ما vps داشتبم، برنامه عضو گیر تلگرام، پنجمین برنامه پرفروش کافه بازار رو این آقایون از رقابت خارج کردند
- - - Updated - - -
یوگیگ شرکت معتبریه؟؟ الان کی جواب ضرر و زیان من رو میده؟ وقتی بعد از فورمت یه فایل حجیم دیگه بریزن روش و دوباره فورمت کنن چطور امکان داره اطلاعات برگرده؟ ایشون باید از اطلاعاتشون مراقبت میکردند،
ویرایش توسط morteza_rajabi : July 17th, 2016 در ساعت 12:38
با شکایت کار ب جایی نمی برید! مطمئن باشید! اگر میخواید بفهمید در سایت پلیس فتا تیکت بدید! سایت های میزبانی مسئولیتی برای بک آپ گیری ندارن شما شکایت کنید فقط موظف میشن که خسارت هزینه سرور رو بدن نه از دست رفتن اطلاعات شما رو!
واقعاً جای تعجب داره که جز من هیچ کس بک آپ گیری نکرده:| ما ایرانی ها چرا برای روز مبدای خودمون هزینه نمیکنیم:|
با ماهی 4 هزارتومان شما میوتنستید بک آپ روزانه داشته باشید از یک شرکت معتبر نه از یو گیگ
واقعا !!!!
منم تو این فکرم!
همشون میگن ما بزرگترین سایت فلان بودیم و کلی اطلاعات داشتیم و برنامه فلان داشتیم و الکسای زیر صد داشتیم و....
همه چی داشتند فقط بکاپ نداشتن:/ماهی یکبار هم بکاپ نمیگرفتند خودشون جدا از بکاپه هاستینگ.
طرف یه وبلاگ ساده داره،روزی دوبار بکاپ میگیره.......
- میشه یه توضیح یا یه لینک بدید چطوری باید بکاپ تهیه کنیم؟ منظورم حجم بالای اطلاعاته. مثلا سایت های من توی یوگیگ کلا 800 گیگ حجم داشت. همیشه مشکل داشتم با بکاپ. اگر یه لینگ یا یه هینت بدید اوکیه که بحث عوض نشه. چجوری میشه روی یه سرور دیگه اطلاعات رو بکاپ کرد؟
دیتابیس های ما هر ثانیه کلی تغییرات داشت.
- یه مسله دیگه هم اینه که آیا باید رو یوگیگ موند یا رفت؟ اگه اطلاعات 40 هزارتا سایت رو یه لپ تاپه پس شرکت مشکل داره. ها؟ ولی تا روز جمعه من ازشون به شدت راضی بودم. این تناقضه. ولی اگر بدونم اونا چاره ای واسه آینده دارن پیششون می مونم.
- کسی 800 گیگ اطلاعات داشت؟؟
ویرایش توسط imanpost : July 17th, 2016 در ساعت 12:41
دوست عزیز بک آپ قانون با سرویس دهنده هستش نه مصرف کننده !! شما led میخری گارانتی ش با خودته یا شرکت ؟
یه سرویس دهنده معتبر باید چندین سرور بک اپ داشته باشه + فرمت شدن هارد ها و... سر مشکل شخصی مدیر ugig بوده نه اتفاقی نبوده
این حادثه نبوده که هارد و..... بسوزه ! یکی که کار بلد بوده و مشکل با ugig داشته اومده همه چی رو به فنا داده
جور ایشون رو من نباید بکشمبا پراید میرید چپ میکنید میگین شرکت پراید فلان و بیسار
اما هاست رو فرمت میکنین میگین وظیفه کاربره بک اپ بگیره ؟
ویرایش توسط Jai : July 17th, 2016 در ساعت 12:42
اون قانونی که دست شماست ننوشته اگه یکی به کله ش زد و کل سرور رو فرمت کرد مقصر مشتری ها هستنوالا اینجوری پیش بره دوستان هاست فروش میگن باید به یوگیگ خسارت هم بدیم که نمی تونیم بهشون بکآپ بدیم که با قدرت شروع به فعالیت کنن !
البته شاید امید اندکی به برگشت اطلاعات باشه هر چند بسیار بسیار بعیده والا تا الان حداقل یه خبری داده بودن . در این مواقع تجربه ثابت کرده همکاری دیتاسنتر ها در حد صفره!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)