-
February 27th, 2016, 15:14
عضو انجمن
پاسخ : سوال مهم در مورد خرید مستقیم از شرکت apple
با سلام
خيلي از دوستان نظرات كاملا بي ربطي دادن خدارو شكر
كي ميگه گوشي اپل سيم كارت نميخوره؟!! و فقط چيني هاش ميخوره!!!
قسمت دوم تمام گوشي هاي اپل چين ساخته ميشه حتي اونايي كه تو امريكا هست چون دستمزد تو چين ارزونتره
سوم هيچ فرقي بين گوشي هاش نيست چون تكنولوژي توليد اين گوشي رو فقط اپل داره
عزيز شما اگه بخواب از سايتش بخري بايد كد پستيت با مشخصات با پيپل كه استفاده ميكني همه و همه و همه مال يك امريكايي باشه و الا الكي تلاش نكن
ما خيلي سعي كرديم اينكارو بكنيم با روش هاي مختلف اما جواب نميده فقط مال امريكايي هاست
انواع گوشي هاي تو ايران و امريكارو چك كرديم همه عين هم هستند
از همينجا بخر بهتره تهش فقط لوازمشً رو كش ميرن از توش كه اونم مشخصه توش چيه
تا جايي كه ما حساب كتاب كرديم قيمت تو ايران خيلي بهتر از خريد مستقيم هست اينجا گوشي را تست ميكنيد مي رويد اما اونجا بخريد خراب باشه كاري ازت بر نمياد
هرگز گوشي هاي لاك شده را نخريد بايد انلاك يا همان فول را بخريد كه در تمام دنيا كار خواهد كرد
اما اگر حتما ميخواي امريكا بخوي يك دوستي كه داري تو امريكا هست بايد برات بخره اونم يا انلاين يا از استورش بعد بده يكي كه داره مياد ايران با خودش بياره بعد باز ميكني ميبيني هيچ فرقي بينشون نيست اصلا دليل هم نداره باشه :|
اين حرفاي توي بازارم كه ميگه مال امريكاست مال چين همش چرند پرنده كلا خط توليد اپل محدوده اين تكنولوژي تو خونه هركي پيدا نميشه
اگر از من ميپرسي بورو يه مغازه يا از تاج موبايل بخر خيالت راحت مشكلي هم نيست هيچ هيچ هيچ هيچ فرقي بين گوشي هاشون نيست
موفق و پيروز باشي
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
تعداد تشکر ها از soheil869 به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2016 15:14
# ADS
-
February 28th, 2016, 12:30
عضو جدید
با سلام
بله دوستان درست میگن کلا آیفون که شما تو بازار میخری بر اساس سفارش کشورهای مختلف هست تنها فرقشون اکثرن سفارش سازی یه سری نرم افزار است مطمن باشید شرکتی با این قدرت اجازه نمیده اسمش خراب بشه اونم بیشتر بخاطر نرم افزارهای نظیر فیس تایم و غیره است لوازمات هم شما حساب کنید از دوباره اصلشو همینجا بخرید ارزونتر پاتون میوفته
موفق باشید
ویرایش توسط mehrdad2 : February 28th, 2016 در ساعت 12:32
-
تعداد تشکر ها ازmehrdad2 به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2016, 12:59

نوشته اصلی توسط
alireza_gh
سلام دوستان
من حساب کردم دیدم خرید مستقیم از سایت apple.com از هر لحاظ (قیمت و جنس اصل) بصرفه هست اما موقع خرید و از ادم کدپستی میگیرن برای ارسال اما وقتی من کد پستی وارد میکنم میگه کدپستی معتبر وارد کنین..یعنی با ایران مشکل دارن؟ کسانی که اطلاعات "دقیق" دارن پیام بدن لطفا تا آگاه بشم
متشکرم
به صورت متسقیم شما نمیتونید از اپل خریداری کنید
و اینکه منظور از کد پستی کد پستی امریکا هستش و از طرفی باید پرداخت با استفاده از پی پال یا دیگر سیستم ها استفاده کنید که همه ایران رو تحریم کردند
شما با قیمت روز دلار حساب کردید؟ بهتره از فروشگاه های ایران خرید کنید/ اگر هم بخواهید از واسط ها استفاده کنید هزیه پست زیادی رو باید پرداخت کنید
