سلام , امیرحسین ۲۸ کارشناس نرم افزار از شیراز هستم.
همین الان به این انجمن پیوستم و با توجه به مطالب مفیدی که در اینجا می بینیم ، مطمعن هستم وقت زیادی را در اینجا سپری خواهم کرد. مطالب بسیار تخصصی و ارزشمند هست. آفرین
دوستان تخصص من بیشتر در زمینه مدیریت پروژه ، توسعه نرم افزارهای دات نت و آی او اس است. البته تخصص که نه و بهتره بگم آشنایی من با بیشتر با مباحث مذکور است.
وقتی مباحث شبکه و سرور مطرح میشه ، سعی می کنم از اساتید و متخصصین مربوطه کمک بگیرم.
یه مشکلی داشتم ، لطفا راهنمایی کنید.
دو سه ماه پیش به دنبال تنوع طلبی از خریداری هاست اشتراکی امتناع کردم و یک VPS با سیستم عامل ویندوز سرور ۲۰۱۲ از دیتاسنتر Hertzen خریدم و تصمیم دارم تبدیلش کنم به وب سرور شخصی خودم.
الان حدود ۱۵ گیگ فایل روش دارم

که می خوام روی لپ تاپ ام دانلودشون کنم. (عملیات استخراج)
۱) می خوام با FileZilla دانلودشون کنم ! کدوم ورژن نصب کنم ؟ کلاینت یا سرور ؟ HostName و PortNumber و PublicKey و PrivateKey و ... را کجای دلم بزارم ؟
۲) آیا از طریق ServerManager و یا پاورشل FTP را از زیرگروه IIS نیز باید فعال کنم ؟ چون درحال حاضر فعال نیست و فقط IIS نصب شده !
۳) آیا پیشنهاد می کنید کنترل پنل نصب کنم ؟ ( VPS شخصی است و نمی خوام به کسی هاست بفروشم ولی خودم سه تا وب سایت آنلاین خواهم کرد. )
۴) از اونجایی که بیشتر با دنیای مهندسی نرم افزار آشنایی دارم ، از پیشنهادات سازنده شما مهندسین شبکه و ادمین های عزیز استقبال میکنم. کار من راه بیوفته ، کار یه ملت را راه انداختی !
۵) یه مختصر در مورد DNS هم برام بگید ! چطور سه تا دامنه مجزا برای سه تا وب سایت مجزا داشته باشیم. اون فایل معروف در System32 ویرایش بشه حله؟
مرسی