دوستان هاست فروش فقط دارن میگن آره فلان و بیسار اتفاقه افتاده !!
اما یکی فکر ما وبمستر هارو نمیکنهکه من الان چطور باید 2000 فایل موزیک رو تگ بزنم اپلود کنم اونم 2 کیفیت
به شدت عصبی و هزار تا بدبختی دیگه ، 9 ماه زحمت به فنا رفته
یه وبسایت و یه اپلیکیشن که نزدیک 10 میلیون هزینه کردم براش الان 3 روزه راکت و من نمیدونم چیکار کنم !! باید بندازم دور بره
هر اتفاقی ممکنه بیوفته ، اما بنده به UGIG اعتماد کردم سرویسم رو از یک شرکت معتبر دیگه اومدم UGig سرویس گرفتم
اینکه وضیفه بکاپ با خود کاربره یه چیزه واقعا مسخرست و برای رفع مسئولیت چون شرکت های بزرک اطلاعات کاربرانشون مهمه
نمیان هر روز بک آپ بگیرن اما سر هر هفته یک بک اپ میگیرن برای اطمینان اونم در چندین سرور .
الان واقعا هیچ هاست فروشی حق اینو نداره بیاد تو این تاپیک بگه خود کاربر باید بکاپ میگیرفت
این طرز تفکر متاسفانه جوری این فضا رو جلوه میده انگار داری هویج و خیار میکاری ، ریسکه دیگه یا خراب میشن یا میگیرن واست
با این طرز تفکر دیگه آدم نباید هیچ هاست یا سرور مجازی خریداری کنه توی ایران چون همه از زیر بار مسئولیتش میخوان در برن
اینکه آقای ایکس اومده لب تاب بلند کرده و رفته سرور فرمت کرده و............ کار یک آدم یا یک *** عادی نبوده 100% چون ملت به زور بلدن پاور رو روشن کنن
پس این مشکل حتما شخصی بوده با مدیر UGIG و به من مشتری هیچ مربوط نیست مشکل اون شخص ه و من واقعا نیاز دارم مدیرش پاسخگو باشه الان
چون کارد بزنی بم خون ازم نمیاد از شدت عصبانیت