و اینکه احیانا شما قیمت گوشی های لاک رو مد نظر قرار دادید یا انلاک؟
ویرایش توسط bigm : February 28th, 2016 در ساعت 13:02
-
تعداد تشکر ها از bigm به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 12:53
تنهاسايتي كه ميتونم براي فروش گيفت كارت هاي ايتونزوبقيه گيفت هابهتون پيشنهادكنم كه خيلي معتبره وواقعامن خودم رازي بودم http://www.Egiftcard.ir بود كه يكي ازبهترين سايت فروش گيفت كارت درايران
-
تعداد تشکر ها از imansalmani به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 13:13
عضو انجمن
درود. دوستان متاسفانه بعضا اطلاعات درستي ارايه نميكنن. واسه خريد شما بايد مدل گوشي رو چك كنين. يه چيزي مثل a1234 هست. اون كد رو با گوشي هايي كه داخل ايران فروخته ميشه تطابق بدين و يا سيستم شبكه رو از تو مشخصات با سيستم اپراتور هاي اينجا تطبيق بدين واسه كار كردن. در مورد سوالتون هم بايد بگم كه بله متاسفانه اپل با ايران مشكل داره. ميتونين اگر از سايت هاي خارجي ميخوايين خريد كنين از امازون سفارش بدين يا اگر فقط از اپل ميخوايين بخرين بايد يك كسي از خارج از ايران براتون دريافت و ارسال كنه. در ضمن هزينه گمرك هم اصلا نداره. گمرك واسه تك محصول پولي نميگيره و فقط از وارد كننده ها كه عمده ميارن و ميفروشن گمركي ميگيره. موفق باشيد
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 13:24
مدیر ارشد
اپل ارسال به ایران ندارد. حتی اگر روزی ارسال به ایران داشته باشد بازهم برای افراد ساکن ایران خرید مستقیم از استور این کمپانی منطقی نمی باشد. زیرا علاوه بر آنکه با احتساب هزینه های گمرک ایران ، مبلغ کل دستگاه بیش از مبلغ آن در بازار ایران خواهد بود. پس از ارسال از طیق پست های بین المللی مانند dhl و یا tnt و ....زمان زیادی نیز باید صرف ترخیص گوشی و مراحل اداری و ..... فرمائید(برای گوشی نو و پلمپ با جعبه)
دوستان در پستهای قبل چند فروشگاه معرفی نمودند. بنده یک مورد دیگر نیز معرفی می کنم که این نظر شخصی من است . می توانید با خیال راحت از دیجی کالا استفاده فرمائید.
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 13:30
فکر کنم هزینه ارسال و گمرکی بیشتر از گوشی در بیاد من یه بار یه هدست از استرالیا برام فرستادن نزدیک 500 تومن پوله دی اچ الش شد
-
تعداد تشکر ها از saeidtp به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 14:30
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازakbari به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2016, 15:36
استارتر عزیز
فقط اطلاعاتی که دوستمون
OmidX
دادن درست هست. شما وقتی دارین از اپل خرید می کنید بر مبنای کشوری که سایت اپل رو باز کردید اپراتور های اون کشور میاد و هم می تونین آنلاک بخرید ( که تمامی سیم کارت های تمام کشور ها ) پشتیبانی می کنه هم لاک !
قبلا ها که با اپل صحبت کردم اصلا به ایران محصولی ارسال نمی کنند .
اما اگر بخواهید یکی نمایندگی های دبی اپل مدیریتش با یک ایرانی هست می تونید باهاشون صحبت کنید و براتون ارسال کنند .
اما مقرون به صرفه نیست چون هزینه گمرک + حمل می خوره و گرون تر از موجود توی ایران میشه
* تمام این فرض بر مبنای این هست که اصلا سالم به دستتون برسه !
-
تعداد تشکر ها از mersad-mr به دلیل پست مفید