نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
والا تا اون جایی که من فهمیدم اکثر جا هایی که از واژه VDS استفاده میکنن منظورشون اینه که فقط Ram اختصاصی هستش وگرنه‌ CPU اشتراکیه.الان برای شما علاوه بر رم CPU هم اختصاصیه؟ یعنی چندین و چند تا از این سرور اختصاصی 4 هسته ای خریداری کردید و اصولا روی هر سرور اختصاصی فقط 2 سرور مجازی 2 هسته ای قرار میگیره؟ خودتون فکر کنید این کار اصلا ضرفه اقتصادی داره؟ به همین دلیل من پیش داوری کردم و گفتم CPU اشتراکی هستش.

منظور من از سرعت فرکانس رم محدودیتی که شما تعیین کردید نیست منظور من سرعت ماژول های فزیکی رم هستش که شرکت سازنده Ram روی اونا تعبیه کرده.همچنین خیلی دوست دارم زمان پاسخگویی رم ها هم بدونم اصلا شما مدل شرکت و سخت افزاری رم سرور رو بگو خودم همه این اطلاعات رو به دست میارم

بعدش همانطور که در پست اول هم گفتم فعلا قصد خرید ندارم و بیشتر درحال تحقیق در این زمینه هستم بازم خیلی خیلی ممنون
هدف بنده هم راهنمایی کاربران عزیز هست.
همانطور که خودتون گفتید بله سیپیو در نهایت اشتراکی خواهد شد ولی بازم به بازه ای که مشتری مصرف میکند داره.
شما خودتون اگر فکر کنید متوجه میشید ما هیچ سروری نداریم که نامحدود باشه پس باید این فکر از سرتون بیرون کنید که میتونید از جایی تهیه کنید همه چیز نامحدود تحویل شما بده...
شما اگر تمایل دارید همه موارد بصورت اختصاصی ارائه بشه بهتره از سرور اختصاصی استفاده کنید.
با این حساب سرور مجازی برای شما جوابگو نیست و معنی ندارد دنبال سرور مجازی باشید.
با تهیه سرور اختصاصی فکر میکنم 90% نیاز های شما برآورده بشه.