نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: اجرای آزمایشی طرح ترابردپذیری سیم کارت تلفن همراه و نحوه ترابرد سیم کارت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : اجرای آزمایشی طرح ترابردپذیری سیم کارت تلفن همراه و نحوه ترابرد سیم کارت

من با جناب viasky درباره کیفیت اپراتور ها موافقم چون تقریبا هیچ کدومشون رو کامل نمی دونم.
    هر سه سیم کارت همراه اول، ایرانسل و رایتل (هر سه اعتباریشون) رو دارم نظرم درباره هر سه اینه:

همراه اول:
    آنتن دهی عالی.من تو گوشی هم دو سیم ایرانسل و همراه اول به صورت همزمان فعاله اما اکثر اوقات آنتن دهی ایرانسل قطع میشه :| ولی تا حالا طی این چند ساله سابقه نداشته که آنتن دهی همراه اولم قطع بشه اما اینترنت همراه اول واقعا آشغاله.اصلا نمیشه روی اینترنت همراه اول حساب کرد اما اگه فقط به مکالمه نیاز دارید و مثل من از اینترنت گوشی استفاده نمیکنید همراه اول بهترین گزینه هستش.

ایرانسل
    :
    آنتن دهی متوسطی بین همراه اول و رایتل داره یعنی چندین برابر بهتر از رایتل هستش اما یه کوچولو ضعیف تر از همراه اول.سرعت اینترنت 3G که من ترجمه کردم عالی بود (متاسفانه گوشی 4G ندارم که بتونم 4G تجربه کنم 3G هم تو خونه مون آنتن نمیده تو مسافرت تست کردم خیلی عالی بود ) اما وقتی برای من نه 3G و نه 4G در خونه ام هم (که در جنوب شهر تهران هستش) آنتن نمیده عملا ایرانسل برای من به درد نمی خوره.بعدش تبلیغات ایرانسل خیلی خلی خیلی زیاد تر از سایر اپراتور ها هستش ایرانسل تقریبا هر روز دو سه تا تبلیغ می فرسته اما همراه اول برای من حداقل دو روز یک بار تبلیغ می فرسته.نکته دیگه اینکه ایرانسل یه نوع تبلیغ جدید که مثل اطلاعیه در گوشی های اندرویدی میاد هم می فرسته در صورتی که همراه اول اصلا از این تبلیغات های اطلاعیه ای اندرویدی که خیلی به نظر من آزار دهنده هستش نمی فرسته.نگید هم که میشه غیرفعال کرد چون تا حالا 100 بار غیرفعال کردم و حتی چندین بار هم با اپراتور دعوام شده اما به هیچ وجه غیرفعال نمیشه :|

رایتل:
    من هیچ وقت رایتل رو قبول نداشتم و ندارم چون یه دوره ای باعث سر درد های هر روز من میشد نه که تو منطقه ما 3G ایرانسل هم آنتن نمیده دیگه رایتل 3G که بماند خود مکالمه هم آنتن نمیده یعنی سیم کارت رایتل من همیشه تو گوشیم میذارم آنتنش روی 1 و یا حتی بعضی اوقات روی 0 هستش وقتی هم مجبورم تماس بگیرم باهاش انقدر گوشی داغ میکنه که بیشتر از 1 دقیقه رو گوشم میذارم سر درد عجیبی میگیرم احساس میکنم رو مو هام الکتریسیته ساکن زیادی ذخیره میشه این مورد رو روی دو گوشی یکی Xperia M سونی و یکی Galaxy Grand سامسونگ تست کردم و با سیم کارت رایتل هر دو گوشی داغ میکنن به دلیل اینکه همیشه آنتن برای من روی 1 یا 0 بوده.بعدش که اپراتور رایتل گفت ویژگی رومینگ و... رو برام فعال کردن یعنی 24 ساعت روز روی آنتن ایرانسل یا همراه اول بودم و رسما به هیچ دردم نمی خورد جالب تر اینکه این کد های ستاره 733 مربع و... که برای شارژ خریدن هستن با اینکه رایتل هم پشتیبانی میکنن اما در سیم کارت رایتل من خیلی قطعی دارن یعنی یا اصلا این کد های ستاره 733 مربع اخطار شبکه میدن یا اینکه اگه باز هم میشن وسط خرید شارژ قطع میشن :| به همین دلیل اصلا رایتل رو استفاده نمیکنم و به هیچ کس هم پیشنهاد نمیکنم رایتل برای کسی خوبه که همیشه تو یه منطقه خاص که آنتن دهی خوبه رفت و آمد میکنه و اگه همیشه مسافر هستش اصلا مناسب نیستش.

به همین دلیل سر این موضوع من حرف های جناب viasky رو تایید میکنم

2. تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)