سلام دوست عزیز shatech
واقعانمیدونم در جواب چی بهتون بگم / اگه این موضوع براتون تازگی داره توی همین انجمن عدد 1000 یا کلمه هزار رو سرچ کنید به نتایج زیادی میرسید.اگه دوست داشتید مطالب بیشتری هم در این ضمینه پیدا کنید از طریق گوگل هم یه سرچ کنید
متاسفانه حظور ذهن ندارم کدوم سایت بود یه مقاله در مورد این نوع هاستها بود که حتی برای این مدل هاستها یک نام هم وجود داشت که توضیح داد بود بعد از اینکه نرم افزارهای مث wampserver یا XAMPP وارد دنیای نت شدن این نوع خدمات هاست کنار گذاشته شد (البته مطمئنا شما که مدرستون خیلی وقت پیش تعطیل شده این چیزا رو میدونید)
ترافیک نامحدود هم اون اولا که تازه هاست ایرانی امده بودن یه چیز عجیب غریب بود الان شاید 70 درصد هاستینگها پهنای باند نامحدود میدن اگه هم بنده ذکر کردم که ساب دامین پارک دامین ترافیک و... نامحدود فقط خواستم مطلبم کامل باشه / هرچند این مواردی هم که گفتم و درخواست کردم یه چیز معمول هست اگه میومدم میگفتم انقد سپیو و رم میخوام میتونستید ازم انتقاد کنید.
بعد شما که خیلی وقته توی این کار هستید باید بدونید که سه ماه تابستون بهترین زمان برای فروش همچین هاست های هست خیلی از همین محصلین تابستونا میان یه سایتی همینجوری برا تفریح راه میندازن یا تمرین برنامه ویسی میکنن و...... حتی غیر از تابستون و توی بقیه فصلها خیلی از دانشجوها دنبال هاست ارزون برای انجام پروژه دانشگاهشون هستن . در مورد ترافیک هم بنده نوشتم هاست رو برا تست اسکریپت احتیاج دارم که اصلا ترافیکی مصرف نمیشه فوقش اینه روزی یه ساعت بیام چند خط کد کمو زیاد کنم از اسکریپت / شما از صبح تا شب هم بشینی یه صفحه html که چند خط کد توش هست رو هی رفرش کنی کلا 20 مگابایت هم نمیسوزونی دوست عزیز / و یه مورد دیگه اینکه همچین افرهای اصولا باید بنویسن ترافیک نامحدود چون کسی که این کاره هست میدونه همچین سایتهای که تازه تاسیس هستن یا برای تست و... هستن ترافیک زیادی مصرف نمیکنن پس اگر فروشنده ای دیدی که برای همچین افرهای ترافیک نامحدود داد کارشو دیوانگی فرض نکن بدون فروشنده باهوشیه.اد دمین هم که گفتم نمحدود بنده فقط دوتا دامنه روی هاست استفاده میکنم اون یکی دامنه هم برا وقتیه که کارم با اسکریپت تموم شد و بخوام لایسنس اسکریپتو تست کنم. پس خودتو ناراحت نکن دوست عزیز
از دوستانی هم که وقت گذاشتن افر دادن تشکر میکنم.هاست هم از همین دوستمون که افر پیشنهاد دادن توی یکی دو روز اینده خریداری میکنم
بازم تشکر.موفق باشید