سعی میکنم رو یه الگوریتمی کار کنم تا بشه توسطش مطالب از دست رفته رو از کش گوگل بازیابی کرد و خروجی گرفت.شدنش میشه اما ایمپورت کردنش تو دیتابیس و ریکاوریش وقت زیادی میبره....
سعی میکنم رو یه الگوریتمی کار کنم تا بشه توسطش مطالب از دست رفته رو از کش گوگل بازیابی کرد و خروجی گرفت.شدنش میشه اما ایمپورت کردنش تو دیتابیس و ریکاوریش وقت زیادی میبره....
آره دقیقا اینجا هم همینو گفته
http://webmasters.stackexchange.com/...ith-no-backup#
ادرس ip به سرعت توسط گوگل بن میشه.
یوگیگ از همکارهای خوب ما هست، فعلا هم در تلاش هست که مشکل برطرف کنند که انشا الله هم درست میشه،
کاربرانی هم که واقعا ضرر کردند اگر حرفی هم برای گفتن دارند تو تاپیک؛ آدرس سایت هاشون هم ذکر کنند، مخصوصا کاربرهایی که امروز و دیروز عضو شدند ! چون آدم حس می کنه هدف دیگه ای رو دنبال می کنند.
اما مسئله ای که واقعا خجالت آوره دخالت دیگر همکاران در تاپیک است.این کار درست نیست که به این نحو همکار خود را برای جذب یکی دو مشتری تخریب کنید!
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
حالا بزارید یک راه توپ که من سر گوگل میزنم پابلیک کنم.
استفاده از 100 تا 200 هاست اشتراکی که فری در دنیا زیاد ریخته پولی هم یک هاست 10 مگ هم کفایت میکنه . و در همه اونها که آی پی متفاوت طبیعتا دارند یک فایل کد نویسی کنید که با curl به گوگل وصل بشه و از روی سرور خودتون بطور واسطه اطلاعات رو ذخیره سازی کنید. host 1 ==>1.php , host 2 ==>2.php و... حالا تو سرور rand(1,100).php رو گت کنید و خلاص تایم هم بزارید رو 20 ثانیه.
گوگل بخواد ایرانی رو محدود کنه![]()
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
2/2/92 ، ساعت 5 صبح اس ام اس آلرت Pingdom برام اومد ، بیدار شدم و دیدم 14 تا سرور اختصاصی نیست و نابود شدن... 3000 تا یوزر هاست اشتراکی ، حدود 300 تا وی پی اس...
چه روزایی بود...
واقعا درک میکنم این شرایط یوگیگ رو
به خصوص وقتی با کاربر هاست اشتراکی در ارتباطی!!
ما که تموم شد فعالیتمون!! امیدوارم تکرارشو توی یوگیگ نبینم! واقعا دردناکه 6-7 سال جوونی و عمرتو ببینی ، اعتبارتو ببینی که با چند تا کلیک از بین رفته
کاربران عزیز ، همه انرژی مدیران الان صرف بررسی موضوع و پیدا کردن جایگزین ، پیدا کردن بک آپ ها و ... میشه
باور کنید تماس گرفتن باهاشون هیچ کمکی بهتون نمیکنه... و فقط وقفه ایجاد میکنه در خدمات
دوستانی که فکر کلاه برداری و این چیزا هستن ، 1 لحظه فکر کنن با خودشون ، به نظرتون یوگیگ ، این چندسالی که خدمات میداده سود بیشتری میکرده یا اگه پول شما رو بخوره سود بیشتری میکنه؟
اگه شما 1 سایت داشتید و با یه قشر مردم طرفید ، یوگیگ با هزاران هزار بمستر که هرکدوم به اندازه شما کاربر داشتن طرفه
همونقدر که حق میدم به کاربرانی که اطلاعاتی از دست دادن (که ان شالله نداده باشن و برگرده همه چیز) همونقدر هم در نظر داشته باشید بیشتر از شما ، یوگیگ ضرر کرده...
درک کنید قضیه رو...
من به نوبه خودم هر کمکی که از دستم بر بیاد ، در حد توانم حاظرم در خدمت یوگیگ باشم برای جمع کردن این بحران... حتما باهاشون تماس میگیرم که اگر کمکی از دستم بر میاد ، با توجه به اینکه وقتم خالی هست فعلا ، انجام بدم..
از دوستان یوگیگ هم اگر کسی این پست رو دید حتما با من تماس بگیرید اگر کمکی از دستم بر میاد دریغ نمیکنم.
mohsen at sign keshavarzian doot com
سلام
به نظر من این اتفاق برای هر کسی می تونه بیفته اما اینکه بعدش چه اتفاقی بیفته بستگی به تصمیم شخص داره.
