اگر به صورتی که دوستان گفتند جواب نداد، override کنید. به صورت زیر:کد:.page_item.page-item-53 a {color: #ff0000 !important;}
اگر به صورتی که دوستان گفتند جواب نداد، override کنید. به صورت زیر:کد:.page_item.page-item-53 a {color: #ff0000 !important;}
ویرایش توسط Reza G : July 13th, 2016 در ساعت 16:27
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
آقا رضا دمت گرم خیلی مردی درست شد فقط همین حرکت واسه سایز فونت هم میگی؟یعنی سایز یه دونه منو عوض شه سایز منوهای دیگه عوض نشه مثلا سایز همون item53 عوض شه ممنون پیشاپیش
- - - Updated - - -
داداشم دمت گرم اینم جواب داد خیلی ممنون چقدر سایت خوبیه اینجا خیلی سریع به ماها که چیزی سردر نمیاریم جواب میدید بازم ممنون داداش
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
ببخشید متوجه منظورتون نشدم می خوام مثل کدی که واسه تغییر رنگ منوها دادید واسه تغییر اندازه فونت منوها هم یه کد محبت کنید بدید فقط میخوام سایزو عوض کردم همشون یه سایز نشه یعنی واسه هر منو یه سایز جداگانه تعریف کنم اگه سایتمو ببینید مثلا 2 تا منو دارم یکی دفتر یکی کتاب مثلا سایز فونت دفتر 15 بشه سایز فونت کتاب 30 بشه serat.see5.ir آدرس سایتمه ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)