-
July 17th, 2016, 11:10
پاسخ : یوگیگ

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
2/2/92 ، ساعت 5 صبح اس ام اس آلرت Pingdom برام اومد ، بیدار شدم و دیدم 14 تا سرور اختصاصی نیست و نابود شدن... 3000 تا یوزر هاست اشتراکی ، حدود 300 تا وی پی اس...
چه روزایی بود...
واقعا درک میکنم این شرایط یوگیگ رو
به خصوص وقتی با کاربر هاست اشتراکی در ارتباطی!!
ما که تموم شد فعالیتمون!! امیدوارم تکرارشو توی یوگیگ نبینم! واقعا دردناکه 6-7 سال جوونی و عمرتو ببینی ، اعتبارتو ببینی که با چند تا کلیک از بین رفته
کاربران عزیز ، همه انرژی مدیران الان صرف بررسی موضوع و پیدا کردن جایگزین ، پیدا کردن بک آپ ها و ... میشه
باور کنید تماس گرفتن باهاشون هیچ کمکی بهتون نمیکنه... و فقط وقفه ایجاد میکنه در خدمات
دوستانی که فکر کلاه برداری و این چیزا هستن ، 1 لحظه فکر کنن با خودشون ، به نظرتون یوگیگ ، این چندسالی که خدمات میداده سود بیشتری میکرده یا اگه پول شما رو بخوره سود بیشتری میکنه؟
اگه شما 1 سایت داشتید و با یه قشر مردم طرفید ، یوگیگ با هزاران هزار بمستر که هرکدوم به اندازه شما کاربر داشتن طرفه
همونقدر که حق میدم به کاربرانی که اطلاعاتی از دست دادن (که ان شالله نداده باشن و برگرده همه چیز) همونقدر هم در نظر داشته باشید بیشتر از شما ، یوگیگ ضرر کرده...
درک کنید قضیه رو...
من به نوبه خودم هر کمکی که از دستم بر بیاد ، در حد توانم حاظرم در خدمت یوگیگ باشم برای جمع کردن این بحران... حتما باهاشون تماس میگیرم که اگر کمکی از دستم بر میاد ، با توجه به اینکه وقتم خالی هست فعلا ، انجام بدم..
از دوستان یوگیگ هم اگر کسی این پست رو دید حتما با من تماس بگیرید اگر کمکی از دستم بر میاد دریغ نمیکنم.
mohsen at sign keshavarzian doot com
دقیقا همین اتفاق هم برای من افتاد.شرایط سختی هست.
بهتر هست شکیبا بشید.هیچ کس حاظر نیست واسه پول ناچیز اعتبار خودش رو خراب کنه.
-
-
July 17th, 2016 11:10
# ADS
-
July 17th, 2016, 11:13
عضو دائم
دوستان دیتاسنتر به صورت مختصر توضیح داد که فضای بک آپ رایگانی که روی سرورها ارائه میشه شانس بالاتری برای بازیابی داره و دستشون بازتر هست.
امیدوارم بک آپ و به اون فضا هم انتقال داده باشند
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 11:15
دوستان تهرانی، یه روز هماهنگ کنیم همگی برای شکایت اقدام کنیم.
-
-
July 17th, 2016, 11:17

نوشته اصلی توسط
morteza_rajabi
شما از کدوم سرویس یوگیگ استفاده میکردید؟ میشه آدرس سایتتون رو بدید!
-
-
July 17th, 2016, 11:19

نوشته اصلی توسط
morteza_rajabi
شکایت از کی ؟ از یوگیگ؟
پست ها رو نخوندین؟ یوگیگ شرکت معتبریه و با شکایت تنها زمان ریکاوری اطلاعات زیادتر شده عملا چیزی به دستتون نمیاد
-
-
July 17th, 2016, 11:25

نوشته اصلی توسط
drvahid
شما از کدوم سرویس یوگیگ استفاده میکردید؟ میشه آدرس سایتتون رو بدید!
ما vps داشتبم، برنامه عضو گیر تلگرام، پنجمین برنامه پرفروش کافه بازار رو این آقایون از رقابت خارج کردند
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
heatleap
شکایت از کی ؟ از یوگیگ؟
پست ها رو نخوندین؟ یوگیگ شرکت معتبریه و با شکایت تنها زمان ریکاوری اطلاعات زیادتر شده عملا چیزی به دستتون نمیاد
یوگیگ شرکت معتبریه؟؟ الان کی جواب ضرر و زیان من رو میده؟ وقتی بعد از فورمت یه فایل حجیم دیگه بریزن روش و دوباره فورمت کنن چطور امکان داره اطلاعات برگرده؟ ایشون باید از اطلاعاتشون مراقبت میکردند،
ویرایش توسط morteza_rajabi : July 17th, 2016 در ساعت 11:38
-
تعداد تشکر ها ازmorteza_rajabi به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 11:29

نوشته اصلی توسط
morteza_rajabi
ما vps داشتبم، برنامه عضو گیر تلگرام، پنجمین برنامه پرفروش کافه بازار رو این آقایون از رقابت خارج کردند
با شکایت کار ب جایی نمی برید! مطمئن باشید! اگر میخواید بفهمید در سایت پلیس فتا تیکت بدید! سایت های میزبانی مسئولیتی برای بک آپ گیری ندارن شما شکایت کنید فقط موظف میشن که خسارت هزینه سرور رو بدن نه از دست رفتن اطلاعات شما رو!
واقعاً جای تعجب داره که جز من هیچ کس بک آپ گیری نکرده:| ما ایرانی ها چرا برای روز مبدای خودمون هزینه نمیکنیم:|
با ماهی 4 هزارتومان شما میوتنستید بک آپ روزانه داشته باشید از یک شرکت معتبر نه از یو گیگ
-
-
July 17th, 2016, 11:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
drvahid
با شکایت کار ب جایی نمی برید! مطمئن باشید! اگر میخواید بفهمید در سایت پلیس فتا تیکت بدید! سایت های میزبانی مسئولیتی برای بک آپ گیری ندارن شما شکایت کنید فقط موظف میشن که خسارت هزینه سرور رو بدن نه از دست رفتن اطلاعات شما رو!
واقعاً جای تعجب داره که جز من هیچ کس بک آپ گیری نکرده:| ما ایرانی ها چرا برای روز مبدای خودمون هزینه نمیکنیم:|
با ماهی 4 هزارتومان شما میوتنستید بک آپ روزانه داشته باشید از یک شرکت معتبر نه از یو گیگ
واقعا !!!!
منم تو این فکرم!
همشون میگن ما بزرگترین سایت فلان بودیم و کلی اطلاعات داشتیم و برنامه فلان داشتیم و الکسای زیر صد داشتیم و....
همه چی داشتند فقط بکاپ نداشتن:/ماهی یکبار هم بکاپ نمیگرفتند خودشون جدا از بکاپه هاستینگ.
طرف یه وبلاگ ساده داره،روزی دوبار بکاپ میگیره.......
-
تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 11:37
- میشه یه توضیح یا یه لینک بدید چطوری باید بکاپ تهیه کنیم؟ منظورم حجم بالای اطلاعاته. مثلا سایت های من توی یوگیگ کلا 800 گیگ حجم داشت. همیشه مشکل داشتم با بکاپ. اگر یه لینگ یا یه هینت بدید اوکیه که بحث عوض نشه. چجوری میشه روی یه سرور دیگه اطلاعات رو بکاپ کرد؟
دیتابیس های ما هر ثانیه کلی تغییرات داشت.
- یه مسله دیگه هم اینه که آیا باید رو یوگیگ موند یا رفت؟ اگه اطلاعات 40 هزارتا سایت رو یه لپ تاپه پس شرکت مشکل داره. ها؟ ولی تا روز جمعه من ازشون به شدت راضی بودم. این تناقضه. ولی اگر بدونم اونا چاره ای واسه آینده دارن پیششون می مونم.
- کسی 800 گیگ اطلاعات داشت؟؟

نوشته اصلی توسط
drvahid
ویرایش توسط imanpost : July 17th, 2016 در ساعت 11:41
-
تعداد تشکر ها از imanpost به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 11:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
morteza_rajabi
اگر یکم در مورد سزار بدونید و اینم بدونید که یوگیگ و سزار در همکاری بسیار بسیار نزدیک هستند از این کلمه استفاده نمیکردید
-