-
July 13th, 2016, 11:53
عضو جدید
پاسخ : مشکل نمایش ندادن نماد
سلام
می شه این کار رو انجام داد، لوگو اینماد رو عکس می زارید ولی برای اینکه روش کلیک می شه اینماد باز بشه، با با کمترین دردسر امکان پذیره، اصلا نیاز به برنامه نویسی هم نیست و تماما html ساده و کمی javascript هست، من تو سایت تلوبال www.telobal.com این مورد رو انجام دادم، اصلا هم نیاز ندارم هزینه بگیرم. دعام کنید این آخر هفته بشینم بنویسم (خیلی هم ساده هست، وقت نمی کنم بنویسم)
یا علی
شماره مجازی به همراه مرکز تماس (سانترال - محیط کامل مدیریت تماسهای ورودی) تحت وب از 70 کشور و 3000 شهر دنیا، با امکان تماس گرفتن با شماره تهیه شده
www.Telobal.com
-
تعداد تشکر ها از Alireza_H به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2016 11:53
# ADS
-
July 13th, 2016, 12:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Alireza_H
سلام
می شه این کار رو انجام داد، لوگو اینماد رو عکس می زارید ولی برای اینکه روش کلیک می شه اینماد باز بشه، با با کمترین دردسر امکان پذیره، اصلا نیاز به برنامه نویسی هم نیست و تماما html ساده و کمی javascript هست، من تو سایت تلوبال
www.telobal.com این مورد رو انجام دادم، اصلا هم نیاز ندارم هزینه بگیرم. دعام کنید این آخر هفته بشینم بنویسم (خیلی هم ساده هست، وقت نمی کنم بنویسم)
یا علی
کد نویسیش 1 مین زمان نمی بره و فقط یک خط کد ریدایرکت می نویسی و تمام.
-
تعداد تشکر ها از ipsat به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2016, 12:46
-
-
July 13th, 2016, 13:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
haniweb.co
فکر کنم شما از دسته آدم هایی هستید که کلا دنبال خدمات رایگان میباشد

)
صدبار عرض کردم که با curl انجام میشه و دوستانی که حتی نمیدون curl چیه لطفا نظر های مهندسی ندهند .
هر کس و برنامه نویسی برای خدمات و وقت خودش ارزش قائل هست و با توجه به وقت و زمانی که گذاشته قیمتی را ارائه میدهد و همیشه آن هایی که برای سیستم خود ارزش قائل هستند از این خدمات استفاده میکنند.
به هر حال موفق باشید !
اشکالی نداره و هر جور دوست دارید فکر کنید.
عملکرد شما مثل لقمه دور سر چرخوندن هستش و دوره curl برای نماد دیگه به سر اومده.
-
-
July 13th, 2016, 16:19
عضو دائم
-
-
July 13th, 2016, 23:38
عضو جدید
ویرایش توسط Alireza_H : July 13th, 2016 در ساعت 23:39
شماره مجازی به همراه مرکز تماس (سانترال - محیط کامل مدیریت تماسهای ورودی) تحت وب از 70 کشور و 3000 شهر دنیا، با امکان تماس گرفتن با شماره تهیه شده
www.Telobal.com
-