-
July 16th, 2016, 22:40
نحوه باز شدن لینک در تب جدید
اساتید محترم سوال داشتم.برای اینکه لینک خاصی تو سایت تو تب جدید باز بشه باید چیکار کنم؟حالا این لینک میتونه هر چیزی باشه مثلا لینک یکی از برگه های خود سایت باشه یا لینک یه محصول باشه که با ووکامرس ساختم یا لینک دکمه خرید باشه یا اصلا لینک یه سایت دیگه باشه که تو سایت خودم گذاشتم.منظورم اینه که از قابلیت های خود وردپرس برای این کار استفاده نکنم.می خوام از قسمت ویرایشگر درستش کنم ولی مشکل اینجاست که فایل های ویرایشگر php هست و اصلا آدرس لینک که فرضا این باشه mysite.com/myproduct توی فایل های php نیست چکارکنم؟پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
-
-
July 16th, 2016 22:40
# ADS
-
July 16th, 2016, 22:49
عضو دائم
پاسخ : نحوه باز شدن لینک در تب جدید
سلام، attribute برای لینک ها که در تب حدید مرورگر باز بشوند نداریم، باید از جاوا اسکریپت کمک بگیرید که کاربر کلیک کرد،یک crtl هم اضافه شود و .. در کل پیشنهاد نمیکنم.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 23:03

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام، attribute برای لینک ها که در تب حدید مرورگر باز بشوند نداریم، باید از جاوا اسکریپت کمک بگیرید که کاربر کلیک کرد،یک crtl هم اضافه شود و .. در کل پیشنهاد نمیکنم.
ممنونم از جوابتون من یه سایت آزمایشی ساختم به این آدرس yari.see5.ir دارم باهاش وردپرسو یاد میگیرم یه محصول با ووکامرس ساختم به اسم salam بخوام روش کلیک کنم صفحه جدید باز شه باید چکار کنم؟راهی نیست؟کدنویسی اصلا بلد نیستم
-
-
July 16th, 2016, 23:29
عضو دائم
سلام
اینکه کاری نداره
به لینک ها تارگت برابر با بلنک بدید
به این شکل
کد PHP:
<a href="#" target="_blank">EsmLink</a>
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 23:53

نوشته اصلی توسط
vahab00
سلام
اینکه کاری نداره
به لینک ها تارگت برابر با بلنک بدید
به این شکل
کد PHP:
<a href="#" target="_blank">EsmLink</a>
آقا دستت درد نکنه یه مقدار بیشتر توضیح میدید این کدرو تو کدوم فایل php وارد کنم؟جای # و Esmlink آدرس لینک رو وارد کنم؟منظورتون از Esmlink چیه؟باتشکر
-
-
July 16th, 2016, 23:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alirad
آقا دستت درد نکنه یه مقدار بیشتر توضیح میدید این کدرو تو کدوم فایل php وارد کنم؟جای # و Esmlink آدرس لینک رو وارد کنم؟منظورتون از Esmlink چیه؟باتشکر
استاد هر جا که قراره لینک در تب جدید باز بشه این رو تعریف کنید target="_blank"
در مثال بالا باید به جای # آدرس لینک رو قرار بدید و به جای اسم لینک هم اسم لینکتون قرار بدید
شما کد من رو تو ی فایل html بذار و بعد تو مرورگر باز کن متوجه میشی
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 00:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alirad
ممنونم از جوابتون من یه سایت آزمایشی ساختم به این آدرس yari.see5.ir دارم باهاش وردپرسو یاد میگیرم یه محصول با ووکامرس ساختم به اسم salam بخوام روش کلیک کنم صفحه جدید باز شه باید چکار کنم؟راهی نیست؟کدنویسی اصلا بلد نیستم
باید قالب ادیت شود اما چون گفتید کد نویسی بلد نیستید دنبال پلاگین گشتم، یک پلاگین بود که فقط لینک های غیر آدرس سایت را target blank میکرد، واستون ادیت کردم الان باید همه لینک ها را blank کند.
http://s7.picofile.com/file/82600038...chive.zip.html
https://wordpress.org/plugins/open-e...-a-new-window/
-
-
July 17th, 2016, 21:48

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
آقا خیلی محبت کردید فقط من پلاگینو نصب کردم 2 تا فیلد داره انگلیسیم بد نیست ولی نفهمیدم باید چکار کنم.داخل فیلد اول لینک هایی که میخوام blank شه بنویسم؟چند تا لینک بخوام بنویسم چی؟بینشون علامت بذارم؟فیلد دومی چیه؟واسه لینک هایی هست که نمیخوام blank شه؟ اون 3 تا نوشته پایین چیه؟سردرنیاوردم شرمنده یه توضیح میدید؟
The matches are prioritized in the following order:
- Ignored, matching URLs
- Forced, matching URLs
- http:// or https://
-
-
July 18th, 2016, 21:44
بزرگواران یه نفر منو راهنمایی کنه دیگه کارم گیر این سواله جسارتا روش هایی که تا الان گفته شده تو هر کدوم یه مشکلی هست که جواب نمیده
ویرایش توسط alirad : July 18th, 2016 در ساعت 21:46
-
-
July 18th, 2016, 21:57
عضو دائم
-