نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
ببینید استاندارد نبودن کیفیت که ربطی به یکی بودن یا یکی نبودن اپراتور ها نداره
اینجا ایران هست خوب
کل سطح زندگی در حالت استاندارد نیست و چیز جدیدی هم نیست این مورد

اگر بخوام به روش شما بیان کنم این مورد رو باید بگم بحث سر بد و بدتر و فاجعه هست
در واقع اگر بخواید جریان کیفیت و سرعت استاندارد مثلا شبکه 4g رو وارد بحث کنید باید بگیم فلان اپراتور بد هست اینیکی بدتر و ...
ولی به هر حال سرعت در همین حالت هم کاملا متفاوت هست
به عنوان مثال بنده از 4g ایرانسل توی منطقه با 4 مگ هم دانلود داشتم و اگرقل سرعت هم 2 مگ بوده در حالی که همراه اول در حدود 500-1024 کیلوبایت و رایتل هم 600 کیلوبایت و پینگ تایم هر 3 مورد هم شرایط متفاوتی داشتند
به عنوان مثال رایتل پایداری خیلی مناسب داشت برای مدت طولانی ولی به مرور ایرانسل هم خودش رو نزدیک کرد و باعث شد بنده از ایرانسل استفاده کنم
در کل این موارد هست که مورد بررسی کاربرا قرار میگیره وگرنه این که سرعت و کیفیت مناسب و استاندارد هست بحثی هست که جاش توی ایران نیست و همه ما می دونیم ما سال ها با دنیا و استاندارد های جهانی فاصله داریم و همه به این نتیجه رسیدند که این فاصله هیچکاه از بین نمیره.
حداقل نه با افرادی که در حال حاظر روی کار هستند و تصمیم میگیرند برای زندگی مردم
شما از مملکتی که هنوز مردمش توانایی خرید ماهی 1 بار گوشت قرمز رو ندارند در حالی که رقم غیر قابل باوری خرج *****ینگ اینترنت در اون جامعه میشه انتظار استاندارد دارید؟؟؟
دوست گرامی بنده یکسان بودن در سخت افزار و زیرساخت و عرض نمی کنم
یکسان بودن از دید سیاست کاری و مالکیت و...
وگرنه حتما دوستی هم پیدا میشه در‌یک نقطه از شهر با رایتل با همون سرعت ۴ مگ دانلود می کننه
تمام صحبت‌من اینه‌که حقوق‌مصرف‌کننده رعایت نمیشه
و داخل این مورد تمام اپراتورها ‌یکسان هستند
چیزی‌که مهمه اینه و عرض بنده هم همین بود
این انتخاب هم واقعا بین بد‌و بدتر هست
واقعا برای‌شما عجیب‌نیست‌که سرویس دهنده ها همه در‌یک‌رده هستند و رقابت قابل‌توجهی‌نیست؟
همه با‌هم به‌صورت آهسته جلو‌میرن...
کاملا هماهنگ ، این نشون میده که اصلا حرکت به سمت رضایت مشتری سرعتی نداره
این‌میشه‌مشکل ،‌وگرنه بنده‌می دونم دکل ها و اپراتورها با هم فرق دارند

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
ما برای همراه اول اقدام کردیم نشد. چون شماره خیلی توپی داشتیم حاظر بودیم تا 1 میلیون هم بدیم. شماره اینطور بود . 091x-91x-aabb
پس حتما ممکن نیست
اطلاع ندارم‌چرا‌همکارم فرمودن که انجام شده و میشه
پوزش می خوام