-
July 11th, 2016, 21:21
پاسخ : درخواست ایجاد فروشگاه + هاست و سرور از شما ( فوری )
درود دوستان ...
همچنان آماده دریافت پیشنهادات و آفر های مختلف از دوستانی که میتونن انجام بدن این پروژه رو ...
توضیحات رو دادم توی صفحه اول و پست های قبلی ( پست های قبلی من رو در این تاپیک مطالعه کنید برای اطلاعات بیشتر ) ...
هنوز دارم آفر میگیرم برای انتخاب کردن بهترین سرویس دهنده و همچنین اینکه بهترین گروه یا شرکتی که بتونن با قیمت مناسب امکاناتی که میخوام رو فراهم کنن ...
-
-
July 11th, 2016 21:21
# ADS
-
July 11th, 2016, 22:00

نوشته اصلی توسط
ldda company
به نام خداوند بخشنده مهربان
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
دوستان به صورت تقریبا فوری نیاز دارم که فروشگاهی رو ایجاد کنیم ...
فروشگاه قرار هست بین المللی فعالیت کنه بعد از مدتی ، پلتفرم هم
فروشگاه ساز اپن کارت مد نظر هست ...
از دوستانی که قادر به انجامش هستن و خدمات هاست هم انجام میدن خواهشمندیم اطلاع رسانی کنن . گواهی SSL هم نیاز هست . امکان ارتقای سرور و یا هاست هم وجود داشته باشه در طول مدت زمان ...
اون دوستانی که میتونن این کار رو انجام بدن ، درخواست قالب و ماژول هم از خودشون میکنم . ( قالب به این صورت که لینک از راست چین میدم ، شما خریداری کنید و نصب کنید روی اپن کارت )
هاست با کیفیت خیلی مهمه + پشتیبانی و وارد بودن دوستانی که میتونن این کار رو انجام بدن ، در نهایت خدمات دامنه هم ارائه بدید که چه بهتر ...
راه ارتباطی : پیام خصوصی / ایمیل :
kingsaman16@gmail.com
با تشکر
کلیه اموری که فرمودید ارائه میشه. منتها باید لیست کامل رو یا اینجا یا از طریق تیکت اعلام بفرمایید که مذاکره بتونه صورت بگیره.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
July 13th, 2016, 20:57
عضو جدید
سلام
دوست عزیز
اگر مد نظرتان استفاده از سیستم های بومی و اختصاصی که از صددر صد از پایه کدنوسی شده است بود خوشحال می شویم امکانات فروشگاه ساز هایپرفا را نیز بررسی کنید
hyperfa.com
demo.hyperfa.com
-
-
July 13th, 2016, 23:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ldda company
به نام خداوند بخشنده مهربان
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
دوستان به صورت تقریبا فوری نیاز دارم که فروشگاهی رو ایجاد کنیم ...
فروشگاه قرار هست بین المللی فعالیت کنه بعد از مدتی ، پلتفرم هم
فروشگاه ساز اپن کارت مد نظر هست ...
از دوستانی که قادر به انجامش هستن و خدمات هاست هم انجام میدن خواهشمندیم اطلاع رسانی کنن . گواهی SSL هم نیاز هست . امکان ارتقای سرور و یا هاست هم وجود داشته باشه در طول مدت زمان ...
اون دوستانی که میتونن این کار رو انجام بدن ، درخواست قالب و ماژول هم از خودشون میکنم . ( قالب به این صورت که لینک از راست چین میدم ، شما خریداری کنید و نصب کنید روی اپن کارت )
هاست با کیفیت خیلی مهمه + پشتیبانی و وارد بودن دوستانی که میتونن این کار رو انجام بدن ، در نهایت خدمات دامنه هم ارائه بدید که چه بهتر ...
راه ارتباطی : پیام خصوصی / ایمیل :
kingsaman16@gmail.com
با تشکر
سلام ما در خدمت شما هستیم لطفا به بخش فروش تیکت بزنید تا هماهنگی انجام بشه
ارسال درخواست پشتیبانی
-
-
July 13th, 2016, 23:30
عضو انجمن
پیاده سازی - دامنه - هاست - ساخت ماژول. هر گونه خدماتی که بخواید در خدمتیم.
ارتباط با ما
تلگرام
-