
-
تعداد تشکر ها از mohamad.malekpoor021 به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 14:49
سلام
این که تا الان ما چیزی اینجا ننوشتیم دلیل بر این نمیشه که شاکی یا شاکی تر نیستیم. فقط یه کم صبورتریم و امیدوار بودیم تا امروز خبری بشه. اما متاسفانه در اخرین ویدیویی که اقای صادق خانی در کانال منتشر کردن اب پاکی رو روی دست مشتری ها ریختن و فقط اعلام کردن که من باب خسارت چندماه خدمت هاست و سرور رایگان می دن.
و اصلا بحث این که چرا این شرکت بک اپ گیری نکرده نیست که برخی دوستان می گن وظیفه مشتری بوده. اگر من عمدا خودم اطلاعاتم رو پاک می کردم الان حق با شما بود و گویا وظیفه ای نداشتید. اما شما مسائل امنیتی رو رعایت نکردید. اگر اون اقایی که فرمت کردن افکار خبیثانه تری در ذهن داشتند دیگه نمیشد ابروی رفته رو جمع کرد.
برای من به شخصه با چندین تا وب سایت که همه رو به سرور مجازی شما منتقل کردم این نحوه جبران خسارت به هیچ دردی نمی خوره. روی سه تا از وب سایت های من حداقل ۱۵۰۰ تا کانتنت بوده و اگر میزان فعالیت ما در دو ماه اخیر رو می شد چک کنید می دیدید که سه نفر روزی ۱۰ ساعت مشغول بودند. حالا باید همه چیزو از اول شروع کنیم. از باز طراحی سایت ها گرفته تا گذاشتن محتوا و ....
شما به من به جای جبران خسارت سه ماه سرور رایگان دادید یعنی مثلا ۳۰۰ هزار تومان؟ من فقط سه برابر این رو الان باید به تایپیست بدم.
به هر حال اقایون مدیران یوگیگ این نحوه جبران اشتباه نیست. شما باید دونه دونه با مشتریان به صورت مستقیم ارتباط برقرار کنید و در تعامل با هم ببینید چطور میشه این خسارت رو جبران کرد.
-
تعداد تشکر ها ازMOHSENT به دلیل پست مفید