-
July 16th, 2016, 18:32
پاسخ : مشکل در whcms

نوشته اصلی توسط
chaishpish
از دوستتون بخوایید قالبش رو بهتون بده مجدد بارگزاری کنید قالب قبلو قبلش کامل پاک کنید
من خودم قالب رو بهشون دادم همون قالب خودم رو بهشون دادم
-
-
July 16th, 2016 18:32
# ADS
-
July 16th, 2016, 19:06

نوشته اصلی توسط
chaishpish
پشتیبانی این قالب برای وهاب آنلاین متونید ازشون کمک بگیرید
ولی من یدرصدم احتمال نمیدم از قالب باشه چون چند قالب عوض کردم حل نشد مشکل از نسخه whmcsهستش
- - - Updated - - -
کسی اگ این نسخه رو کامل داره و میتونه برام بدون پاک شدن اطلاعاتمو....جایگزین کنه اعلام کنه اگ هزینه ای هم داره پرداخت میکنم
سپاس
-
-
July 17th, 2016, 03:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mchteh
ولی من یدرصدم احتمال نمیدم از قالب باشه چون چند قالب عوض کردم حل نشد مشکل از نسخه whmcsهستش
- - - Updated - - -
کسی اگ این نسخه رو کامل داره و میتونه برام بدون پاک شدن اطلاعاتمو....جایگزین کنه اعلام کنه اگ هزینه ای هم داره پرداخت میکنم
سپاس
قابل انجام هست با آیدی یاهوی بنده در ارتباط باشید.
شرکت "
داده پرداز آگرین زاب"به شماره ثبت :671 و شناسه ملی :14005984162 "مسئولیت محدود"
ZABHOST.NET
ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ ,سرورمجازی ایران,نمایندگی هاست سی پنل ایران ,دارای نماد اعتماد 2 ستاره
-
-
July 17th, 2016, 03:18

نوشته اصلی توسط
mchteh
توی پرتال ما ثبت نام کنید. تیکت بزنید. رایگان براتون قالب رو اوکی می کنیم
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
July 17th, 2016, 09:25
عضو انجمن
درود ، دوست عزیز به آخرین ورژن WHMCS آپگرید میکنیم ، تیکت ارسال کنید .
» http://www.mizbanpardaz.ir/my/submitticket.php
موفق باشید .
-
-
July 17th, 2016, 17:04
ما این مشکل سپردیم ب سایت ..ک وب ولی فقط دوروزه دارن ما رو سرمیچرخونن من موندم چرا سرویس دهی های اینترنت کشور اینقد داغون و افتضاحس-ی شرکت معتبر یا شخص مسئولیت پذیر اگ هست ک کارمون نهایت تا امشب راه بندازه معرفی کنه خودشو
-
-
July 17th, 2016, 22:51

نوشته اصلی توسط
DEFALT
امشب نهایت تا فردا صبح میتونید انجام بدید؟اگر نمیتونید الان بگید چون شاکی میشم شدیدا از بدقولی
-