نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: درخواست سرور مجازی با امتیازات ویژه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,237
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    185 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی با امتیازات ویژه

نقل قول نوشته اصلی توسط Hostpolis نمایش پست ها
    نه تنها در اینجا بلکه linode و دیجیتال اوشن هم این سرویس رو ارائه نمیدن.

دلیل هم این هست که همه شرکت های ارائه دهنده خدمات میزبانی در سطح بین المللی یا بصورت عمده خرید سخت افزار انجام میدن یا از جایی اجاره میکنن. شرکت های بزرگ قرارداد LTS دارن که نسل شش هنوز من ندیدم تو این قراردادها بیاد. شرکت های کوچک هم چون این سخت افزار ها فعلا گرون هست براشون نمیصرفه اجاره کنن.

حالا برسیم به مصرف شما، پردازنده و رم برای مشتری صرفا به لحاظ پردازش مهم هست. یعنی هرتز چه در نسل یکم چه در نسل ششم تعریف هرتز داره. برای دیتاسنتر اهمیت این قضیه بیشتره چون مصرف برق ۱۰۰۰۰ تا پردازنده ۱۰ وات بیاد پایین کلی هزینه برق سالانش کاهش پیدا میکنه. علت اینکه شما این نوع پردازنده و رم رو درخواست کردید چی هست دقیقا؟ اگه صرفا مد هست بهتره از rackspace سرویس بگیرید و خوب شاید تا ۱۰۰۰ دلار هم ازتون بگیرن.

اگر نیاز خاصی دارید بهتره با یک آرکیتکت سیستم صحبت کنید تا براتون محاسبه کنه چی لازم دارید و بعد دنبال آفر بگردید.

در نهایت سرویس اس اس دی با رید ۱۰ ما ارایه میدیم. میتونید مستقیم تماس بگیرید.

این مورد رو در پیام های عمومی هم زیاد دوستان سوال کردن . پس همینجا پاسخ رو میدم تا بهتر شفاف سازی بشه این مورد ...
    ببینید ، اینکه من روی همچین سیستمی با چنین مشخصاتی دارم پافشاری میکنم ، دلایل خاص خودش رو داره . همه چیز رو هم نمیتونم بگم و نیازی هم نیست که بگم ( فکر کنم حق با مشتری باشه در بیشتر اوقات ) . متاسفانه یا خوشبختانه ، حس کنجکاوی جمع کثیری از دوستان هم شعله ور شده طی زدن این تاپیک ...

حالا سوء تفاهم نشه ، همه شما ها هم استاد هستید ، اما اینکه مثلا میگم پردازنده نسل ششم یا رم LPDDR4 با کلاک 2100 مگاهرتز ، هم دلایل خودم رو دارم براشون و هم دلایل فنی . مثلا نسل ششم پردازنده های اینتل ، کلا لیتوگرافی و معماریشون از این رو به اون رو شده . لیتوگرافی 14 نانومتری بر پایه معماری FinFETT . چند وقت دیگه نسل هفتم معرفی میشه ...

در کل میدونم که دوستان هم از روی دلسوزی پیام میدن و میگن منصرف بشم اما هدفی که از تهیه این سرویس دارم ، یه چیز بلند مدت هست . منم دلایل خودم رو برای این کار دارم وگرنه نیازی ندارم صرفا برای قشنگی بیام بگم چنین آفری رو ارائه بدید به من که مثلا دو روز برم با این سرور حال کنم یا پز بدم باهاش ... :D خخخخخخخ
    نه به طور حتم اینطور نیست و منم دلایل و اهداف خودم رو برای تهیه یه همچین سروری دارم ...

فعلا منتظرم ببینم آفر های بیشتر میرسن یا نه . اگر از دوستان هم کسانی هستن که بتونن از دیتاسنتر سفارشی اوکی کنن ، پیام بدن ، بررسی بشه ...

ضمنا یه مورد مهم : دوستان پردازنده های زنون بیشتر مد نظر هست تا سری و خانواده کور ها . مورد بعدی هم اینکه تا الان هر چی پردازنده زنون معرفی کردن دوستان و آفر دادن براشون ، همگی از نسل چهارم پردازنده های اینتل یعنی هاسول بودن . بابا نسل چهارم منسوخ شده . فقط نسل ششم که Skylake هست آفر بدید . همچنان منتظر آفر های بیشتر ، ممنون ...
    ویرایش توسط ldda company : July 13th, 2016 در ساعت 02:58

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)