دوستان گل ( farhad و data20 ) خیلی ممنون از پاسخ و Feedback

حالا ببینید چه کار کردم ! بعد از کلی جستجو و خوندن Tutorial های گوناگون به این نتیجه رسیدم که راه اندازی تنظیمات FTP Server پیشفرض ویندوز سرور ۲۰۱۲ و ساختن User و تنظیم Permission ها خیلی کار مشکلی هست (حداقل برای یکی مثل من)

FileZilla Server را روی Server2012 VPS نصب کردم ، یک Group و در درون آن یک User ساختم. پسورد و Permission ست کردم. روی لپ تاپ هم نسخه Client نرم افزار FileZilla برای macOS X را نصب کردم و باورم نمیشد به همین سادگی یک FTPServer راه اندازی شد. چقدر این FileZilla خوبه. اوایل کار سرعت انتقال پایین بود که با اعمال تنظیماتی که از گوگل سرچ کردم تا 500KiB سرعت داشتم. توی یه شب تا صبح ۵ گیگ Transfer کردم و خیلی خوب بود. البته فکر می کنم راه حل امنی نبود و در جاها و موقعیت های حساس قابل هک شدن باشه ، چرا که اینطور که من اطلاع دارم هیچگونه Encryption انجام نمیشه. به هر حال خدا خیر تیم توسعه FileZilla بده.

فرهاد جان من سه تا وب سایت طراحی کردم ( توی ویژوال استودیو ) که همگی بر اساس .NETFramework 4.5 هست و به وب سرور IIS نیاز دارند. چون پروژه های کوچیک و شخصی خودم هست موندم کنترل پنل نصب کنم یا نه ؟ بدون کنترل پنل ، IIS بیارم بالا و سه تا AppPool تعریف کنم.

مثلا یکشون سیستم ارتباط با مشتری CRM شرکت نوپای خودمه و آماتور هست و بازدید کننده زیادی نخواهد داشت.

بچه ها آموزش DNS خوب برای ویندوز سرور ۲۰۱۲ سراغ داشتید لینگ معرفی کنید.