مثلا معمولا شرکت های بزرگ خارجی در صورت ضرر به مشتری های زیاد به همه شون مبلغی رو بابت ضرر و زیان پرداخت میکنن یا مثلا اگه سرویس خیلی ویژه ای دارن که همه مردم دنبالشن چند سال اشتراک رایگان اون سرویس رو بهشون میدن اما خب متاسفانه این دوستمون یوگیگ با این اتفاق ناگهانی که براشون افتاد حتی اگه باز بتونن پاشن و از صفر شروع کنن هرگز نمی تونن اعتباری که قبلا داشتن رو به دست میارن و به نظر من الان بهترین کاری که می تونن بکنن اینه که اگه وضعیت مالیشون بد نیست مبلغی رو به صورت ضرر و زیان به مشتری هایی که بیشترین ضرر رو کردن بدن تا حداقل در آینده توهین و بدگویی کمتری پشت سرشون باشه.همچنین به نظر من هرگز نباید برای شروع دوباره از دامنه و برند جدیدی استفاده کنن چون اون موقع حتی اگه 1 ریال هم پول کسی رو نخورده باشن اما اگه کسی بفهمه که این برند جدید همون یوگیگ قدیمی هستش فقط سر این شروع مخفیانه کلی اهانت و تهمت و... به ایشون میزنن به همین دلیل بهترین کار اینه که با فکر و برنامه ریزی درست یه جوری سیاستشون رو پیش ببرن که با همین دامنه یوگیگ بتونن دوباره ادامه بدن.
به هر حال من تمام پست ها رو جز به جز خوندم و از طرفی دلم برای این بیچاره هایی که زحمت چندین و چند ساله شون رفته رو هوا می سوزه از طرفی وضعیت مدیریت یوگیگ خیلی به نظرم ترسناکه و حتی دوست ندارم یه لحظه خودم رو جاشون تصور کنم (البته می دونم بنده هرگز به موفقیت یوگیگ نخواهم رسید اما منظورم اینه که اگه جای مدیریت خود یوگیگ در این لحظه بودم).
از طرفی هم بنده هم مشتری ها و هم خود مدیریت یوگیگ رو مقصر می دونم مشتری ها از این لحاظ که اطلاعات چند میلیونیشون براشون انقدر ارزش نداشته که در چند سرور مجزا (حالا صرفا نیاز نیست واقعا سرور باشه می تونه فضای ابری رایگان باشه و...) ازش بکاپ بگیرن باور کنید من این چند سایت حقیرانه داخل امضاء خودم رو روزانه در یه هاست دانلود آلمان بکاپ خودکار میگیرم و بعدش هم هفتگی (یا بعضی اوقات دو هفته یه بار) بکاپ ها رو با استفاده از سرویس multcloud.com به فضای ابریم در گوگل درایو و دراپ باکس منتقل میکنم.در صورتی که این سایت های من شاید حتی 10 هزار تومان هم نیارزن.
مدیریت یوگیگ هم از این لحاظ مقصر می دونم چون صرفا به یه رمز حساب در ویندوز لپ تاپشون اکتفا کردن متاسفانه اکثر مدیران سرور ها از نرم افزار های مدیریت سرور مثل RemoteDesktop Manager که هم برای سرور های ویندوز و هم برای سرور های لینوکس به کار میره استفاده میکنن و متاسفانه این نرم افزار به صورت پیش فرض رمز ها رو حفظ میکنه و با یه بار وارد کردن رمز سرور از اون به بعد با یه دابل کلیک ساده به سرور متصل میشید!! در صورتی که به نظر من بهتره مدیران چنین سرور هایی راحتی خودشون رو فراموش کنن و هر بار رمز رو دستی بزنن یا حتی بهتره که دسترسی به سرورشون رو فقط به آی پی Static اینترنت خودشون محدود کنن.ظاهرا این یوگیگ عزیز هم شرکت بودن پس اصولا برای یه شرکت خرید چند تا آی پی Static از ISP های ایرانی نباید کار خیلی سختی باشه در صورتی که افراد حقیقی هم می تونن براحتی آی پی ثابت خریداری کنن.بعدش به قول دوستمون viasky عزیز ایشون باید رمز ها رو در فضا های ابری مثل برنامه های مدیریت رمز عبور تحت وب (البته اون مطمئن هاش) یا نرم افزار های OpenSource این زمینه مثل KeePass ذخیره میکردن و برای هر سرور هم رمزی بالای 50 کاراکتر رندوم در این نرم افزار ها ذخیره میکردن که عملا حتی نشه با حمله BruteForce هم فهمیدش
در کل اتفاقیه که افتاده و کاریش نمیشه کرد من برای هر دو عزیزان مشتری و مدیران یوگیگ احساس همدردی میکنم اما برای اون شخص بی شعوری که این کار کثیف رو انجام داده واقعا متاسفام و امیدوارم خدا یه جایی بزنه تو کاسه اش.
اون دوستی هم که گفتن خدا جواب مال مردم خوری رو میده درست خدا هیچ کاری رو بدون جواب نمیذاره اما جواب مال مردم خوری بقیه رو اشخاصی مثل این شخص سر و پا تقصیر باید بدن؟؟؟ خدا اصلا نیازی به این اشخاص در زمین نداره خدا اگه بخواد جزا بده برای خودش روش های خودش رو داره که طرف یه جوری می خوره زمین خودش هم نمی فهمم که چطوری خورده زمین و این وسط هیچ بنده دیگه ای هم مقصر نمیشه ایشون کارشون واقعا خیلی خیلی زشت و غیر انسانی بوده که احتمالا الان بعضی ملت بی سواد ما تازه میان ازش دفاع میکنن و میگن باید از هوشش هم استفاده کنیم چون هک کردن بلدهمثل اونی که تو ماه عسل آورده بودن :|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)