نقل قول نوشته اصلی توسط ldda company نمایش پست ها
خیلی ممنون از شما بابت توضیحات ...
خب با این تفاسیر ، شما به سیستم قوی نیاز نداری . الان لپ تاپ من سی پی یوش از سری اینتل اتم نسل سوم هست اما فوتوشاپ رو راحت اجرا میکنه . این سی پی یو های قوی به درد کاربری شما نمیخوره و فقط یه قولی جیب شما رو خالی میکنه ...

ببینید اگر ادیت فیلم با رزولوشن بالا داشتید ، که هیچ اما با توضیحات شما ، یه سی پی یو اینتل اتم نسل اسکای لیک هم کفایت میکنه . حالا اگر میخواید تا چند سال لپ تاپ خودتون رو ارتقا ندید ، نهایتا سی پی یو Core i3 کافی هست برای شما . الان سیستم کامپیوتر من ، یه سی پی یو Core i3 نسل دوم پردازنده های اینتل هست . الان 4 ساله این سیستم رو دارم . 8 گیگ رم DDR3 هم همراهی میکنه سیستم من رو + 4 گیگ گرافیک GeForce 430 مجزا . الان فیلم های 4K رو بعد از 4 سال راحت ادیت میکنم با این سیستم و با رندر های سه بعدی هم مشکلی نداره .

شما اگر کار گرافیکی هم داری ، نهایتا سری 800 یا 900 خوب هست برات که تا چند سال آینده هم نخوای ارتقا بدی سیستمت رو ...

اما در هر صورت اینا تنها پیشنهاد و تجربه کاربری من هست و تصمیم نهایی با توجه به وضعیت خودتون از هر نظر ( مالی و کاربری و ... ) به خودتون ربط داره و بر عهده شما هست ...
خیلی ممنون
توضیحات کاملی بود
شما خودتون چه مدلی را پیشنهاد میکنید؟
من چند روزه در دیجی کالا جستجو میکنم
تو این انجمن هم دوستان لطف کردن راهنمایی کردن ولی هنوز یه مدل خوب پیدا نکردم

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk