نقل قول نوشته اصلی توسط AmirShirazi نمایش پست ها
ممنون از شما. البته ، دقیقا همینطور هست که شما فرمودید. جز با تمرین کردن آموزه ها و قرار گرفتن در چالش و اراده قوی در یافتن راه حل ، نمیشه چیزی یادگرفت و رمز موفقیت در این رسته هم همین فرمایش جنابعالی بود.

FileZilla Server را نصب و Config کردم ، خیلی ساده بود و به همه کاربرانی که هدف انتقال فایل از سرور ویندوزی ، را دارند پیشنهاد می کنم به جای راه اندازی FTP پیشفرض سرور ویندوزی ، از FileZilla نسخه سرور استفاده کنند. متاسفانه نسخه سرور این نرم افزار عالی فقط بزای ویندوز تولید شده و ای کاش برای سایر OS سرورها هم وجود داشت.

نظریه شما منطقی هست و کار کردن بدون کنترل پنل بر روی سرور ویندوز ممکنه که پیچیده تر باشه ، ولی باعث کسب مهارت Administration میشه. ممنون که این اطمینان را بهم دادید.
در مورد میل سرور و وب میل به اطلاعات بیشتری نیاز دارم اما در حوزه DNS شروع به یادگیری کردم و به صورت تئوری مطلب را درک کردم ، اما ایشالا باید به صورت تمرینی توی پنل آیرنیک NameServer ها را که Edit کنم و یک A Record اضافه کنم و تنظیمات به بهترین شکل اعمال بشه.

ممنون و متشکر از دوستانی که Feedback دادن به پرسش های من
برقرار باشید
در مورد میل سرور پیشنهاد میکنم MailEnable نسخه رایگان رو امتحان کنی. کانفیگ ساده و در عین حال حرفه ای داره و نسخه کاملیه.
هر پرسش دیگه ای هم بود من هم اینجا هم پیام خصوصی در خدمتم.
اینجا بهتره چون بقیه دوستان هم بعدا میتونن مطالعه کنن.